Povezane vesti

"Virus e pokosio pola članova..." Slađi Alegro se pogoršalo stanje, hitno se oglasila!

"Virus e pokosio pola članova..." Slađi Alegro se pogoršalo stanje, hitno se oglasila!

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu loše vesti i da joj je igroženo zdravstveno stanje. Ona je objavila da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda… »
Slađi Alegro se pogoršalo zdravstveno stanje! Pevačica uznemirila javnost hitnim vestima: Virus je pokosio pola članova

Slađi Alegro se pogoršalo zdravstveno stanje! Pevačica uznemirila javnost hitnim vestima: Virus je pokosio pola članova

Kurir pre 4 sati
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu loše vesti. Ona je objavila da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju… »
"Virus je pokosio pola članova mog benda": Slađa Alegro otkazala nastup, otkrila da se i njoj pogoršalo zdravstveno stanje…

"Virus je pokosio pola članova mog benda": Slađa Alegro otkazala nastup, otkrila da se i njoj pogoršalo zdravstveno stanje…

Blic pre 5 sati
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. "Dragi moji sugrađani, zbog… »
Slađa Alegro morala da odloži nastup u rodnom Obrenovcu: Oglasila se i otkrila razlog

Slađa Alegro morala da odloži nastup u rodnom Obrenovcu: Oglasila se i otkrila razlog

Nova pre 5 sati
Pevačica Slađa Alegro obratila se obožavaocima važnim saopštenjem. Slađa Alegro objavila je da mora da odloži nastup u svom rodnom Obrenovcu. Kako je objasnila, mnogi članovi njenog benda nisu u stanju da nastupe zbog virusa. „Dragi moji sugrađani, zbog… »
Pevačica hitno otkazala nastup! Narušeno joj zdravlje: "Pokosio me je..."

Pevačica hitno otkazala nastup! Narušeno joj zdravlje: "Pokosio me je..."

Alo pre 5 sati
Navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. Pevačica Slađa Alegro saopštila je da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Na svom Instagram profilu je navela da su se ona i njeni… »
Virus "pokosio" pola benda: Pevačica otkrila da se i njoj pogoršalo stanje, morala da otkaže sve

Virus "pokosio" pola benda: Pevačica otkrila da se i njoj pogoršalo stanje, morala da otkaže sve

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. - Dragi moji sugrađani, zbog… »

Vesti dana »