Повезане вести

"Најсрећнији би био да сам након луне нестала" Ивана Крунић одговорила Чеди Чворку, естрадни рат на помолу

"Најсрећнији би био да сам након луне нестала" Ивана Крунић одговорила Чеди Чворку, естрадни рат на помолу

Курир пре 28 дана
Певачица и бивша чланица групе "Луна" није изненађена оним што је Чедомир Рајичић, познатији као Чеда Чворак недавно о њој испричао у једној емисији. Ивана Крунић је сада одговорила бившем сараднику, али његове изјаве није… »
"Био би најсрећнији да сам нестала": Певачица из групе Луна неће да ћути на увреде Чеде Чворка, одбрусила му!

"Био би најсрећнији да сам нестала": Певачица из групе Луна неће да ћути на увреде Чеде Чворка, одбрусила му!

Телеграф пре 28 дана
Након што је Чеда Чворак открио да је частио целу кафану када је Ивана Крунић раскинула са његовим сином, певачица се огласила и одговорила на његове увреде. Певачица и бивша чланица групе "Луна" није изненађена оним што је… »
Два дана частио целу кафану када му је син раскинуо са певачицом: Чеда ставио на стуб срама своју колегиницу

Два дана частио целу кафану када му је син раскинуо са певачицом: Чеда ставио на стуб срама своју колегиницу

Телеграф пре 29 дана
Певач Чедомир Рајичић, познатији као Чеда Чворак проговорио је о вези свог наследника са чланицом његове групе "Луна" и бившом ријалити учесницом, Иваном Крунић. Чеда каже да не може са сигурношћу да тврди да је Ивана варала… »

Вести дана »