Povezane vesti
Sin političara došao iz Amerike u Sarajevo i prošetao crvenim tepihom sa suprugom: Nekada je bio velika pevačka nada, a onda…
Nova pre 4 sati
Fuad Backović, poznatiji kao Deen, pojavio se na crvenom tepihu Sarajevo film festivala sa svojim dugogodišnjim suprugom Vilom Firsonom Trećim. Deen je početkom dvehiljaditih bio popularan pop pevač, kada je imao priliku i da predstavlja Bosnu i… »
Pevač doveo muža iz Amerike u rodno Sarajevo: Sin političara prošetao pod ruku sa suprugom crvenim tepihom
Mondo pre 4 sati
Fuad Backović Din, pop pevač poreklom iz Bosne i Hercegovine, godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vilom Firsonom Trećim, a sada su zajedno prošetali crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Sarajevu. "Imam posao i vrlo ozbiljne… »
Sin političara ima dečka Otišao iz zemlje, preselio se u Ameriku i promenio je život iz korena: "Otac mi je..."
Alo pre 5 sati
Napustio zemlju i našao bogatog dečka u Americi. Fuad Backović, poznatiji pod pseudonimom Deen, povukao se sa muzičke scene, uprkos popularnosti koju je stekao još dve hiljaditih godina. Nakon što je mikrofon okačio o klin, Deen se odselio u Ameriku i… »
Sin političara prošetao crvenim tepihom sa suprugom: Harao je '90ih, pa se preselio u Ameriku i našao bogatog muža, evo kako…
Blic pre 6 sati
Fuad Backović Din je sa suprugom Vilom Firsonom Trećim došao u Sarajevo, gde su njih dvoje prošetali pod ruku i pozirali fotografima. Fuad Backović, poznatiji kao Din, bio je zvezda devedesetih u Srbiji, a onda je napustio estradu i preselio se u… »
Harao Balkanom, pa otišao u Ameriku i našao bogatog muža! Otac mu je političar, život danas promenio iz korena
Telegraf pre 6 sati
Fuad Backović Din, pop pevač poreklom iz Bosne i Hercegovine, godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vilom Firsonom Trećim, a sada je sa njim prošetao crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Sarajevu. - Imam posao i vrlo ozbiljne… »
Harao balkanom, a onda otišao u Ameriku i našao bogatog muža! Uhvatio ga pod ruku i s njim prošetao crvenim tepihom usred…
Kurir pre 6 sati
Fuad Backović Din, pop pevač poreklom iz Bosne i Hercegovine, godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vilom Firsonom Trećim, a sada je sa njim prošetao crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Sarajevu. - Imam posao i vrlo ozbiljne… »
Vesti dana »

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 1 satjoš 42 povezane

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane

Ana Brnabić tvrdi da je nadstrešnica „srušena kao početak obojene revolucije“
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane