Povezane vesti
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: 'Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda'
NIN 18.08.2025
Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Sedimo u jednoj od apatinskih čardi na Dunavu, vrelo je nedeljno popodne, i Rej je upravo završio ručak - na meniju je bio… »
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: ‘Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda’
Danas 18.08.2025
Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Sedimo u jednoj od apatinskih čardi na Dunavu, vrelo je nedeljno popodne, i Rej je upravo završio ručak – na meniju je bio… »
Potomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: ‘Želela sam da vidim odakle su mi baba i deda’
Južne vesti 18.08.2025
BBC Enalis, Megan i Eva prešle su pola sveta da upoznaju korene Rej Martini je simpatični, nasmejani Amerikanac u kasnim pedesetim iz Suvejnija, gradića u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Sedimo u jednoj od apatinskih čardi na Dunavu, vrelo je… »
Vesti dana »
Vojna uprava Kijeva: U ruskim napadima na glavni grad i okolinu poginule tri osobe
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
Odbornica Tatjana Mićić dala izjavu u PS Novi Beograd o incidentu sa Šapićem, pokazala povrede
N1 Info pre 0 minutajoš 13 povezanih
Drama u vazduhu: Potukli se piloti Rus i Ukrajinac, avion za Tel Aviv hitno sleteo u Saudijsku Arabiju
Dnevnik pre 5 minutajoš 16 povezanih
Protesti srednjoškolaca širom Francuske! Preko 400 uhapšenih, policija suzavcem na učenike, dramatični snimci haosa (foto/video)
Kurir pre 30 minutajoš 11 povezanih