Povezane vesti

"Neće da kaže da je MVP, zato ga volimo": Bogdan objasnio zašto je Jokić jedan od nas

"Neće da kaže da je MVP, zato ga volimo": Bogdan objasnio zašto je Jokić jedan od nas

Mondo pre 18 minuta
Nikola Jokić se odazvao pozivu selektora Svetislava Pešića i biće jedan od lidera Srbije na terenu na Evropskom prvenstvu u Rigi. Kapiten nacionalnog tima Bogdan Bogdanović je za "Netfliks" pričao o tome koliko je drugačiji i koliko je bitan trostruki… »
Bogdanović o Jokiću i pritisku na evrobasketu: Osećamo teret, ali to je deo igre

Bogdanović o Jokiću i pritisku na evrobasketu: Osećamo teret, ali to je deo igre

Dnevnik pre 5 sati
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o predstojećem Evropskom prvenstvu. U razgovoru za Svetsku košarkašku federaciju (FIBA) dotakao se i kvaliteta saigrača Nikole Jokića, centra Denver Nagetsa u najjačoj ligi sveta –… »
Bogdan: Osećamo teret, ali idemo na zlato

Bogdan: Osećamo teret, ali idemo na zlato

Sport klub pre 6 sati
Kako se približava Evropsko prvenstvo 2025, Bogdan Bogdanović govorio je o uticaju Nikole Jokića i ulozi Srbije kao jednog od glavnih favorita za titulu. Na pitanje šta zvezdu Denver Nagetsa čini toliko jedinstvenom, Bogdanović je istakao retku… »
"Zbog njega imam najveće samopouzdanje ikada": Bogdanović otkrio kako ga Jokić čini boljim

"Zbog njega imam najveće samopouzdanje ikada": Bogdanović otkrio kako ga Jokić čini boljim

Mondo pre 7 sati
Reprezentacija Srbije priprema se za Evropsko prvenstvo, "orlovi" će poslednju proveru imati u četvrtak u Beogradskoj areni protiv nacionalnog tima Slovenije. I dok se naši najbolji košarkaši pripremaju da susrete u Rigi, kapiten Bogdan Bogdanović otkrio… »
Auuu, kakve reči kapitena Bogdana o nikoli Jokiću: Kad igram sa njim, imam najveće samopouzdanje ikada!

Auuu, kakve reči kapitena Bogdana o nikoli Jokiću: Kad igram sa njim, imam najveće samopouzdanje ikada!

Kurir pre 8 sati
Kapiten naše košarkaške reprezentacije, iskusni NBA as Bogdan Bogdanović, izneo je svoja očekivanja pred Eurobasket. Sjajnim partijama u pripremnom periodu selekcija Srbija, predvođena Jokićem i Bogdanovićem, opravdala je ulogu prvog favorita na… »
"Da me neko pita tristan vukčević ili Filip petrušev - istog momenta bih rekao tristan!" Izjava proslavljenog asa Crvene…

"Da me neko pita tristan vukčević ili Filip petrušev - istog momenta bih rekao tristan!" Izjava proslavljenog asa Crvene…

Kurir pre 8 sati
Proslavljeni srpski košarkaš i bivši as Crvene zvezde, Mirko Milićević, govorio je o reprezentaciji Srbije pred start Eurobasketa. Jokić i Bogdan pokazali su da su aposolutni lideri tima, a sjajan utisak na Milićevića ostivio je i mladi as Majamija… »
Bogdan Bogdanović: „Igranje sa Jokićem mi daje najveće samopouzdanje u karijeri“

Bogdan Bogdanović: „Igranje sa Jokićem mi daje najveće samopouzdanje u karijeri“

Nova pre 7 sati
Kako se bliži Eurobasket 2025, kapiten Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o ulozi Nikole Jokića i statusu „orlova“ kao jednog od glavnih kandidata za titulu. Na pitanje šta Denverovog centra čini posebnim, bek Los Anđeles Klipersa istakao je spoj… »
Bogdanović: "Kad igram sa Jokićem imam najveće samopouzdanje ikada!"

Bogdanović: "Kad igram sa Jokićem imam najveće samopouzdanje ikada!"

B92 pre 9 sati
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o pritisku i očekivanjima pred ovogodišnji Evrobasket, a imao je šta da kaže i o igranju sa Nikolom Jokićem. Košarkaška reprezentacija Srbije ulazi u predstojeći Eurobasket kao glavni… »
Kakve reči Bogdana Bogdanovića o Nikoli Jokiću: "Kad igram s njim, imam najveće samopouzdanje ikada"

Kakve reči Bogdana Bogdanovića o Nikoli Jokiću: "Kad igram s njim, imam najveće samopouzdanje ikada"

Telegraf pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije glavni je favorit za osvajanje titule na Eurobasketu i prema kladionicama, ali i prema rang listama koje pravi FIBA. Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i ostali igrači predvođeni Svetislavom Pešićem, bili su dominantni u… »
Ne, gde baš sada!? Nikola Jokić čuo loše vesti pred start Evrobasketa

Ne, gde baš sada!? Nikola Jokić čuo loše vesti pred start Evrobasketa

Večernje novosti pre 11 sati
KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije se sprema za nastup na Evropskom prvenstvu. FOTO: Begum Unal/KSS Izabranici Svetislava Pešića vođeni masetralnim Nikolom Jokićem deluju poput kaznane ekspedicije i sve osim zlata na EP bilo bi razočaravajuće. Poslednju… »

Vesti dana »