Povezane vesti

Takmičarka "Zvezda Granda" postala glumica: Na njemu premijeru došao i Dino Merlin

Takmičarka "Zvezda Granda" postala glumica: Na njemu premijeru došao i Dino Merlin

Kurir pre 2 sata
Kiša u Sarajevu nije mogla da pokvari planove organizatorima Sarajevo film festivala, čiji je glavni sponzor UNIQA osiguranje. Zvezde treće noći ispred Narodnog pozorišta je bila i pevačica Alina Juhart. Veliku pažnju lokalnih medija izazvao je dolazak… »
Pas iz Srbije glavna zvezda u Sarajevu! Reditelj Stefan Đorđević: Posle majčine smrti udomio sam Liju jer mi je trebala pomoć…

Pas iz Srbije glavna zvezda u Sarajevu! Reditelj Stefan Đorđević: Posle majčine smrti udomio sam Liju jer mi je trebala pomoć…

Kurir pre 4 sati
Kiša u Sarajevu nije mogla da pokvari planove organizatorima Sarajevo film festivala, čiji je glavni sponzor UNIQA osiguranje. Zvezde treće noći ispred Narodnog pozorišta bili su Dino Merlin, pevačica Alina Juhart s novim filmom i srpski pas Lija. Prvo… »
Sarajevo Film Festival: Ekipa ostvarenja "Fantasy" prošetala crvenim tepihom, na događaju bio i Dino Merlin

Sarajevo Film Festival: Ekipa ostvarenja "Fantasy" prošetala crvenim tepihom, na događaju bio i Dino Merlin

Telegraf pre 10 sati
Video: Treći dan na SFF-u: Premijera filma Fantasy i crveni tepih, došao i Dino Merlin. Treće veče 31. Sarajevo Film Festivala (SFF) obeležio je svečani defile poznatih ličnosti iz sveta sedme umetnosti, a crvenim tepihom prošetala je i ekipa filma… »

Vesti dana »