Повезане вести

Новинарка: Делује да је у Ваљеву режирано демолирање просторија СНС-а и зграда Градске управе и тужилаштва

Новинарка: Делује да је у Ваљеву режирано демолирање просторија СНС-а и зграда Градске управе и тужилаштва

Н1 Инфо 18.08.2025
Тужитељка у пензији Јасмина Пауновић изјавила је да репресија и употреба прекомерне силе не могу да не изазову бес и револт. "Не може ме нико убедити да један студент у летњој гардероби, без ичега у рукама може да науди једном… »
"Председник Србије изговорио највећу претњу до сада": Тужитељка и социолог о репресији над грађанима

"Председник Србије изговорио највећу претњу до сада": Тужитељка и социолог о репресији над грађанима

Нови магазин 18.08.2025
Тужитељка у пензији Јасмина Пауновић изјавила је да репресија и употреба прекомерне силе не могу да не изазову бес и револт. "Не може ме нико убедити да један студент у летњој гардероби, без ичега у рукама може да науди једном… »
Тужитељка: Најава „одлучне акције“ највећа Вучићева претња до сада

Тужитељка: Најава „одлучне акције“ највећа Вучићева претња до сада

Недељник 18.08.2025
Тужитељка у пензији Јасмина Пауновић изјавила је да репресија и употреба прекомерне силе не могу да не изазову бес и револт, пише Н1. „Не може ме нико убедити да један студент у летњој гардероби, без ичега у рукама може да… »

Н1 Инфо 18.08.2025

Вести дана »