Povezane vesti
"Imas li ti meru, boleština!": Pevačica udarila na Desingericu, zgrožena zbog njegovog nastupa (Video)
Mondo pre 2 sata
Reper Dragomir Despić Desingerica održao je pre par meseci nastup na Music week-u o kom se priča i dan danas, a sada se na isti osvrnula i pevačica Aleksandra Ristanović. Ona je svojevremeno htela da snimi duet sa pomenutim reperom, ali je promenila… »
Aleksandra Ristanović htela sa njim duet, sad oplela po njemu "Volela bih da mu to bude prvi i poslednji..."
Telegraf pre 6 sati
Aleksandra Ristanović posle duže pauze vratila se na veliku scenu, pa bez dlake na jeziku komentarisala nastupe mlađih kolega. Ona je potkačila svog kolegu Dragomira Despića Desingericu gostujući u jednoj emisji. Ristanovićeva je priznala da je jednom… »
"Brate, imaš li ti veru" Pevačica je sa njim htela duet da snimi, a sad oplela po njemu!
Kurir pre 10 sati
Aleksandra Ristanović posle duže pauze vratila se na veliku scenu, pa bez dlake na jeziku komentarisala nastupe mlađih kolega. Gostujući u emisiji ''City Hype'' Aleksandra Ristanović žestoko je udarila na Desingericu. - Komentarisala sam jednom prilikom… »
Vesti dana »

uživo Protesti u Srbiji: Napad na prostorije SNS-a u Ulici Dimitrija Tucovića, bačeni topovski udari i razbijeni izlozi
Euronews pre 14 minutajoš 42 povezane

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: bezbednosne garancije, teritorijalne razmene i odbijanje prekida vatre
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 91 povezana

„Sve smo mi Nikolina“: Protesti podrške studentkinji u Beogradu i Pčinjskom okrugu
Nova pre 3 satajoš 34 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 47 povezanih