Povezane vesti

Aleksandra Kovač odgovorila sestri Kristini na prozivke: „Deset godina ćutim i trpim“ (FOTO)

Aleksandra Kovač odgovorila sestri Kristini na prozivke: „Deset godina ćutim i trpim“ (FOTO)

Nova pre 9 sati
Kristina Kovač, pevačica, kompozitorka i tekstopisac, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde komentariše aktuelne događaje u Srbiji, a odluka njene sestre Aleksandre da se o tome ne oglašava, bio je razlog da sestre Kovač nastave dugogodišnji sukob… »
"Zaspala sam u suzama, od jutros me: Teše..." Kristina Kovač ponovo o sestri Aleksandri: "Neke muke su tu da ostanu"

"Zaspala sam u suzama, od jutros me: Teše..." Kristina Kovač ponovo o sestri Aleksandri: "Neke muke su tu da ostanu"

Blic pre 12 sati
Kristina i Aleksandra Kovač godinama nemaju skladan odnos, a njihov sukob često eksalira. Dve sestre se javno prozivaju na društvenim mrežama, pa sada ponovo svedočimo njihovom "verbalnom ratu". Kristina Kovač je nešto otvorenija kada je ova situacija u… »
"10 Godina ćutim i trpim, borim se radom": Aleksandra Kovač se oglasila o sukobu sa sestrom, a onda je Kristina poručila: "Šta…

"10 Godina ćutim i trpim, borim se radom": Aleksandra Kovač se oglasila o sukobu sa sestrom, a onda je Kristina poručila: "Šta…

Blic pre 1 dan
Sestre Aleksandra i Kristina Kovač godinama nisu u dobrim odnosima, a dok je Kristina do sad javno na društvenim mrežama, davala komentare o Aleksandri, starija sestra Kovač je ćutala. Ipak, Aleksandra je sada rešila da objavu na Instagramu posveti… »

Vesti dana »