Povezane vesti
Hit izjava frontmena Lexingtona: „Kad publika peva jače od mene, znam da smo uspeli!“
Telegraf pre 2 sata
Pravi haos i nezapamćenu atmosferu u Hrvatskoj izazvao je Lexington bend, kada su na Rokovu u Virovitici nastupili pred oko 10.000 ljudi. Publika je, prema rečima organizatora, uživala u koncertu za koji se tražila karta više, a muzičko veče pretvorilo… »
Hit izjava: frontmena Lexingtona: "Kad publika peva jače od mene, znam da smo uspeli!"
Blic pre 9 sati
Pravi haos i nezapamćenu atmosferu u Hrvatskoj izazvao je Lexington bend, kada su na Rokovu u Virovitici nastupili pred oko 10.000 ljudi. Publika je, prema rečima organizatora, uživala u koncertu za koji se tražila karta više, a muzičko veče pretvorilo… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: diplomatski pregovori i velika kupovina oružja za Ukrajinu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 111 povezana

Studentkinja Nikolina Sinđelić podnosi krivične prijave protiv Marka Krička i Dijane Hrkalović
Novi magazin pre 4 satijoš 34 povezane

Šok u sinsnatiju: Karlos Alkaraz je šampion, Janik Siner predao nakon 23 minuta igre! Nenad lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“
Hot sport pre 1 satjoš 27 povezanih

Talentovana srpska teniserka ispala u kvalifikacijama za US open!
Telegraf pre 59 minutajoš 25 povezanih