Povezane vesti
Porođaj i majčinstvo u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
BBC News 18.08.2025
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Porođaj i majčinstvo u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Danas 18.08.2025
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
Radio 021 18.08.2025
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda… »
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Danas 18.08.2025
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Južne vesti 18.08.2025
Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
NIN 18.08.2025
Vesti dana »
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za subotu: Tropski dan sa temperaturama do 38 stepeni
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 20 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 7 povezanih
Vitkof i Kušner stigli u Moskvu, Tramp ima novu ideju za mirovni sporazum u Ukrajini: Dvojica izaslanika idu i u Kijev?
Blic pre 3 minutajoš 34 povezane
Aleksić: Pobeda i formiranje buduće vlasti nemoguće bez opozicije, ovde su izbori kao građanski rat
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih