Povezane vesti
"Ne znam koliko ću moći da izdržim" Ena Čolić šokirala priznanjem nakon pomirenja sa Pejom: "Već me je..."
Alo pre 1 sat
Večeras pred kamerama sve na testu. Jovan Pejić Peja potvrdio je da se pomirio sa Enom Čolić, a ubrzo je priznanje stiglo i sa njene strane. Kako kažu, žele da prevaziđu sve probleme koje su imali tokom rijalitija. – Pomirili smo se i pokušavamo da… »
Evo šta je Zlata Petrović prvo uradila nakon što se Peja pomirio sa Enom: Odmah je povikala kroz prozor ovo
Telegraf pre 1 sat
Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti takmičari, imali su turbulentan odnos u "Eliti 8", a o njihovom raskidu naširoko se pričalo. On je danas potvrdio da se pomirio sa Enom, a sad se i ona oglasila. - Pomirili smo se, pokušavamo da gradimo lep i… »
Zlata petrović je ovo prvo uradila nakon pomirenja ene i peje! Kada ih je videla odmah im se obratila sa prozora, isplivali…
Kurir pre 2 sata
Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti takmičari, imali su turbulentan odnos u "Eliti 8", a o njihovom raskidu naširoko se pričalo. On je danas potvrdio da se pomirio sa Enom, a sad se i ona oglasila. - Pomirili smo se, pokušavamo da gradimo lep i… »
"Ljubili smo se na odmoru, bili smo zajedno" Ena i Peja se pomirili, on otkrio sve detalje: "Mama joj ništa ne zamera"
Alo pre 3 sata
Ena i Peja spremni za novi početak. Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti učesnici, imali su turbulentan odnos u rijaliti programu Elita 8, a o njihovom raskidu dugo se pričalo. Peja je sada potvrdio da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo u vezi… »
"Ena i ja smo Ponovo u vezi": Jovan Pejić Peja priznao sve - evo zašto su od svih krili da su zajedno na odmoru: "Ja sam taj…
Blic pre 3 sata
Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, rijaliti učesnici, imali su turbulentan odnos u "Eliti 8", a o njihovom raskidu naširoko se pričalo. Mali Peja je sad potvrdio da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo u vezi, te da su zajedno bili na odmoru, iako je ona… »
Vesti dana »

Tramp rekao da će zvati Putina posle sastanka sa Zelenskim i Evropljanima
Danas pre 25 minutajoš 11 povezanih

Vučić obišao demolirane prostorije SNS, posekao se na staklo: "Dobro vidimo šta je njihova politika, nećemo se sklanjati"
Blic pre 50 minutajoš 4 povezane

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Danas oblačno, ponegde sa kišom, do 30 stepeni
Beta pre 5 minutajoš 1 povezana