Povezane vesti

Operisana bivša učesnica elite: Objavila fotku pre intervencije, a već planira i treći zahvat (foto)

Operisana bivša učesnica elite: Objavila fotku pre intervencije, a već planira i treći zahvat (foto)

Blic pre 1 sat
Poznata starleta Slađa Lazić Poršelina odlučila je da uradi još nekoliko plastičnih operacija, kojima se podvrgla u Beogradu. Naime, Slađa je već započela proces korekcije nosa i "mačijih očiju", a najavila je i još jednu intervenciju o kojoj će uskoro… »
“Loše mi je, ne znam gde se nalazim” Slađa se oglasila nakon 3 estetske intervencije koje je uradila odjednom

“Loše mi je, ne znam gde se nalazim” Slađa se oglasila nakon 3 estetske intervencije koje je uradila odjednom

Telegraf pre 1 sat
Bivša učesnica "Elite 8" Slađa Lazić Poršelina prošlog leta išla je kod plastičara na "remont", a sada je usledio novi - još teži, bolniji. Starleta je poželela da se još više dotera, te je zakazala čak nekoliko hirurških intervencija, od kojih su danas… »
Slađa Lazić posle operacije jedva govori Lice joj otečeno, u podlivima i sa flasterima: Evo u kakvom je stanju nakon…

Slađa Lazić posle operacije jedva govori Lice joj otečeno, u podlivima i sa flasterima: Evo u kakvom je stanju nakon…

Kurir pre 1 sat
Užička starleta Slađa Lazić Poršelina podvrgla se nekolicini estetskih intervencija ubrzo nakon napuštanja " Elite 8", a nekoliko sati posle operacije se, kako kaže, ne oseća dobro. Lazićeva je naumila da pošto-poto ponovo ode na "remont" i na svom licu… »
"Loše mi je, jedva pričam" Slađa Poršelina ne može da dođe sebi nakon operacija

"Loše mi je, jedva pričam" Slađa Poršelina ne može da dođe sebi nakon operacija

Alo pre 2 sata
Jedva priča posle anestezije. Bivša učesnica Elite 8 Slađa Lazić Poršelina prošlog leta išla je kod plastičara na “remont”, a sada je usledio novi, još teži i bolniji. Starleta je poželela da se dodatno dotera, pa je zakazala nekoliko hirurških… »
Slađa Lazić ponovo na operaciji! Oglasila se bivša učesnica Elite pre same intervencije, pa najavila nove zahvate (foto)

Slađa Lazić ponovo na operaciji! Oglasila se bivša učesnica Elite pre same intervencije, pa najavila nove zahvate (foto)

Kurir pre 9 sati
Slađa Lazić od kako prvi put pojavila u rijalitiju promenila je iozgled svog lica, te je već bila na nekoliko intervencija. Poršelina je sada ponovo otišla kod doktora a pre same operacije se oglasila na društvenim mrežama. Naime, Slađa je rešila da… »

Vesti dana »