Povezane vesti
Hit izjava frontmena Lexingtona: „Kad publika peva jače od mene, znam da smo uspeli!“
Telegraf 18.08.2025
Pravi haos i nezapamćenu atmosferu u Hrvatskoj izazvao je Lexington bend, kada su na Rokovu u Virovitici nastupili pred oko 10.000 ljudi. Publika je, prema rečima organizatora, uživala u koncertu za koji se tražila karta više, a muzičko veče pretvorilo… »
Hit izjava: frontmena Lexingtona: "Kad publika peva jače od mene, znam da smo uspeli!"
Blic 18.08.2025
Pravi haos i nezapamćenu atmosferu u Hrvatskoj izazvao je Lexington bend, kada su na Rokovu u Virovitici nastupili pred oko 10.000 ljudi. Publika je, prema rečima organizatora, uživala u koncertu za koji se tražila karta više, a muzičko veče pretvorilo… »
Vesti dana »

Nastave nema, profesori suspendovani: Roditelji izneli optužbe protiv v.d. direktorke Pete gimnazije
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih

Fon der Lajen u Crnoj Gori: Poglavlja zatvoriti do kraja godine, predvodnici ste u EU integracijama
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO Poslanici rešetaju ministre: Da li je je vlast u Senat Filozofskog fakulteta u Nišu postavila optuženog za seksualno zlostavljanje maloletnika
Nova pre 25 minutajoš 28 povezanih

Odbor za kulturu i informisanje usvojio listu kandidata za Savet REM-a
Euronews pre 25 minutajoš 19 povezanih