Povezane vesti
Polomili vilicu vozaču “Kavim Jedinstva” jer nije hteo da u autobus stavi njihove bicikle
Jugmedia 18.08.2025
Na peronu autobuske stanice u Vladičinom Hanu, dva nepoznata lica napala su vozača autobusa D.S. polomivši mu vilicu. Prema saznanjima, vozač „Kavim Jedinstva“ iz Vranja, rekao je potencijalnim putnicima da bicikle ne mogu da stave u autobus, jer nije… »
Napali vozača autobusa Kavim Jedinstva i polomili mu vilicu jer nije hteo da u vozilo stavi njihove bicikle
OK radio 18.08.2025
Na peronu autobuske stanice u Vladičinom Hanu, dva nepoznata lica romske nacionalnosti napala su vozača autobusa D.S. polomivši mu vilicu. Prema saznanjima, vozač „Kavim Jedinstva“ iz Vranja, rekao je potencijalnim putnicima da bicikle ne mogu da stave u… »
Polomili mu vilicu jer nije hteo da primi bicikle u autobus Napadnut vozač u Vladičinom Hanu
Alo 18.08.2025
O svemu je obavešteno tužilaštvo. Na peronu autobuske stanice u Vladičinom Hanu, dva nepoznata lica napala su vozača autobusa D.S. polomivši mu vilicu. Prema saznanjima, vozač "Kavim Jedinstva" iz Vranja, rekao je potencijalnim putnicima da bicikle ne… »
Vesti dana »
RHMZ je izbacio prognozu za ceo oktobar i lepo se vidi kako nam stiže "prava jesen"
Nova pre 5 satijoš 36 povezanih
Opozicija i udruženja traže ostavku Šapića zbog nasilja: Hoće li ga SNS zaštititi?
N1 Info pre 52 minutajoš 31 povezana
Ambasadorka Izraela u Srbiji: Pokušaj obaranja aviona koji je leteo za Tel Aviv mogao bi biti najveći teroristički napad od 11. septembra
Nova pre 22 minutajoš 89 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih