Povezane vesti
Porođaj i majčinstvo u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
BBC News 18.08.2025
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Porođaj i majčinstvo u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Danas 18.08.2025
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
Radio 021 18.08.2025
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda… »
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Danas 18.08.2025
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Južne vesti 18.08.2025
Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
NIN 18.08.2025
Vesti dana »
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Letonija završila ogradu sa Rusijom: 280 km bodljikave žice na granici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
"Napali smo celu oblast" Tramp objavio novi udar SAD na ovu zemlju: "Došlo je do velike eksplozije"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana