Povezane vesti

Karlos Alkaraz stigao do prvog sinsinatija i prisetio se legendarnog finala sa Novakom đokovićem: „Od tada želim ovaj trofej“…

Karlos Alkaraz stigao do prvog sinsinatija i prisetio se legendarnog finala sa Novakom đokovićem: „Od tada želim ovaj trofej“…

Hot sport pre 1 dan
„Veoma dugih nedelju i po dana“ Karlos Alkaraz postao je novi šampion mastersa u Sinsinatiju, ali trofej je osvojio u neobičnim okolnostima – njegov rival Janik Siner predao je finale posle svega 23 minuta igre, kada je rezultat već bio 5:0 za Španca… »
Nenad Lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“ Darko miličić sa ponosom o uspehu svog sina i Srbije na EP…

Nenad Lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“ Darko miličić sa ponosom o uspehu svog sina i Srbije na EP…

Hot sport pre 1 dan
„Od prvog dana kad sam došao bio je haos“ Šok u crnogorskom fudbalu – Nenad Lalatović odlučio je da se povuče sa trenerske pozicije Budućnosti iz Podgorice, i to posle samo nekoliko nedelja na klupi. Sve je kulminiralo nakon poraza od Arsenala u Tivtu… »
Mnogo rečenog – malo urađenog: Nenad Lalatović podneo ostavku! Darko miličić sa ponosom o uspehu svog sina i Srbije na EP…

Mnogo rečenog – malo urađenog: Nenad Lalatović podneo ostavku! Darko miličić sa ponosom o uspehu svog sina i Srbije na EP…

Hot sport pre 1 dan
Nakon debakla u Evropi, i lošeg starta u prvenstvu Crne Gore, Nenad Lalatović više nije trener tima iz Podgorice! Nenad Lalatović se veoma kratko zadržao u Podgorici, pošto je odlučio da napusti mesto šefa stručnog štaba Budućnosti posle novog… »
Srđan Blagojević nakon petarde protiv IMT: „Posle četiri godine Partizan dobija sve utakmice na početku sezone“ Darko miličić…

Srđan Blagojević nakon petarde protiv IMT: „Posle četiri godine Partizan dobija sve utakmice na početku sezone“ Darko miličić…

Hot sport pre 1 dan
„Bilo je jako dobrih i problematičnih stvari“ Fudbaleri Partizana savladali su IMT u 5. kolu Superlige Srbije 5:1(3:0). Strelci za Partizan bili su Sek dva puta, Milošević, Kostić i Vukotić, a za IMT jedini gol na meču postigao je Bone. Srđan Blagojević… »
Hladan tuš: Nenad Lalatović podneo ostavku!

Hladan tuš: Nenad Lalatović podneo ostavku!

Telegraf pre 1 dan
Srpski trener, Nenad Lalatović posle jako kratkog vremena provedenog na klupi Budućnosti odlučio je da podnese ostavku na to mesto, a presudio je večerašnji poraz od Arsenala u Tivtu. Vest je prvobitno prenela Radio-televizija Crne Gore, a klub će tokom… »
To je to vaspitanje Novaka Đokovića: Pravili zlikovca od njega, a pogledajte sad Alkaraza

To je to vaspitanje Novaka Đokovića: Pravili zlikovca od njega, a pogledajte sad Alkaraza

Mondo pre 4 sati
Karlos Alkaraz osvojio je masters u Sinsinatiju za samo 23 minuta pošto mu je Janik Siner predao finale. Delovao je loše od samog početka Siner, nije se dobro kretao, bio je bled, tako da je posle 5:0 na semaforu prišao Alkarazu i rekao da ne može da… »
Blagojević: Hvala navijačima, nadam se da će nastaviti da dolaze u ovom broju

Blagojević: Hvala navijačima, nadam se da će nastaviti da dolaze u ovom broju

Sportski žurnal pre 4 sati
Hajde da uživamo u tih pet datih golova i ovoj ubedljivoj pobedi. Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević zahvalio se navijačima na velikoj podršci u ubedljivoj pobedi protiv IMT-a (5:1) u 5. kolu Super lige. - Iskoristiću priliku da se zahvalim… »
Alkaraz se obratio Sineru pred svima i prisetio se poraza od Novaka: „Ovo nije način na koji želim da osvojim titulu“

Alkaraz se obratio Sineru pred svima i prisetio se poraza od Novaka: „Ovo nije način na koji želim da osvojim titulu“

Nova pre 4 sati
Karlos Alkaraz, španski teniser, jeste stigao do titule na Mastersu u Sinsinatiju, ali ne putem kojim je zapravo želeo. Vodio je mladi Španac sa 5:0 u prvom setu finala, kada mu je Janik Siner predao meč zbog bolesti. Evidentno je bilo da od početka meča… »
Karlos Alkaraz osvojio titulu posle šokantne predaje Sinera u finalu, pa se setio Đokovića i bolnog poraza

Karlos Alkaraz osvojio titulu posle šokantne predaje Sinera u finalu, pa se setio Đokovića i bolnog poraza

Telegraf pre 5 sati
Špansi teniser Karlos Alkaraz osvojio je masters u Sinsinatiju pošto mu je Janik Siner predao meč posle samo 23 minuta igre, pri rezultatu 5:0. Pretpostavlja se da je razlog toplota, koja je bila nepremostiva prepreka za Italijana. Nije Karlos Alkaraz… »
Lalatović ogolio dušu: "Neću menjati odluku, neka me ne mole"

Lalatović ogolio dušu: "Neću menjati odluku, neka me ne mole"

Sportske.net pre 5 sati
Poznati srpski trener Nenad Lalatović potvrdio je da je podneo ostavku na mesto trenera pogoričke Budućnosti u danu kada je njegov tim porazom protiv Arsenala u Tivtu produbio krizu koja je pratila njegov mandat još od dolaska na stadion "Pod Goricom"… »
Blagojević mora da bude zadovoljan: "Imamo prostora za napredak, što je dobro"

Blagojević mora da bude zadovoljan: "Imamo prostora za napredak, što je dobro"

Sportske.net pre 6 sati
Partizan je igrao lepo i dopadljivo, a takvom igrom je ostvario ubedljivu pobedu protiv IMT-a ( 5:1) u petom kolu Super lige. Nije da su rane iz Edinburga zalečene, ali trijumf svakako mnogo znači. Priznaje to i trener Srđan Blagojević, koji stalno… »
Lalatović podneo ostavku posle sedam utakmica na klupi Budućnosti

Lalatović podneo ostavku posle sedam utakmica na klupi Budućnosti

RTS pre 5 sati
Srpski trener Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, prenose crnogorski mediji. Nakon neočekivanog poraza od Arsenala u Tivtu, Nenad Lalatović je rešio da napusti podgoričku Budućnost. Srpski trener vodio je… »
Lalatović napustio budućnost: Srpski stručnjak nije više trener šampiona Crne Gore

Lalatović napustio budućnost: Srpski stručnjak nije više trener šampiona Crne Gore

Večernje novosti pre 5 sati
SRPSKI fudbalski trener Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, prenose večeras crnogorski mediji. FOTO: FK Crvena zvezda Bivši strateg brojnih srpski klubova napušta Crnu Goru posle poraza od Arsenala u… »
Javio se Lalatović: "Nema špica, nema plata - kraj, neka me ne mole"

Javio se Lalatović: "Nema špica, nema plata - kraj, neka me ne mole"

B92 pre 5 sati
Nenad Lalatović oglasio se posle informacije da je podneo ostavku na mesto trenera Budućnosti. Kako je prenela Radio-televizija Crne Gore, Lalatović je odlučio je da podnese ostavku na to mesto, a presudio je večerašnji poraz od Arsenala u Tivtu. "Proveo… »
Lalatović više nije trener Budućnosti

Lalatović više nije trener Budućnosti

Politika pre 6 sati
Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, prenose večeras crnogorski mediji. Lalatović napušta Crnu Goru posle poraza od Arsenala u Tivtu (1:0) i ukupno sedam utakmica (četiri u Evropi i… »
Ovo je kraj! Emotivna i bolna isposvest Nenada Lalatovića koja je pogodila sve!

Ovo je kraj! Emotivna i bolna isposvest Nenada Lalatovića koja je pogodila sve!

Kurir pre 6 sati
Nenad Lalatović više nije trener podgoričke Budućnosti! Srpski trener je odlučio da podnese ostavku ostavku nakon poraza od Arsenala iz Tivta. Lalatović je u ekskluzivnom razgovoru za " Telegraf" govorio o vremenu provedenom na klupi Budućnosti: -… »
Crno-beli 4/4 na početku sezone – Blagojević: Imam informaciju, ne znam koliko je tačna

Crno-beli 4/4 na početku sezone – Blagojević: Imam informaciju, ne znam koliko je tačna

Dnevnik pre 6 sati
Fudbaleri Partizana pobedili su IMT sa Novog Beograda 5:1 (1:0) u poslednjoj utakmici 5. kola Superlige Srbije. – Dali smo pet golova, bilo je dobrih i problematičnih stvari, ali hajde da uživamo u ovoj pobedi od pet golova – rekao je Blagojević posle… »
Lalatović podneo ostavku!

Lalatović podneo ostavku!

B92 pre 7 sati
Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto trenera Budućnosti. Kako prenosi Radio-televizija Crne Gore, Lalatović je odlučio je da podnese ostavku na to mesto, a presudio je večerašnji poraz od Arsenala u Tivtu. Dodaje se da će klub tokom utorka odlučiti… »
Bomba Vukotića, majstorija Seka: Pogledajte sve golove Partizana protiv IMT-a

Bomba Vukotića, majstorija Seka: Pogledajte sve golove Partizana protiv IMT-a

Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Partizana nastavili su sjajan start sezone u Superligi Srbije, priredivši pravu goleadu i pobedu od 5:1 pred svojim navijačima u Humskoj. Crno-beli su od samog početka nametnuli svoj ritam i u prvom poluvremenu probušili mrežu IMT-a golovima… »

Vesti dana »