Povezane vesti
Mišel Franko za Nova.rs: Znam sve o ožiljcima, pa nisam odrastao u Diznilendu, već u zemlji gde se svakog dana ubije 2.000…
Nova pre 28 dana
Kada sam prvi put došao na ovo podneblje 2009. godine bila je drugačija situacija. Sada se promenio sve na bolje, čini mi se da je došlo do izvesnog izlečenja, kaže za Nova.rs Mišel Franko. UNIQA je glavni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film… »
„Neću da se ulizujem Holivudu“: Nova.rs u Sarajevu s Mišelom Frankom
Nova pre 28 dana
Sarajevo je zaista poput moje druge kuće, a Sarajevo film festival je moj najomiljeniji festival. Te iskrene reči izgovorio je na kraju masterklasa u Bosanskom kulturnom centru cenjeni i nagrađivani meksički sineasta Mišel Franko. Ponovio ih je sat… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 1 satjoš 40 povezanih

Startovala ga na aplikaciji, odmah kliknuli: U vezu ušao rasturen zbog razvoda od Nataše, Maja mu promenila život
Mondo pre 48 minutajoš 38 povezanih

Oglasio se MUP o uhapšenim poljoprivrednicima u Novom Sadu: Određeno im je zadržavanje do 48 sati
Nova pre 13 minutajoš 11 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo, uveče i tokom noći naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 3 satajoš 26 povezanih