Повезане вести
Прва реакција Додика након оставке Вишковића; Познато коју ће функцију обављати убудуће ВИДЕО
Б92 18.08.2025
"Ми смо јединствени и настављмо даље да радимо ово је један од кључних тренутака и захвалан сам Радовану Вишковићу на сарадњи коју смо имали", рекао је Милорад Додик. "Вишковић је несумњиво бележио један период и захвалан… »
Стевандић: Нећемо дозволити да босански Хамас управља процесима у БиХ и оскрнави РС
Данас 18.08.2025
Председник Народне скупштине Републике Српске (РС) Ненад Стевандић изјавио је данас у Бањалуци да власт у овом ентитету БиХ неће дозволити да „неки нови босански Хамас управља процесима у БиХ и оскрнави РС“. Позивајући се на… »
Премијер Републике Српске поднео оставку
Сербиан Невс Медиа 18.08.2025
Радован Вишковић је поднео оставку на место премијера Републике Српске, а вест је пренела Н1 Сарајево. Он је изјавио да се осећа добро и да је ово дан који је дуго очекивао, додајући да је његова оставка допринос ширем… »
Додик о оставци премијера: “Вишковић остаје важна карика у тиму”
Сербиан Невс Медиа 18.08.2025
Председник Републике Српске, Милорад Додик, огласио се након оставке премијера Радована Вишковића, објашњавајући да је ова одлука резултат “ширег консензуса” и “флуктуације кадрова” у СНСД-у. Додик је нагласио да је Запад у… »
Огласио се Додик после оставке Вишковића, биће именован на нову функцију
Данас 18.08.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је власт РС јединствена и да променом Владе жели да РС добије нови демократски легитимитет. „Захвалан сам Радовану Вишковићу на сарадњи коју смо имали. Нисмо… »
Додик захвалио Вишковићу на сарадњи: Време је за владу националног јединства
Еуроневс 18.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик захвалио је досадашњем премијеру Радовану Вишковићу који је данас поднео оставку на сарадњи и изјавио да је на сцени кулминација хибридног рата Запада против Републике Српске и да је… »
(Фото) огласио се Додик после оставке вишковића Ево шта је поручио
Дневник 18.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се на свом Икс налогу након што је председник Владе РС Радован Вишковић поднео оставку на ову позицију и потврдио на данашњој конференцији за медије да се бира нова Влада Српске… »
"Настављамо да радимо заједно": Додик након оставке премијера Вишковића: Потребно направити владу националног јединства
Блиц 18.08.2025
Милорад Додик, председник Републике Српске, обратио се медијима након што је премијер овог ентитета Радован Вишковић поднео оставку и поручио да је "потребно направити владу националног јединства како би се дошло до нове… »
"Настављамо да радимо заједно": Додик након оставке премијера Вишковића: Потребно направити владу националног јединства
Блиц 18.08.2025
Милорад Додик, председник Републике Српске, обратио се медијима након што је премијер овог ентитета Радован Вишковић поднео оставку и поручио да је "потребно направити владу националног јединства како би се дошло до нове… »
Милорад Додик се огласио после оставке премијера: Открио и коју функцију преузима
Мондо 18.08.2025
Милорад Додик се огласио након што је премирер Републике Српске Радован Вишковић саопштио да подноси оставку. "Ми смо јединствени и настављамо даље да радимо ово је један од кључних тренутака и захвалан сам Радовану Вишковићу… »
Вишковић добио нову функцију! Огласио се Додик, ево шта ће радити бивши премијер Републике Српске
Курир 18.08.2025
Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић поднео је данас оставку на ову позицију. Како је саопштио председник Републике Српске Милорад Додик, Вишковић ће убудуће обављати функцију директора Аутопутева Републике Српске… »
Ко је Радован Вишковић, који је поднео оставку на функцију премијера РС?
Данас 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковиц́ поднео је данас оставку на функцију, а као један од главних кандидата за његовог наследника помиње се садашњи министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Саво Миниц́. Како је… »
Додик након оставке премијера Вишковића: Биће кандидат на наредним изборима
Н1 Инфо 18.08.2025
Након састанка на којем је одлучено да Влада Републике Српске иде у реконструкцију и да Радован Вишковић званично подноси оставку на место премијера овог ентитета, обратио се и председник Милорад Додик. "Као владајућа коалиција и… »
Додик захвалио Вишковићу на сарадњи: Време је за владу националног јединства
Телеграф 18.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик захвалио је досадашњем премијеру Радовану Вишковићу који је данас поднео оставку на сарадњи и изјавио да је на сцени кулминација хибридног рата Запада против Републике Српске и да је… »
Прва реакција Додика након оставке вишковића: Председник Српске једну ствар посебно истакао (фото)
Вечерње новости 18.08.2025
"МИ смо јединствени и настављмо даље да радимо ово је један од кључних тренутака и захвалан сам Радовану Вишковићу на сарадњи коју смо имали", рекао је председник Републике Српске Милорад Додик. Фото: В. Трипић "Вишковић је… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 43 минутајош 16 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 58 минутајош 18 повезаних