Povezane vesti

Legenda otišla u zasluženu penziju: Marko Belineli završio karijeru!

Legenda otišla u zasluženu penziju: Marko Belineli završio karijeru!

Kurir pre 3 sata
Italijanski košarkaš Marko Belineli odlučio je da okonča svoju bogatu karijeru u 39. godini. On je tu vest podelio na svojim društvenim mrežama: - Košarka mi je dala sve… a i ja sam dao sve njoj. Teško je reći zbogom, ali došlo je vreme. Novoj generaciji… »
Marko Belineli završio karijeru!

Marko Belineli završio karijeru!

Sportske.net pre 3 sata
Bilo je veliko pitanje da li će Marko Belineli biti u sastavu Virtusa u novoj sezoni, a sada smo dobili i taj odgovor. Legendarni košarkaš reprezentacije Italije je odlučio da završi karijeru. „Dao sam mu svoje srce. Svaki deo sebe. Svaki dan. Košarka mi… »
Kraj košarkaške bajke posle 23 godine - Marko Belineli završio karijeru

Kraj košarkaške bajke posle 23 godine - Marko Belineli završio karijeru

RTS pre 4 sati
Jedan od najuspešnijih italijanskih košarkaša, Marko Belineli, zvanično je okončao svoju profesionalnu karijeru nakon 23 godine, tokom kojih je osvojio devet trofeja, između ostalih, i NBA ligu 2014. godine. Belineli, koji ima 39 godina, objavio je… »
„Vreme je…“ Jedini Italijan sa NBA prstenom završio karijeru

„Vreme je…“ Jedini Italijan sa NBA prstenom završio karijeru

Sport klub pre 4 sati
Marko Belineli je u 39. godini objavio kraj karijere. NAJPOPULARNIJE NA PORTALU Čudno: Novak trči u Crnoj Gori, a sutra treba da igra u Njujorku Nebojša Čović se obratio zlatnim Orlićima: Deco… Hvale Jovića i Srbiju „na sva zvona“ I dalje jedini Italijan… »
Legendarni Italijan svirao kraj! VIDEO

Legendarni Italijan svirao kraj! VIDEO

B92 pre 5 sati
Legendarni italijanski košarkaš Marko Belineli objavio je da završava karijeru u 39. godini. Vest je saopštio putem društvenih mreža emotivnom porukom, u kojoj je istakao da je košarci dao "srce i svaki deo sebe". "Košarka mi je dala sve… a i ja sam dao… »

Vesti dana »