Povezane vesti
Legenda otišla u zasluženu penziju: Marko Belineli završio karijeru!
Kurir pre 21 dana
Italijanski košarkaš Marko Belineli odlučio je da okonča svoju bogatu karijeru u 39. godini. On je tu vest podelio na svojim društvenim mrežama: - Košarka mi je dala sve… a i ja sam dao sve njoj. Teško je reći zbogom, ali došlo je vreme. Novoj generaciji… »
Marko Belineli završio karijeru!
Sportske.net pre 21 dana
Bilo je veliko pitanje da li će Marko Belineli biti u sastavu Virtusa u novoj sezoni, a sada smo dobili i taj odgovor. Legendarni košarkaš reprezentacije Italije je odlučio da završi karijeru. „Dao sam mu svoje srce. Svaki deo sebe. Svaki dan. Košarka mi… »
Kraj košarkaške bajke posle 23 godine - Marko Belineli završio karijeru
RTS pre 21 dana
Jedan od najuspešnijih italijanskih košarkaša, Marko Belineli, zvanično je okončao svoju profesionalnu karijeru nakon 23 godine, tokom kojih je osvojio devet trofeja, između ostalih, i NBA ligu 2014. godine. Belineli, koji ima 39 godina, objavio je… »
„Vreme je…“ Jedini Italijan sa NBA prstenom završio karijeru
Sport klub pre 21 dana
Marko Belineli je u 39. godini objavio kraj karijere. NAJPOPULARNIJE NA PORTALU Čudno: Novak trči u Crnoj Gori, a sutra treba da igra u Njujorku Nebojša Čović se obratio zlatnim Orlićima: Deco… Hvale Jovića i Srbiju „na sva zvona“ I dalje jedini Italijan… »
Legendarni Italijan svirao kraj! VIDEO
B92 pre 21 dana
Legendarni italijanski košarkaš Marko Belineli objavio je da završava karijeru u 39. godini. Vest je saopštio putem društvenih mreža emotivnom porukom, u kojoj je istakao da je košarci dao "srce i svaki deo sebe". "Košarka mi je dala sve… a i ja sam dao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Zapalio se voz na pruzi: Beograd-Šid Vozilo hitno zaustavljeno: Varnice zapalile okolnu travu i rastinje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Laburisti vode na izborima u norveškoj: Desnica na putu ka jednom od najslabijih rezultata
Blic pre 2 satajoš 1 povezana