Повезане вести

Оперисана бивша учесница елите: Објавила фотку пре интервенције, а већ планира и трећи захват (фото)

Оперисана бивша учесница елите: Објавила фотку пре интервенције, а већ планира и трећи захват (фото)

Блиц пре 29 дана
Позната старлета Слађа Лазић Поршелина одлучила је да уради још неколико пластичних операција, којима се подвргла у Београду. Наиме, Слађа је већ започела процес корекције носа и "мачијих очију", а најавила је и још једну… »
“Лоше ми је, не знам где се налазим” Слађа се огласила након 3 естетске интервенције које је урадила одједном

“Лоше ми је, не знам где се налазим” Слађа се огласила након 3 естетске интервенције које је урадила одједном

Телеграф пре 28 дана
Бивша учесница "Елите 8" Слађа Лазић Поршелина прошлог лета ишла је код пластичара на "ремонт", а сада је уследио нови - још тежи, болнији. Старлета је пожелела да се још више дотера, те је заказала чак неколико хируршких… »
Слађа Лазић после операције једва говори Лице јој отечено, у подливима и са фластерима: Ево у каквом је стању након…

Слађа Лазић после операције једва говори Лице јој отечено, у подливима и са фластерима: Ево у каквом је стању након…

Курир пре 28 дана
Ужичка старлета Слађа Лазић Поршелина подвргла се неколицини естетских интервенција убрзо након напуштања " Елите 8", а неколико сати после операције се, како каже, не осећа добро. Лазићева је наумила да пошто-пото поново оде на… »
"Лоше ми је, једва причам" Слађа Поршелина не може да дође себи након операција

"Лоше ми је, једва причам" Слађа Поршелина не може да дође себи након операција

Ало пре 28 дана
Једва прича после анестезије. Бивша учесница Елите 8 Слађа Лазић Поршелина прошлог лета ишла је код пластичара на “ремонт”, а сада је уследио нови, још тежи и болнији. Старлета је пожелела да се додатно дотера, па је заказала… »
Слађа Лазић поново на операцији! Огласила се бивша учесница Елите пре саме интервенције, па најавила нове захвате (фото)

Слађа Лазић поново на операцији! Огласила се бивша учесница Елите пре саме интервенције, па најавила нове захвате (фото)

Курир пре 28 дана
Слађа Лазић од како први пут појавила у ријалитију променила је иозглед свог лица, те је већ била на неколико интервенција. Поршелина је сада поново отишла код доктора а пре саме операције се огласила на друштвеним мрежама… »

Вести дана »