Povezane vesti

"Virus je pokosio pola članova..." Slađi Alegro se pogoršalo stanje, hitno se oglasila!

"Virus je pokosio pola članova..." Slađi Alegro se pogoršalo stanje, hitno se oglasila!

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu loše vesti i da joj je igroženo zdravstveno stanje. Ona je objavila da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda… »
Slađi Alegro se pogoršalo zdravstveno stanje! Pevačica uznemirila javnost hitnim vestima: Virus je pokosio pola članova

Slađi Alegro se pogoršalo zdravstveno stanje! Pevačica uznemirila javnost hitnim vestima: Virus je pokosio pola članova

Kurir pre 21 dana
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu loše vesti. Ona je objavila da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju… »
"Virus je pokosio pola članova mog benda": Slađa Alegro otkazala nastup, otkrila da se i njoj pogoršalo zdravstveno stanje…

"Virus je pokosio pola članova mog benda": Slađa Alegro otkazala nastup, otkrila da se i njoj pogoršalo zdravstveno stanje…

Blic pre 21 dana
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Naime, Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. "Dragi moji sugrađani, zbog… »
Slađa Alegro morala da odloži nastup u rodnom Obrenovcu: Oglasila se i otkrila razlog

Slađa Alegro morala da odloži nastup u rodnom Obrenovcu: Oglasila se i otkrila razlog

Nova pre 21 dana
Pevačica Slađa Alegro obratila se obožavaocima važnim saopštenjem. Slađa Alegro objavila je da mora da odloži nastup u svom rodnom Obrenovcu. Kako je objasnila, mnogi članovi njenog benda nisu u stanju da nastupe zbog virusa. „Dragi moji sugrađani, zbog… »
Pevačica hitno otkazala nastup! Narušeno joj zdravlje: "Pokosio me je..."

Pevačica hitno otkazala nastup! Narušeno joj zdravlje: "Pokosio me je..."

Alo pre 21 dana
Navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. Pevačica Slađa Alegro saopštila je da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Na svom Instagram profilu je navela da su se ona i njeni… »
Virus "pokosio" pola benda: Pevačica otkrila da se i njoj pogoršalo stanje, morala da otkaže sve

Virus "pokosio" pola benda: Pevačica otkrila da se i njoj pogoršalo stanje, morala da otkaže sve

Telegraf pre 21 dana
Pevačica Slađa Alegro saopštila je na Instagramu da nije u mogućnosti da održi zakazani koncert u rodnom gradu Obrenovcu. Slađa je navela da su se ona i njeni članovi benda razboleli i da nisu u mogućnosti da nastupaju. - Dragi moji sugrađani, zbog… »

Vesti dana »