Povezane vesti

"Ko je on da oduzme život mom bratu?!": Ispovest brata ubijenog muškarca nakon gulašijade kod Topole

"Ko je on da oduzme život mom bratu?!": Ispovest brata ubijenog muškarca nakon gulašijade kod Topole

Mondo pre 27 dana
U nedelju 17. avgusta brutalno je pretučen nasmrt muškarac M.G. (46) nakon gulašijade u selu Junkovac kod Topole. Uhapšene su dve osobe, a brat ubijenog muškarca oglasio se za "Blic" i otkrio šta se dogodilo. "Mnogo sam potresen, još uvek sam u velikom… »
"Ko je on da oduzme život mom: Bratu?!" Rođeni brat Miroslava koji je ubijen na Gulašijadi: "Niko nije prišao da mu pomogne!"…

"Ko je on da oduzme život mom: Bratu?!" Rođeni brat Miroslava koji je ubijen na Gulašijadi: "Niko nije prišao da mu pomogne!"…

Blic pre 27 dana
"Ne mogu da verujem šta se dogodilo i da mi je brat tako stradao. Nisam očekivao da će na ovaj način umreti, da će mi ga neko ovako surovo uzeti bez razloga.", ovim rečima počeo je svoju ispovest za "Blic" Miodrag G., brat Miroslava G. (46) koji je… »
Ovo je osumnjičeni za ubistvo Miroslava na Gulašijadi: Tukli ga dok se nije onesvestio, svedoci otkri motiv

Ovo je osumnjičeni za ubistvo Miroslava na Gulašijadi: Tukli ga dok se nije onesvestio, svedoci otkri motiv

Telegraf pre 27 dana
Osumnjičeni i ranije izazivao sukobe. Miroslav G. (45) iz Krćevca ubijen je u nedelju uveče, kada je došlo do sukoba na manifestaciji Junkovačka gulašijada i pasuljijda u selu Junkovac kod Topole. Njega je više muškaraca tuklo do smrti, a dvojica su… »
Ovo je Miroslav koji je ubijen na gulašijadi u Topoli: Grupa muškaraca nasrnula na njega, tukli ga do smrti FOTO

Ovo je Miroslav koji je ubijen na gulašijadi u Topoli: Grupa muškaraca nasrnula na njega, tukli ga do smrti FOTO

Nova pre 28 dana
Miroslav G. (46) ubijen je u subotu oko 20 sati u Topoli nakon završene manifestacije "Junkovačka gulašijada i pasuljijada". Ubijeni Miroslav učestvovao je u takmičenju za najbolji gulaš sa prijateljima. Oko 16 sati, oni su proglašeni za pobednike… »
"Začuli smo da neko viče: 'Ubi čoveka'": Svedok o jezivom ubistvu na gulašijadi u Topoli

"Začuli smo da neko viče: 'Ubi čoveka'": Svedok o jezivom ubistvu na gulašijadi u Topoli

Mondo pre 28 dana
"Bili su u mraku. Začuli smo da neko viče: 'Ubi čoveka'. Kada smo došli, videli smo Miroslava kako leži nepomično na zemlji. Krkljao je. Oko njega je bila grupica ljudi, među njima i dvojica koja su ga tukla. Ubrzo je preminuo.", reči su očevica jezivog… »
Začuli su se krici, neko je viknuo "Ubi čoveka": Očevidac opisao kako je izgledalo brutalno ubistvo na Gulašijadi kod Topole…

Začuli su se krici, neko je viknuo "Ubi čoveka": Očevidac opisao kako je izgledalo brutalno ubistvo na Gulašijadi kod Topole…

Blic pre 28 dana
"Bili su u mraku. Začuli smo da neko viče: 'Ubi čoveka'. Kada smo došli, videli smo Miroslava kako leži nepomično na zemlji. Krkljao je. Oko njega je bila grupica ljudi, među njima i dvojica koja su ga tukla. Ubrzo je preminuo." Ovako za "Blic" započinje… »

Vesti dana »