Povezane vesti

Porođaj i majčinstvo u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'

Porođaj i majčinstvo u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'

BBC News pre 6 sati
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »
Porođaj i majčinstvo u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’

Porođaj i majčinstvo u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’

Danas pre 6 sati
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »
Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'

Prvi put postala majka u Gazi: 'Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom'

Radio 021 pre 7 sati
BBC je razgovarao sa mladom ženom u Pojasu Gaze koja se nedavno porodila. Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda… »
Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’

Prvi put postala majka u Gazi: ‘Moja ćerka je svetlo na zemlji obavijenoj tamom’

Danas pre 7 sati
Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je stvarala, baš kao i očaj zbog rata u Pojasu Gaze u kojem će njeno dete biti… »

NIN pre 7 sati

Južne vesti pre 7 sati
Huda M Huda i njen muž morali su da trpe godine teškog života u Gazi Huda je bila puna pomešanih osećanja krajem 2024. kad je otkrila da je trudna. Prvo je tu bio zamor, a onda šok. Uskoro su usledili i strah i radovanje zbog novog života koji je… »

Vesti dana »