Повезане вести
Потомци Подунавских Немаца у Србији: 'Желела сам да видим одакле су ми баба и деда'
BBC News 18.08.2025
Комунистичке власти су прогањале Подунавске Немце, светећи се за нацистичке злочине. Сада њихови потомци долазе у Војводину да се упознају са пореклом. Реј Мартини је симпатични, насмејани Американац у касним педесетим из… »
Потомци Подунавских Немаца у Србији: 'Желела сам да видим одакле су ми баба и деда'
НИН 18.08.2025
Реј Мартини је симпатични, насмејани Американац у касним педесетим из Сувејнија, градића у америчкој савезној држави Џорџији. Седимо у једној од апатинских чарди на Дунаву, врело је недељно поподне, и Реј је управо завршио… »
Потомци Подунавских Немаца у Србији: ‘Желела сам да видим одакле су ми баба и деда’
Јужне вести 18.08.2025
ББЦ Еналис, Меган и Ева прешле су пола света да упознају корене Реј Мартини је симпатични, насмејани Американац у касним педесетим из Сувејнија, градића у америчкој савезној држави Џорџији. Седимо у једној од апатинских чарди… »
Радио 021 18.08.2025
Комунистичке власти су прогањале Подунавске Немце, светећи се за нацистичке злочине. Сада њихови потомци долазе у Војводину да се упознају са пореклом. ББЦ Еналис, Меган и Ева прешле су пола света да упознају корене Реј Мартини… »
Потомци Подунавских Немаца у Србији: ‘Желела сам да видим одакле су ми баба и деда’
Данас 18.08.2025
Реј Мартини је симпатични, насмејани Американац у касним педесетим из Сувејнија, градића у америчкој савезној држави Џорџији. Седимо у једној од апатинских чарди на Дунаву, врело је недељно поподне, и Реј је управо завршио… »
Вести дана »
Лидер ДС се лисицама везао за аутобус у знак подршке аутопревознику из Новог Сада
Бета пре 13 минутајош 70 повезаних
Годину дана од смрти студенткиње која је преминула 17 дана након пада надстрешнице
НИН пре 28 минутајош 13 повезаних
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 3 сатајош 25 повезаних
Пад надстрешнице у Новом Саду: Весић саслушан у Тужилаштву за организовани криминал
BBC News пре 3 минутајош 31 повезана
Од данас неки домови здравља раде и ноћу иако и даље нема довољно лекара
Машина пре 3 сатајош 28 повезаних