Povezane vesti
Novinarka: Deluje da je u Valjevu režirano demoliranje prostorija SNS-a i zgrada Gradske uprave i tužilaštva
N1 Info 18.08.2025
Tužiteljka u penziji Jasmina Paunović izjavila je da represija i upotreba prekomerne sile ne mogu da ne izazovu bes i revolt. "Ne može me niko ubediti da jedan student u letnjoj garderobi, bez ičega u rukama može da naudi jednom policajcu obučenom kao da… »
"Predsednik Srbije izgovorio najveću pretnju do sada": Tužiteljka i sociolog o represiji nad građanima
Novi magazin 18.08.2025
Tužiteljka u penziji Jasmina Paunović izjavila je da represija i upotreba prekomerne sile ne mogu da ne izazovu bes i revolt. "Ne može me niko ubediti da jedan student u letnjoj garderobi, bez ičega u rukama može da naudi jednom policajcu obučenom kao da… »
Tužiteljka: Najava „odlučne akcije“ najveća Vučićeva pretnja do sada
Nedeljnik 18.08.2025
Tužiteljka u penziji Jasmina Paunović izjavila je da represija i upotreba prekomerne sile ne mogu da ne izazovu bes i revolt, piše N1. „Ne može me niko ubediti da jedan student u letnjoj garderobi, bez ičega u rukama može da naudi jednom policajcu… »
"Predsednik Srbije izgovorio najveću pretnju do sada": Tužiteljka i sociolog o represiji nad građanima
N1 Info 18.08.2025
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 71 povezana

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 47 povezanih

Dvoje mrtvih u 'terorističkom incidentu' u Mančesteru, objavila policija
BBC News pre 3 minutajoš 64 povezane

Novi sistem ulaska u EU od 12. oktobra, otisci prstiju i fotografisanje na granici
Beta pre 1 satjoš 23 povezane