Повезане вести

Јавност је брујала о афери српске певачице и Николе Рађена: Недавно се развео, сада коначно открила истину

Јавност је брујала о афери српске певачице и Николе Рађена: Недавно се развео, сада коначно открила истину

Мондо пре 28 дана
Ћерка Гоце Божиновске, певачица Јелена Вучковић, проговорила је о спекулацијама да је некада била у вези са бившим ватерполистом Николом Рађеном. Својевремено су се у јавности појавиле приче јер је Рађен посећивао Јеленине… »
"Овај живот нема репризу" Јелена Вучковић након развода о највећим страховима: Време је да наставим да живим...

"Овај живот нема репризу" Јелена Вучковић након развода о највећим страховима: Време је да наставим да живим...

Курир пре 28 дана
Ћерка Гоце Божиновске недавно се развела након 13 година брака. Јелена Вучковић се након краха љубави преселила у Београд и решила да живот живи пуним плућима. Јелена је недавно говорила о тешким тренуцима у животу и открила… »
Борила се са овом болешћу! Ћерка Гоце Божиновске проговорила о тешком периоду и новој љубави: "Постоји неко"

Борила се са овом болешћу! Ћерка Гоце Божиновске проговорила о тешком периоду и новој љубави: "Постоји неко"

Телеграф пре 28 дана
Јелена Вучковић, ћерка певачице Гоце Божиновске недавно се развела после 13 година брака након што је сазнала за неверство бившег супруга. Иза ње је врло тежак период и о томе није много говорила у медијима до недавбно. Гоцина… »
"Нисам могла да спавам, да једем, смршала сам доста": Јелена Вучковић проговорила о тешком периоду: "Борила сам се са…

"Нисам могла да спавам, да једем, смршала сам доста": Јелена Вучковић проговорила о тешком периоду: "Борила сам се са…

Блиц пре 29 дана
Јелена Вучковић, ћерка певачице Гоце Божиновске недавно се развела после 13 година брака након што је сазнала за неверство бившег супруга. Певачица је прошла кроз веома тежак период због краха брака, а сада је испричала да се… »
Муж 3 године водио двоструки живот, а она сада проговорила о афери са Рађеном Певачица више нема шта да крије

Муж 3 године водио двоструки живот, а она сада проговорила о афери са Рађеном Певачица више нема шта да крије

Ало пре 29 дана
Певачица о свему искрено говорила. Јелена Вучковић први пут је проговорила о наводној афери са бившим ватерполистом Николом Рађеном који је својеверемено долазио на њене наступе, па су чаршијске приче постајале све гласније… »

Вести дана »