Povezane vesti
"Neće da kaže da je MVP, zato ga volimo": Bogdan objasnio zašto je Jokić jedan od nas
Mondo pre 18 minuta
Nikola Jokić se odazvao pozivu selektora Svetislava Pešića i biće jedan od lidera Srbije na terenu na Evropskom prvenstvu u Rigi. Kapiten nacionalnog tima Bogdan Bogdanović je za "Netfliks" pričao o tome koliko je drugačiji i koliko je bitan trostruki… »
Bogdanović o Jokiću i pritisku na evrobasketu: Osećamo teret, ali to je deo igre
Dnevnik pre 5 sati
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o predstojećem Evropskom prvenstvu. U razgovoru za Svetsku košarkašku federaciju (FIBA) dotakao se i kvaliteta saigrača Nikole Jokića, centra Denver Nagetsa u najjačoj ligi sveta –… »
Bogdan: Osećamo teret, ali idemo na zlato
Sport klub pre 6 sati
Kako se približava Evropsko prvenstvo 2025, Bogdan Bogdanović govorio je o uticaju Nikole Jokića i ulozi Srbije kao jednog od glavnih favorita za titulu. Na pitanje šta zvezdu Denver Nagetsa čini toliko jedinstvenom, Bogdanović je istakao retku… »
"Zbog njega imam najveće samopouzdanje ikada": Bogdanović otkrio kako ga Jokić čini boljim
Mondo pre 7 sati
Reprezentacija Srbije priprema se za Evropsko prvenstvo, "orlovi" će poslednju proveru imati u četvrtak u Beogradskoj areni protiv nacionalnog tima Slovenije. I dok se naši najbolji košarkaši pripremaju da susrete u Rigi, kapiten Bogdan Bogdanović otkrio… »
Auuu, kakve reči kapitena Bogdana o nikoli Jokiću: Kad igram sa njim, imam najveće samopouzdanje ikada!
Kurir pre 8 sati
Kapiten naše košarkaške reprezentacije, iskusni NBA as Bogdan Bogdanović, izneo je svoja očekivanja pred Eurobasket. Sjajnim partijama u pripremnom periodu selekcija Srbija, predvođena Jokićem i Bogdanovićem, opravdala je ulogu prvog favorita na… »
"Da me neko pita tristan vukčević ili Filip petrušev - istog momenta bih rekao tristan!" Izjava proslavljenog asa Crvene…
Kurir pre 8 sati
Proslavljeni srpski košarkaš i bivši as Crvene zvezde, Mirko Milićević, govorio je o reprezentaciji Srbije pred start Eurobasketa. Jokić i Bogdan pokazali su da su aposolutni lideri tima, a sjajan utisak na Milićevića ostivio je i mladi as Majamija… »
Bogdan Bogdanović: „Igranje sa Jokićem mi daje najveće samopouzdanje u karijeri“
Nova pre 7 sati
Kako se bliži Eurobasket 2025, kapiten Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o ulozi Nikole Jokića i statusu „orlova“ kao jednog od glavnih kandidata za titulu. Na pitanje šta Denverovog centra čini posebnim, bek Los Anđeles Klipersa istakao je spoj… »
Bogdanović: "Kad igram sa Jokićem imam najveće samopouzdanje ikada!"
B92 pre 9 sati
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o pritisku i očekivanjima pred ovogodišnji Evrobasket, a imao je šta da kaže i o igranju sa Nikolom Jokićem. Košarkaška reprezentacija Srbije ulazi u predstojeći Eurobasket kao glavni… »
Kakve reči Bogdana Bogdanovića o Nikoli Jokiću: "Kad igram s njim, imam najveće samopouzdanje ikada"
Telegraf pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije glavni je favorit za osvajanje titule na Eurobasketu i prema kladionicama, ali i prema rang listama koje pravi FIBA. Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i ostali igrači predvođeni Svetislavom Pešićem, bili su dominantni u… »
Ne, gde baš sada!? Nikola Jokić čuo loše vesti pred start Evrobasketa
Večernje novosti pre 11 sati
KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije se sprema za nastup na Evropskom prvenstvu. FOTO: Begum Unal/KSS Izabranici Svetislava Pešića vođeni masetralnim Nikolom Jokićem deluju poput kaznane ekspedicije i sve osim zlata na EP bilo bi razočaravajuće. Poslednju… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 45 povezanih

Napredak u pregovorima o Ukrajini: razmena tela, bezbednosne garancije i podrška Koalicije voljnih
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 296 povezanih