Povezane vesti
Kraj ere all inclusive aranžmana? Turska kreće u borbu protiv rasipanja: Razmatraju novi koncept usluge u hotelima
Blic 18.08.2025
Hotelske usluge na bazi all inclusive aranžmana koje su izuzetno popularne u Turskoj uskoro bi mogle da dobiju novi koncept, saopštili su izvori iz turističke industrije za TASS. Prema izveštaju Turske fondacije za sprečavanje rasipanja, u Turskoj se… »
Da li je ovo kraj all inclusive aranžmana? Turska pravi drastične rezove, evo kako će uticati na turiste
Telegraf 18.08.2025
All inclusive aranžmani, po kojima je Turska godinama prepoznatljiva i kojima privlači milione turista, mogli bi uskoro da dožive značajne promene. Prema podacima Turske fondacije za sprečavanje rasipanja, u ovoj zemlji se godišnje baci u proseku čak 23… »
Dolazi kraj "all inclusive" aranžmanima?
B92 18.08.2025
Umesto švedskih stolova u hotelima, predloženo je uvođenje "à la carte" sistema. Hotelske usluge na bazi all inclusive aranžmana koje su izuzetno popularne u Turskoj uskoro bi mogle da dobiju novi koncept, saopštili su izvori iz turističke industrije za… »
Vesti dana »

"Sastaću se s Putinom u naredne dve nedelje"! Tramp: Zaustavio sam već osam ratova, ovo će biti deveti! Bajden ih je započinjao jer je glupan!
Kurir pre 3 minutajoš 72 povezane

Đoković posle novog poraza od Sinera: Kao da je protutnjao voz...
Sputnik pre 33 minutajoš 60 povezanih

Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli, spremni smo da odgovorimo
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 9 satijoš 16 povezanih

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 6 satijoš 35 povezanih