Povezane vesti
Helsinki iz "kuće od papira": Darko Perić: Voleo bih da snimam i u Srbiji, da glumim u filmu o piratima, u vesternu pa čak i u…
Blic pre 7 sati
Za nekoliko dana, tačnije od 21. do 24. avgusta, na Letnjoj pozornici srednjovekovne tvrđave Fetislam, kao i u Domu kulture u Kladovu, održava se nulti, revijalni "Iron Gate" internacionalni filmski festival, posvećen prikazivanju autorskih i nezavisnih… »
Darko Perić: Serija "Kuća od papira" mi je promenila sve, sada sam internacionalni glumac
Telegraf pre 7 sati
Glumac Darko Perić je rekao da potiče iz panka miljea, da mu je serija "Kuća od papira" promenila sve u karijeri, i da sad kao internacionalni glumac nastoji da festivalom "Ajron gejt" (Iron Gate) vrati film u rodno Kladovo. Perić je rekao Tanjugu da je… »
Darko Perić: Serija "Kuća od papira" mi je promenila sve, sada sam internacionalni glumac
Euronews pre 12 sati
Darko Perić, glumac poreklom iz Srbije, koji je izgradio uspešnu međunarodnu karijeru, glavni je ambasador prvog izdanja Iron Gate festivala, koji će se održati od 21. do 24. avgusta u njegovom rodnom Kladovu. Perić kaže da je želeo da iskoristi kontakte… »
Vesti dana »

BLOG Razbijeni prozori na prostorijama SNS-a na Paliluli: Stigla Žandarmerija
N1 Info pre 11 minutajoš 42 povezane

Sastanak Trampa i Zelenskog: 'Amerika će osigurati mirovni sporazum između Rusije i Ukrajine'
BBC News pre 1 satjoš 90 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

Pritvor osumnjičenima za napad na pripadnike 'Kobri' u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 47 povezanih