Povezane vesti
Porođaj i majčinstvo u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
BBC News pre 6 sati
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Porođaj i majčinstvo u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Danas pre 6 sati
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
Radio 021 pre 7 sati
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda… »
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Danas pre 7 sati
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'
NIN pre 7 sati
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’
Južne vesti pre 7 sati
Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Vesti dana »

Zelenski: U Vašingtonu ćemo razgovarati o bezbednosnoj arhitekturi za Ukrajinu i EU
Večernje novosti pre 15 minutajoš 29 povezanih

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih

Studenti najavili proteste i večeras: "Gde smo ono stali?"
Novi magazin pre 55 minutajoš 8 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 3 satajoš 42 povezane

Milivojević (DS): Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odmah da sasluša Anu Brnabić
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane