Повезане вести
Син политичара дошао из Америке у Сарајево и прошетао црвеним тепихом са супругом: Некада је био велика певачка нада, а онда…
Нова пре 28 дана
Фуад Бацковић, познатији као Деен, појавио се на црвеном тепиху Сарајево филм фестивала са својим дугогодишњим супругом Вилом Фирсоном Трећим. Деен је почетком двехиљадитих био популаран поп певач, када је имао прилику и да… »
Певач довео мужа из Америке у родно Сарајево: Син политичара прошетао под руку са супругом црвеним тепихом
Мондо пре 28 дана
Фуад Бацковић Дин, поп певач пореклом из Босне и Херцеговине, годинама живи у Сједињеним Америчким Државама са супругом Вилом Фирсоном Трећим, а сада су заједно прошетали црвеним тепихом на Филмском фестивалу у Сарајеву. "Имам… »
Син политичара има дечка Отишао из земље, преселио се у Америку и променио је живот из корена: "Отац ми је..."
Ало пре 28 дана
Напустио земљу и нашао богатог дечка у Америци. Фуад Бацковић, познатији под псеудонимом Деен, повукао се са музичке сцене, упркос популарности коју је стекао још две хиљадитих година. Након што је микрофон окачио о клин, Деен… »
Син политичара прошетао црвеним тепихом са супругом: Харао је '90их, па се преселио у Америку и нашао богатог мужа, ево како…
Блиц пре 28 дана
Фуад Бацковић Дин је са супругом Вилом Фирсоном Трећим дошао у Сарајево, где су њих двоје прошетали под руку и позирали фотографима. Фуад Бацковић, познатији као Дин, био је звезда деведесетих у Србији, а онда је напустио… »
Харао Балканом, па отишао у Америку и нашао богатог мужа! Отац му је политичар, живот данас променио из корена
Телеграф пре 28 дана
Фуад Бацковић Дин, поп певач пореклом из Босне и Херцеговине, годинама живи у Сједињеним Америчким Државама са супругом Вилом Фирсоном Трећим, а сада је са њим прошетао црвеним тепихом на Филмском фестивалу у Сарајеву. - Имам… »
Харао балканом, а онда отишао у Америку и нашао богатог мужа! Ухватио га под руку и с њим прошетао црвеним тепихом усред…
Курир пре 29 дана
Фуад Бацковић Дин, поп певач пореклом из Босне и Херцеговине, годинама живи у Сједињеним Америчким Државама са супругом Вилом Фирсоном Трећим, а сада је са њим прошетао црвеним тепихом на Филмском фестивалу у Сарајеву. - Имам… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 3 минутајош 31 повезана

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Нетањаху упозорен, али операција тек почиње
Блиц пре 12 минутајош 31 повезана

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 58 минутајош 20 повезаних