Povezane vesti
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: 'Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda'
BBC News pre 37 minuta
Komunističke vlasti su proganjale Podunavske Nemce, sveteći se za nacističke zločine. Sada njihovi potomci dolaze u Vojvodinu da se upoznaju sa poreklom. Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj… »
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: 'Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda'
Radio 021 pre 7 sati
Komunističke vlasti su proganjale Podunavske Nemce, sveteći se za nacističke zločine. Sada njihovi potomci dolaze u Vojvodinu da se upoznaju sa poreklom. BBC Enalis, Megan i Eva prešle su pola sveta da upoznaju korene Rej Martini je simpatični, nasmejani… »
NIN pre 7 sati
Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Sedimo u jednoj od apatinskih čardi na Dunavu, vrelo je nedeljno popodne, i Rej je upravo završio ručak - na meniju je bio… »
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: ‘Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda’
Danas pre 7 sati
Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Sedimo u jednoj od apatinskih čardi na Dunavu, vrelo je nedeljno popodne, i Rej je upravo završio ručak – na meniju je bio… »
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: ‘Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda’
Južne vesti pre 7 sati
BBC Enalis, Megan i Eva prešle su pola sveta da upoznaju korene Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Sedimo u jednoj od apatinskih čardi na Dunavu, vrelo je… »
Vesti dana »

Trojac na sastanku Trampa i Zelenskog: Najnovije vesti o razgovoru koji može da okonča ukrajinski sukob
Večernje novosti pre 42 minutajoš 30 povezanih

Studentkinja podnosi krivične prijave protiv Marka Krička i Dijane Hrkalović
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 4 satijoš 42 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 23 povezane