Povezane vesti

"Govorili su mi da sam gej" Pevačica ošišala kosu do glave, pa se susrela sa užasnim kometarima: Kažu da nisam normalna, kako…

"Govorili su mi da sam gej" Pevačica ošišala kosu do glave, pa se susrela sa užasnim kometarima: Kažu da nisam normalna, kako…

Kurir pre 12 sati
Pevačica i bivša učesnica popularnog muzičnog šou programa " Nikad nije kasno" Danijela Stanković Kostić privukla je veliku pažnju tokom takmičenja, ne samo zbog moćnog glasa i nesvakidašnjeg talenta, već i zbog specifične frizure. Danijela se u šouu… »
"Ljudi su mislili da volim isti pol": Pevačica se ošišala skroz na kratko, pa naišla na negativne komentare: "a ja sam majka…

"Ljudi su mislili da volim isti pol": Pevačica se ošišala skroz na kratko, pa naišla na negativne komentare: "a ja sam majka…

Blic pre 14 sati
Pevačica Danijela Stanković Kostić privukla je veliku pažnju u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno". Pored moćnog glasa, ona je zapala za oko mnogima i zbog neobične frizure. Naime, Danijela se u šouu pojavila sa 42 godine i imala je skroz kratku kosu… »

Vesti dana »