Povezane vesti

Mnogo rečenog – malo urađenog: Nenad Lalatović podneo ostavku! Aleksa avramović pred Sloveniju: „Nekada glavni favoriti, a…

Mnogo rečenog – malo urađenog: Nenad Lalatović podneo ostavku! Aleksa avramović pred Sloveniju: „Nekada glavni favoriti, a…

Hot sport pre 25 dana
Nakon debakla u Evropi, i lošeg starta u prvenstvu Crne Gore, Nenad Lalatović više nije trener tima iz Podgorice! Nenad Lalatović se veoma kratko zadržao u Podgorici, pošto je odlučio da napusti mesto šefa stručnog štaba Budućnosti posle novog… »
Nenad Lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“ aleksa avramović pred Sloveniju: „Nekada glavni favoriti, a nekada…

Nenad Lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“ aleksa avramović pred Sloveniju: „Nekada glavni favoriti, a nekada…

Hot sport pre 25 dana
„Od prvog dana kad sam došao bio je haos“ Šok u crnogorskom fudbalu – Nenad Lalatović odlučio je da se povuče sa trenerske pozicije Budućnosti iz Podgorice, i to posle samo nekoliko nedelja na klupi. Sve je kulminiralo nakon poraza od Arsenala u Tivtu… »
Srđan Blagojević nakon petarde protiv IMT: „Posle četiri godine Partizan dobija sve utakmice na početku sezone“ aleksa…

Srđan Blagojević nakon petarde protiv IMT: „Posle četiri godine Partizan dobija sve utakmice na početku sezone“ aleksa…

Hot sport pre 25 dana
„Bilo je jako dobrih i problematičnih stvari“ Fudbaleri Partizana savladali su IMT u 5. kolu Superlige Srbije 5:1(3:0). Strelci za Partizan bili su Sek dva puta, Milošević, Kostić i Vukotić, a za IMT jedini gol na meču postigao je Bone. Srđan Blagojević… »
Karlos Alkaraz stigao do prvog sinsinatija i prisetio se legendarnog finala sa Novakom đokovićem: „Od tada želim ovaj trofej“…

Karlos Alkaraz stigao do prvog sinsinatija i prisetio se legendarnog finala sa Novakom đokovićem: „Od tada želim ovaj trofej“…

Hot sport pre 25 dana
„Veoma dugih nedelju i po dana“ Karlos Alkaraz postao je novi šampion mastersa u Sinsinatiju, ali trofej je osvojio u neobičnim okolnostima – njegov rival Janik Siner predao je finale posle svega 23 minuta igre, kada je rezultat već bio 5:0 za Španca… »
Hladan tuš: Nenad Lalatović podneo ostavku!

Hladan tuš: Nenad Lalatović podneo ostavku!

Telegraf pre 25 dana
Srpski trener, Nenad Lalatović posle jako kratkog vremena provedenog na klupi Budućnosti odlučio je da podnese ostavku na to mesto, a presudio je večerašnji poraz od Arsenala u Tivtu. Vest je prvobitno prenela Radio-televizija Crne Gore, a klub će tokom… »
Blagojević: Hvala navijačima, nadam se da će nastaviti da dolaze u ovom broju

Blagojević: Hvala navijačima, nadam se da će nastaviti da dolaze u ovom broju

Sportski žurnal pre 24 dana
Hajde da uživamo u tih pet datih golova i ovoj ubedljivoj pobedi. Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević zahvalio se navijačima na velikoj podršci u ubedljivoj pobedi protiv IMT-a (5:1) u 5. kolu Super lige. - Iskoristiću priliku da se zahvalim… »
Alkaraz se obratio Sineru pred svima i prisetio se poraza od Novaka: „Ovo nije način na koji želim da osvojim titulu“

Alkaraz se obratio Sineru pred svima i prisetio se poraza od Novaka: „Ovo nije način na koji želim da osvojim titulu“

Nova pre 24 dana
Karlos Alkaraz, španski teniser, jeste stigao do titule na Mastersu u Sinsinatiju, ali ne putem kojim je zapravo želeo. Vodio je mladi Španac sa 5:0 u prvom setu finala, kada mu je Janik Siner predao meč zbog bolesti. Evidentno je bilo da od početka meča… »
To je to vaspitanje Novaka Đokovića: Pravili zlikovca od njega, a pogledajte sad Alkaraza

To je to vaspitanje Novaka Đokovića: Pravili zlikovca od njega, a pogledajte sad Alkaraza

Mondo pre 24 dana
Karlos Alkaraz osvojio je masters u Sinsinatiju za samo 23 minuta pošto mu je Janik Siner predao finale. Delovao je loše od samog početka Siner, nije se dobro kretao, bio je bled, tako da je posle 5:0 na semaforu prišao Alkarazu i rekao da ne može da… »
Karlos Alkaraz osvojio titulu posle šokantne predaje Sinera u finalu, pa se setio Đokovića i bolnog poraza

Karlos Alkaraz osvojio titulu posle šokantne predaje Sinera u finalu, pa se setio Đokovića i bolnog poraza

Telegraf pre 24 dana
Špansi teniser Karlos Alkaraz osvojio je masters u Sinsinatiju pošto mu je Janik Siner predao meč posle samo 23 minuta igre, pri rezultatu 5:0. Pretpostavlja se da je razlog toplota, koja je bila nepremostiva prepreka za Italijana. Nije Karlos Alkaraz… »
Lalatović ogolio dušu: "Neću menjati odluku, neka me ne mole"

Lalatović ogolio dušu: "Neću menjati odluku, neka me ne mole"

Sportske.net pre 24 dana
Poznati srpski trener Nenad Lalatović potvrdio je da je podneo ostavku na mesto trenera pogoričke Budućnosti u danu kada je njegov tim porazom protiv Arsenala u Tivtu produbio krizu koja je pratila njegov mandat još od dolaska na stadion "Pod Goricom"… »
Blagojević mora da bude zadovoljan: "Imamo prostora za napredak, što je dobro"

Blagojević mora da bude zadovoljan: "Imamo prostora za napredak, što je dobro"

Sportske.net pre 24 dana
Partizan je igrao lepo i dopadljivo, a takvom igrom je ostvario ubedljivu pobedu protiv IMT-a ( 5:1) u petom kolu Super lige. Nije da su rane iz Edinburga zalečene, ali trijumf svakako mnogo znači. Priznaje to i trener Srđan Blagojević, koji stalno… »
Lalatović podneo ostavku posle sedam utakmica na klupi Budućnosti

Lalatović podneo ostavku posle sedam utakmica na klupi Budućnosti

RTS pre 24 dana
Srpski trener Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, prenose crnogorski mediji. Nakon neočekivanog poraza od Arsenala u Tivtu, Nenad Lalatović je rešio da napusti podgoričku Budućnost. Srpski trener vodio je… »
Lalatović napustio budućnost: Srpski stručnjak nije više trener šampiona Crne Gore

Lalatović napustio budućnost: Srpski stručnjak nije više trener šampiona Crne Gore

Večernje novosti pre 24 dana
SRPSKI fudbalski trener Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, prenose večeras crnogorski mediji. FOTO: FK Crvena zvezda Bivši strateg brojnih srpski klubova napušta Crnu Goru posle poraza od Arsenala u… »
Javio se Lalatović: "Nema špica, nema plata - kraj, neka me ne mole"

Javio se Lalatović: "Nema špica, nema plata - kraj, neka me ne mole"

B92 pre 24 dana
Nenad Lalatović oglasio se posle informacije da je podneo ostavku na mesto trenera Budućnosti. Kako je prenela Radio-televizija Crne Gore, Lalatović je odlučio je da podnese ostavku na to mesto, a presudio je večerašnji poraz od Arsenala u Tivtu. "Proveo… »
Lalatović više nije trener Budućnosti

Lalatović više nije trener Budućnosti

Politika pre 24 dana
Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, prenose večeras crnogorski mediji. Lalatović napušta Crnu Goru posle poraza od Arsenala u Tivtu (1:0) i ukupno sedam utakmica (četiri u Evropi i… »
Ovo je kraj! Emotivna i bolna isposvest Nenada Lalatovića koja je pogodila sve!

Ovo je kraj! Emotivna i bolna isposvest Nenada Lalatovića koja je pogodila sve!

Kurir pre 24 dana
Nenad Lalatović više nije trener podgoričke Budućnosti! Srpski trener je odlučio da podnese ostavku ostavku nakon poraza od Arsenala iz Tivta. Lalatović je u ekskluzivnom razgovoru za " Telegraf" govorio o vremenu provedenom na klupi Budućnosti: -… »
Crno-beli 4/4 na početku sezone – Blagojević: Imam informaciju, ne znam koliko je tačna

Crno-beli 4/4 na početku sezone – Blagojević: Imam informaciju, ne znam koliko je tačna

Dnevnik pre 24 dana
Fudbaleri Partizana pobedili su IMT sa Novog Beograda 5:1 (1:0) u poslednjoj utakmici 5. kola Superlige Srbije. – Dali smo pet golova, bilo je dobrih i problematičnih stvari, ali hajde da uživamo u ovoj pobedi od pet golova – rekao je Blagojević posle… »
Lalatović podneo ostavku!

Lalatović podneo ostavku!

B92 pre 24 dana
Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto trenera Budućnosti. Kako prenosi Radio-televizija Crne Gore, Lalatović je odlučio je da podnese ostavku na to mesto, a presudio je večerašnji poraz od Arsenala u Tivtu. Dodaje se da će klub tokom utorka odlučiti… »
Bomba Vukotića, majstorija Seka: Pogledajte sve golove Partizana protiv IMT-a

Bomba Vukotića, majstorija Seka: Pogledajte sve golove Partizana protiv IMT-a

Telegraf pre 24 dana
Fudbaleri Partizana nastavili su sjajan start sezone u Superligi Srbije, priredivši pravu goleadu i pobedu od 5:1 pred svojim navijačima u Humskoj. Crno-beli su od samog početka nametnuli svoj ritam i u prvom poluvremenu probušili mrežu IMT-a golovima… »

Vesti dana »