Повезане вести
"Реална, брутална и узнемирујућа, одгледао сам је у једном даху": Сви причају о новој аргентинској серији
Блиц пре 29 дана
Нетфликс је 14. августа представио нову криминалистичку серију „Ин тхе Муд“ (Ен ел барро) - спиноф популарне аргентинске серије „Ел маргинал“ ("На ивици закона"). Прва сезона доноси осам једночасовних епизода, а радња публику… »
Нови Нетфликс хит је залудео гледаоце за само 3 дана након премијере: „Реална серија, брутална и узнемирујућа“
Данас пре 30 дана
Нетфликс је 14. августа представио нову криминалистичку серију „Ин тхе Муд“ („Ен ел барро“) – спин-офф популарне аргентинске серије „Ел маргинал“. Прва сезона доноси осам једносатних епизода, а радња публику води иза зидова… »
Вести дана »

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 4 сатијош 20 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Радио сто плус пре 1 сатјош 26 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 26 минутајош 80 повезаних

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 4 сатијош 48 повезаних