Povezane vesti

Budućnost Krušik pobedom otvorila sezonu, Radnički poražen u Kragujevcu

Budućnost Krušik pobedom otvorila sezonu, Radnički poražen u Kragujevcu

ObjektiVa pre 22 dana
Na otvaranju sezone Srpske lige Zapad fudbaleri Budućnost Krušika ostvarili su ubedljivu pobedu od 4:1 (2:1) nad ekipom Jedinstva iz Užica. Drugi valjevski srpskoligaš, ekipa Radničkog sa V puta, novajlija u ligi, iako je poveo u Kragujevcu, pretrpeo je… »
Srđan Blagojević posle "5+" rekao samo jednu reč: "Ako sam dobro čuo, ovo nije bilo četiri godine"

Srđan Blagojević posle "5+" rekao samo jednu reč: "Ako sam dobro čuo, ovo nije bilo četiri godine"

Mondo pre 23 dana
Partizan je došao i do četvrte pobede u isto toliko utakmica ove sezone u Superligi, a svaki trener bi blistao da je gledao kako njegovi fudbaleri "rutiniraju" IMT (5:1) kao što su to crno-beli. Ipak, Srđan Blagojević je po običaju rezervisan, ne želi da… »
Apel srđana blagojevića navijačima Partizana: "Samo zajedno možemo sve"!

Apel srđana blagojevića navijačima Partizana: "Samo zajedno možemo sve"!

Kurir pre 23 dana
Fudbaleri Partizana deklasirali su na svom terenu u petom kolu Superlige Srbije ekipu IMT-a rezultatom 5:1. Nakon meča u Humskoj oglasio se trener Partizana Srđan Blagojević: - Dali smo pet golova, bilo je to dosta dobrih stvari, ali i loših. Ovo je prvi… »
Blagojević: "Imam informaciju, ne znam koliko je tačna, da je Partizan prvi put..."

Blagojević: "Imam informaciju, ne znam koliko je tačna, da je Partizan prvi put..."

B92 pre 23 dana
Trener Partizana Srđan Blagojević bio je zadovoljan posle pobede protiv IMT-a u 5. kolu Superlige. Fudbaleri Partizana savladali su IMT sa Novog Beograda rezultatom 5:1 (1:0) u poslednjoj utakmici 4. kola Superlige Srbije. "Dali smo pet golova, bilo je… »
"Uspeli smo i to da uradimo": Evo šta je Srđan Blagojević rekao nakon ubedljive pobede Partizana u Superligi Srbije

"Uspeli smo i to da uradimo": Evo šta je Srđan Blagojević rekao nakon ubedljive pobede Partizana u Superligi Srbije

Večernje novosti pre 23 dana
PARTIZAN je nastavio sa sjajnim igrama u Superligi Srbije. Crno-beli su razbili IMT sa 5:1, a zadovoljstvo zbog trijumfa nije mogao da sakrije trener "parnog valjka" Srđan Blagojević. FOTO: FK Partizan Iako je istakao da je bilo i ne baš dobrih stvari u… »
Pet golova za pobedu Partizana

Pet golova za pobedu Partizana

Sputnik pre 23 dana
Fudbaleri Partizana su sa 5:1 savladali IMT na svom terenu u petom kolu Superlige Srbije. Partizan je pitanje pobednika rešio praktično u prvom poluvremenu kada su njegovi napadači postigli tri pogotka. Goste je načeo Demba Sek u 21. minutu, a sedam… »
"Šumadija 1903" pobedom overila povratak u Srpsku ligu

"Šumadija 1903" pobedom overila povratak u Srpsku ligu

InfoKG pre 23 dana
Na kišovitom Bubnju, pred vernim navijačima koji su prkosili vremenskim uslovima, "Šumadija 1903" je na najbolji mogući način otvorila novu sezonu u Srpskoj ligi Zapad, savladavši "Radnički" iz Valjeva, rezultatom 3:1. Golove su postigli za domaćina… »
Debakl BSK-a na startu Zone Jug

Debakl BSK-a na startu Zone Jug

Bujanovačke pre 23 dana
Bujanovac, 18. avgust 2025. Težak poraz doživeli su fudbaleri bujanovačkog BSK u prvom kolu Zone Jug. Bujanovački tim je demoliran na gostovanju Jedinstvu u Gornjem Stopanju rezultatom 7:1. Domaćini su već u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika sa… »
Uspešan start Vukova

Uspešan start Vukova

Ritam grada Kg pre 23 dana
Fudbaleri Šumadije 1903 ostvarili su pobedu na premijeri nove sezone Srpske lige Zapad, savladavši na svom terenu ekipu Radničkog iz Valjeva rezultatom 3:1. Po kišovitom danu u Кragujevcu mnogobrojna publika uživala je u pravoj takmičarskoj utakmici… »
Srđan Blagojević izneo pojedinosti o povratku dvojice Matija u Partizan

Srđan Blagojević izneo pojedinosti o povratku dvojice Matija u Partizan

Danas pre 24 dana
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević održao je konferenciju za medije pred meč 5. kola Superlige Srbije u kojem u ponedeljak u 19 časova crno-beli dočekuju IMT. Matija Popović je bio na korak od potpisa za Partizan, ali do njegovog povratka nije… »

Vesti dana »