Povezane vesti

Ovo je jedan od osumnjičenih za ubistvo na gulašijadi kod Topole! Meštani kivni, za uhapšenog nemaju lepe reči: Ima lošu narav…

Ovo je jedan od osumnjičenih za ubistvo na gulašijadi kod Topole! Meštani kivni, za uhapšenog nemaju lepe reči: Ima lošu narav…

Kurir pre 5 minuta
Osumnjičeni M. T. (34) i M. M. (44) iz okoline Topole, uhapšeni su zbog sumnje da su do smrti, 17. avgusta u Junkovcu, posle takmčinje u pravljenju gulaša i pasulja, pretukli Miroslava G. (46), dobrog i, prema rečima komšija, omiljenog čoveka iz Krćevca… »
On je uhapšen zbog ubistva na gulašijadi: Osumnjičen da je zajedno sa još jednim do smrti tukao Miroslava: Poznanici tvrde da…

On je uhapšen zbog ubistva na gulašijadi: Osumnjičen da je zajedno sa još jednim do smrti tukao Miroslava: Poznanici tvrde da…

Blic pre 2 sata
Osumnjičeni M. T. (34) i M. M. (44) iz okoline Topole, uhapšeni su zbog sumnje da su do smrti, 17. avgusta u Junkovcu, posle takmičenje u pravljenju gulaša i pasulja, pretukli Miroslava G. (46), dobrog i, prema rečima komšija, omiljenog čoveka iz… »
Ovo je osumnjičeni za ubistvo na gulašijadi "Kada popije ima vrlo lošu narav - i pre je pravio probleme"

Ovo je osumnjičeni za ubistvo na gulašijadi "Kada popije ima vrlo lošu narav - i pre je pravio probleme"

Alo pre 2 sata
Osumnjičeni M. T. (34) i M. M. (44) iz okoline Topole, uhapšeni su zbog sumnje da su do smrti, 17. avgusta u Junkovcu, posle takmičenja u pravljenju gulaša i pasulja, pretukli Miroslava G. (46), dobrog i, prema rečima komšija, omiljenog čoveka iz… »
Ovo je osumnjičeni za ubistvo na gulašijadi u Topoli! Meštani tvrde: "Već pravio probleme kad popije"

Ovo je osumnjičeni za ubistvo na gulašijadi u Topoli! Meštani tvrde: "Već pravio probleme kad popije"

Mondo pre 2 sata
Osumnjičeni M. T. (34) i M. M. (44) iz okoline Topole, uhapšeni su zbog sumnje da su do smrti, 17. avgusta u Junkovcu, posle takmčenja u pravljenju gulaša i pasulja, pretukli Miroslava G. (46), dobrog i, prema rečima komšija, omiljenog čoveka iz Krćevca… »
"Došlo je do svađe, kažu da je pocepana neka majica... Samo znam da je moj brat mrtav" Brat ubijenog Miroslava neutešan nakon…

"Došlo je do svađe, kažu da je pocepana neka majica... Samo znam da je moj brat mrtav" Brat ubijenog Miroslava neutešan nakon…

Kurir pre 6 sati
Muškarac Miroslav Gajić (46) preminuo je sinoć od povreda koje je zadobio u tuči na manifestaciji " Gulašijada i pasuljijada" u selu Junkovac kod Topole. Porodica je nakon tragedije neutešna, a sada se oglasio njegov brat koji je naveo da je do sukoba… »
Doktor je izašao i pitao za rodbinu, pa mi izjavio saučešće Oglasio se neutešni brat Miroslava koji je ubijen na "Gulašijadi"…

Doktor je izašao i pitao za rodbinu, pa mi izjavio saučešće Oglasio se neutešni brat Miroslava koji je ubijen na "Gulašijadi"…

Alo pre 6 sati
Miroslav G. (46) preminuo je presinoć od povreda koje je zadobio u tuči na manifestaciji "Gulašijada i pasuljijada" u selu Junkovac kod Topole. Porodica je nakon tragedije neutešna, a sada se oglasio njegov brat koji je naveo da je do sukoba došlo… »
Skuvali gulaš, pa čoveka ubili batinama Detalji zločina u Junkovcu

Skuvali gulaš, pa čoveka ubili batinama Detalji zločina u Junkovcu

Alo pre 8 sati
U selu Junkovac kod Topole u nedelju se dogodilo ubistvo u kojem je život izgubio Miroslav G. (46). Tragedija se odigrala tokom manifestacije „Gulašijada“, kada je u dvorištu osnovne škole izbila brutalna tuča, a kao osumnjičeni uhapšeni su M. M. (44) i… »

Vesti dana »