Povezane vesti
Dragan Marinković Maca nikad iskreniji: Jovana i ja smo ostali divni nakon svega
Hello pre 7 sati
Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca već desetak godina je u skladnom braku sa suprugom Jovanom, koja je od njega mlađa čak dve decenije. Interesantno je da su u brak uplovili posle samo četiri meseca zabavljanja, a Maca je tada bez dileme znao da je… »
"102 Puta smo prekidali i rekli: - Izvini, molim Te" Naš glumac otkrio istinu o braku sa 20 godina mlađom, o ovome je do sada…
Blic pre 9 sati
Glumac Dragan Marinković Maca već godinama uživa u skladnom braku sa prelepom suprugom Jovanom, koja je od njega mlađa 20 godina. Maca je na mrežama veoma aktivan, a sada je objavio fotografiju supruge Jovane uz koju je otkrio i sa kojim se sve… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi optužuju vlast: Gajimo osnovanu sumnju da se sprema eskalacija uličnog nasilja
Pravda pre 13 minutajoš 28 povezanih

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: najava trilateralnog sastanka i razgovori sa Putinom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 68 povezanih

„Sve smo mi Nikolina“: Protesti podrške studentkinji u Beogradu i Pčinjskom okrugu
Nova pre 1 satjoš 34 povezane

Studenti i građani najavili za sutra blokadu zgrade pravosudnih organa
NoviSad.com pre 12 minutajoš 47 povezanih

Burne reakcije javnosti na izjavu predsednice Narodne skupštine: Zahtevi da se uključi novosadsko Tužilaštvo
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 24 povezane