Povezane vesti
"Virus je pokosio pola članova..." Slađi Alegro se pogoršalo stanje, hitno se oglasila!
Telegraf 18.08.2025
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu loše vesti i da joj je igroženo zdravstveno stanje. Ona je objavila da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda… »
Slađi Alegro se pogoršalo zdravstveno stanje! Pevačica uznemirila javnost hitnim vestima: Virus je pokosio pola članova
Kurir 18.08.2025
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu loše vesti. Ona je objavila da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju… »
Slađa Alegro morala da odloži nastup u rodnom Obrenovcu: Oglasila se i otkrila razlog
Nova 18.08.2025
Pevačica Slađa Alegro obratila se obožavaocima važnim saopštenjem. Slađa Alegro objavila je da mora da odloži nastup u svom rodnom Obrenovcu. Kako je objasnila, mnogi članovi njenog benda nisu u stanju da nastupe zbog virusa. „Dragi moji sugrađani, zbog… »
Virus "pokosio" pola benda: Pevačica otkrila da se i njoj pogoršalo stanje, morala da otkaže sve
Telegraf 18.08.2025
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. - Dragi moji sugrađani, zbog… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 12 satijoš 10 povezanih
Tramp i Si postigli istorijski dogovor: Smanjuju carine, a veštačkoj inteligenciji dali novi naziv
Mondo pre 2 minutajoš 33 povezane
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 5 satijoš 27 povezanih
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Radio sto plus pre 7 satijoš 31 povezana