Повезане вести

"Не знам колико ћу моћи да издржим" Ена Чолић шокирала признањем након помирења са Пејом: "Већ ме је..."

"Не знам колико ћу моћи да издржим" Ена Чолић шокирала признањем након помирења са Пејом: "Већ ме је..."

Ало 18.08.2025
Вечерас пред камерама све на тесту. Јован Пејић Пеја потврдио је да се помирио са Еном Чолић, а убрзо је признање стигло и са њене стране. Како кажу, желе да превазиђу све проблеме које су имали током ријалитија. – Помирили смо… »
Ево шта је Злата Петровић прво урадила након што се Пеја помирио са Еном: Одмах је повикала кроз прозор ово

Ево шта је Злата Петровић прво урадила након што се Пеја помирио са Еном: Одмах је повикала кроз прозор ово

Телеграф 18.08.2025
Ена Чолић и Јован Пејић Пеја, ријалити такмичари, имали су турбулентан однос у "Елити 8", а о њиховом раскиду нашироко се причало. Он је данас потврдио да се помирио са Еном, а сад се и она огласила. - Помирили смо се… »
Злата петровић је ово прво урадила након помирења ене и пеје! Када их је видела одмах им се обратила са прозора, испливали…

Злата петровић је ово прво урадила након помирења ене и пеје! Када их је видела одмах им се обратила са прозора, испливали…

Курир 18.08.2025
Ена Чолић и Јован Пејић Пеја, ријалити такмичари, имали су турбулентан однос у "Елити 8", а о њиховом раскиду нашироко се причало. Он је данас потврдио да се помирио са Еном, а сад се и она огласила. - Помирили смо се… »
"Љубили смо се на одмору, били смо заједно" Ена и Пеја се помирили, он открио све детаље: "Мама јој ништа не замера"

"Љубили смо се на одмору, били смо заједно" Ена и Пеја се помирили, он открио све детаље: "Мама јој ништа не замера"

Ало 18.08.2025
Ена и Пеја спремни за нови почетак. Ена Чолић и Јован Пејић Пеја, ријалити учесници, имали су турбулентан однос у ријалити програму Елита 8, а о њиховом раскиду дуго се причало. Пеја је сада потврдио да су се њих двоје помирили… »
"Ена и ја смо Поново у вези": Јован Пејић Пеја признао све - ево зашто су од свих крили да су заједно на одмору: "Ја сам тај…

"Ена и ја смо Поново у вези": Јован Пејић Пеја признао све - ево зашто су од свих крили да су заједно на одмору: "Ја сам тај…

Блиц 18.08.2025
Ена Чолић и Јован Пејић Пеја, ријалити учесници, имали су турбулентан однос у "Елити 8", а о њиховом раскиду нашироко се причало. Мали Пеја је сад потврдио да су се њих двоје помирили и да су поново у вези, те да су заједно… »

Вести дана »