Povezane vesti

Novinarka: Deluje da je u Valjevu režirano demoliranje prostorija SNS-a i zgrada Gradske uprave i tužilaštva

Novinarka: Deluje da je u Valjevu režirano demoliranje prostorija SNS-a i zgrada Gradske uprave i tužilaštva

N1 Info pre 23 dana
Tužiteljka u penziji Jasmina Paunović izjavila je da represija i upotreba prekomerne sile ne mogu da ne izazovu bes i revolt. "Ne može me niko ubediti da jedan student u letnjoj garderobi, bez ičega u rukama može da naudi jednom policajcu obučenom kao da… »
"Predsednik Srbije izgovorio najveću pretnju do sada": Tužiteljka i sociolog o represiji nad građanima

"Predsednik Srbije izgovorio najveću pretnju do sada": Tužiteljka i sociolog o represiji nad građanima

Novi magazin pre 23 dana
Tužiteljka u penziji Jasmina Paunović izjavila je da represija i upotreba prekomerne sile ne mogu da ne izazovu bes i revolt. "Ne može me niko ubediti da jedan student u letnjoj garderobi, bez ičega u rukama može da naudi jednom policajcu obučenom kao da… »
Tužiteljka: Najava „odlučne akcije“ najveća Vučićeva pretnja do sada

Tužiteljka: Najava „odlučne akcije“ najveća Vučićeva pretnja do sada

Nedeljnik pre 23 dana
Tužiteljka u penziji Jasmina Paunović izjavila je da represija i upotreba prekomerne sile ne mogu da ne izazovu bes i revolt, piše N1. „Ne može me niko ubediti da jedan student u letnjoj garderobi, bez ičega u rukama može da naudi jednom policajcu… »

N1 Info pre 23 dana

Vesti dana »