Повезане вести

"Неће да каже да је МВП, зато га волимо": Богдан објаснио зашто је Јокић један од нас

"Неће да каже да је МВП, зато га волимо": Богдан објаснио зашто је Јокић један од нас

Мондо 19.08.2025
Никола Јокић се одазвао позиву селектора Светислава Пешића и биће један од лидера Србије на терену на Европском првенству у Риги. Капитен националног тима Богдан Богдановић је за "Нетфликс" причао о томе колико је другачији и… »
Богдановић о Јокићу и притиску на евробаскету: Осећамо терет, али то је део игре

Богдановић о Јокићу и притиску на евробаскету: Осећамо терет, али то је део игре

Дневник 19.08.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић говорио је о предстојећем Европском првенству. У разговору за Светску кошаркашку федерацију (ФИБА) дотакао се и квалитета саиграча Николе Јокића, центра Денвер Нагетса у… »
Богдан: Осећамо терет, али идемо на злато

Богдан: Осећамо терет, али идемо на злато

Спорт клуб 19.08.2025
Како се приближава Европско првенство 2025, Богдан Богдановић говорио је о утицају Николе Јокића и улози Србије као једног од главних фаворита за титулу. На питање шта звезду Денвер Нагетса чини толико јединственом, Богдановић… »
"Због њега имам највеће самопоуздање икада": Богдановић открио како га Јокић чини бољим

"Због њега имам највеће самопоуздање икада": Богдановић открио како га Јокић чини бољим

Мондо 19.08.2025
Репрезентација Србије припрема се за Европско првенство, "орлови" ће последњу проверу имати у четвртак у Београдској арени против националног тима Словеније. И док се наши најбољи кошаркаши припремају да сусрете у Риги, капитен… »
"Да ме неко пита тристан вукчевић или Филип петрушев - истог момента бих рекао тристан!" Изјава прослављеног аса Црвене…

"Да ме неко пита тристан вукчевић или Филип петрушев - истог момента бих рекао тристан!" Изјава прослављеног аса Црвене…

Курир 19.08.2025
Прослављени српски кошаркаш и бивши ас Црвене звезде, Мирко Милићевић, говорио је о репрезентацији Србије пред старт Еуробаскета. Јокић и Богдан показали су да су апосолутни лидери тима, а сјајан утисак на Милићевића остивио је… »
Аууу, какве речи капитена Богдана о николи Јокићу: Кад играм са њим, имам највеће самопоуздање икада!

Аууу, какве речи капитена Богдана о николи Јокићу: Кад играм са њим, имам највеће самопоуздање икада!

Курир 19.08.2025
Капитен наше кошаркашке репрезентације, искусни НБА ас Богдан Богдановић, изнео је своја очекивања пред Еуробаскет. Сјајним партијама у припремном периоду селекција Србија, предвођена Јокићем и Богдановићем, оправдала је улогу… »
Богдан Богдановић: „Играње са Јокићем ми даје највеће самопоуздање у каријери“

Богдан Богдановић: „Играње са Јокићем ми даје највеће самопоуздање у каријери“

Нова 19.08.2025
Како се ближи Еуробаскет 2025, капитен Србије Богдан Богдановић говорио је о улози Николе Јокића и статусу „орлова“ као једног од главних кандидата за титулу. На питање шта Денверовог центра чини посебним, бек Лос Анђелес… »
Богдановић: "Кад играм са Јокићем имам највеће самопоуздање икада!"

Богдановић: "Кад играм са Јокићем имам највеће самопоуздање икада!"

Б92 19.08.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић говорио је о притиску и очекивањима пред овогодишњи Евробаскет, а имао је шта да каже и о игрању са Николом Јокићем. Кошаркашка репрезентација Србије улази у… »
Какве речи Богдана Богдановића о Николи Јокићу: "Кад играм с њим, имам највеће самопоуздање икада"

Какве речи Богдана Богдановића о Николи Јокићу: "Кад играм с њим, имам највеће самопоуздање икада"

Телеграф 19.08.2025
Кошаркашка репрезентација Србије главни је фаворит за освајање титуле на Еуробаскету и према кладионицама, али и према ранг листама које прави ФИБА. Никола Јокић, Богдан Богдановић и остали играчи предвођени Светиславом Пешићем… »
Не, где баш сада!? Никола Јокић чуо лоше вести пред старт Евробаскета

Не, где баш сада!? Никола Јокић чуо лоше вести пред старт Евробаскета

Вечерње новости 19.08.2025
КОШАРКАШКА репрезентација Србије се спрема за наступ на Европском првенству. ФОТО: Бегум Унал/КСС Изабраници Светислава Пешића вођени масетралним Николом Јокићем делују попут казнане експедиције и све осим злата на ЕП било би… »

Вести дана »