Povezane vesti
"Ne znam koliko ću moći da izdržim" Ena Čolić šokirala priznanjem nakon pomirenja sa Pejom: "Već me je..."
Alo 18.08.2025
Večeras pred kamerama sve na testu. Jovan Pejić Peja potvrdio je da se pomirio sa Enom Čolić, a ubrzo je priznanje stiglo i sa njene strane. Kako kažu, žele da prevaziđu sve probleme koje su imali tokom rijalitija. – Pomirili smo se i pokušavamo da… »
Evo šta je Zlata Petrović prvo uradila nakon što se Peja pomirio sa Enom: Odmah je povikala kroz prozor ovo
Telegraf 18.08.2025
Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti takmičari, imali su turbulentan odnos u "Eliti 8", a o njihovom raskidu naširoko se pričalo. On je danas potvrdio da se pomirio sa Enom, a sad se i ona oglasila. - Pomirili smo se, pokušavamo da gradimo lep i… »
Zlata petrović je ovo prvo uradila nakon pomirenja ene i peje! Kada ih je videla odmah im se obratila sa prozora, isplivali…
Kurir 18.08.2025
Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti takmičari, imali su turbulentan odnos u "Eliti 8", a o njihovom raskidu naširoko se pričalo. On je danas potvrdio da se pomirio sa Enom, a sad se i ona oglasila. - Pomirili smo se, pokušavamo da gradimo lep i… »
"Ljubili smo se na odmoru, bili smo zajedno" Ena i Peja se pomirili, on otkrio sve detalje: "Mama joj ništa ne zamera"
Alo 18.08.2025
Ena i Peja spremni za novi početak. Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti učesnici, imali su turbulentan odnos u rijaliti programu Elita 8, a o njihovom raskidu dugo se pričalo. Peja je sada potvrdio da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo u vezi… »
"Ena i ja smo Ponovo u vezi": Jovan Pejić Peja priznao sve - evo zašto su od svih krili da su zajedno na odmoru: "Ja sam taj…
Blic 18.08.2025
Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti učesnici, imali su turbulentan odnos u "Eliti 8", a o njihovom raskidu naširoko se pričalo. Mali Peja je sad potvrdio da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo u vezi, te da su zajedno bili na odmoru, iako je ona… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 17 povezanih
Vučić: Rusi pregovaraju sa tri partnera o prodaji udela u NIS-u, nadam se brzom dogovoru
Beta pre 47 minutajoš 30 povezanih
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 21 minutajoš 22 povezane