Повезане вести
"Неће да каже да је МВП, зато га волимо": Богдан објаснио зашто је Јокић један од нас
Мондо 19.08.2025
Никола Јокић се одазвао позиву селектора Светислава Пешића и биће један од лидера Србије на терену на Европском првенству у Риги. Капитен националног тима Богдан Богдановић је за "Нетфликс" причао о томе колико је другачији и… »
Богдановић о Јокићу и притиску на евробаскету: Осећамо терет, али то је део игре
Дневник 19.08.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић говорио је о предстојећем Европском првенству. У разговору за Светску кошаркашку федерацију (ФИБА) дотакао се и квалитета саиграча Николе Јокића, центра Денвер Нагетса у… »
Богдан: Осећамо терет, али идемо на злато
Спорт клуб 19.08.2025
Како се приближава Европско првенство 2025, Богдан Богдановић говорио је о утицају Николе Јокића и улози Србије као једног од главних фаворита за титулу. На питање шта звезду Денвер Нагетса чини толико јединственом, Богдановић… »
"Због њега имам највеће самопоуздање икада": Богдановић открио како га Јокић чини бољим
Мондо 19.08.2025
Репрезентација Србије припрема се за Европско првенство, "орлови" ће последњу проверу имати у четвртак у Београдској арени против националног тима Словеније. И док се наши најбољи кошаркаши припремају да сусрете у Риги, капитен… »
"Да ме неко пита тристан вукчевић или Филип петрушев - истог момента бих рекао тристан!" Изјава прослављеног аса Црвене…
Курир 19.08.2025
Прослављени српски кошаркаш и бивши ас Црвене звезде, Мирко Милићевић, говорио је о репрезентацији Србије пред старт Еуробаскета. Јокић и Богдан показали су да су апосолутни лидери тима, а сјајан утисак на Милићевића остивио је… »
Аууу, какве речи капитена Богдана о николи Јокићу: Кад играм са њим, имам највеће самопоуздање икада!
Курир 19.08.2025
Капитен наше кошаркашке репрезентације, искусни НБА ас Богдан Богдановић, изнео је своја очекивања пред Еуробаскет. Сјајним партијама у припремном периоду селекција Србија, предвођена Јокићем и Богдановићем, оправдала је улогу… »
Богдан Богдановић: „Играње са Јокићем ми даје највеће самопоуздање у каријери“
Нова 19.08.2025
Како се ближи Еуробаскет 2025, капитен Србије Богдан Богдановић говорио је о улози Николе Јокића и статусу „орлова“ као једног од главних кандидата за титулу. На питање шта Денверовог центра чини посебним, бек Лос Анђелес… »
Богдановић: "Кад играм са Јокићем имам највеће самопоуздање икада!"
Б92 19.08.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић говорио је о притиску и очекивањима пред овогодишњи Евробаскет, а имао је шта да каже и о игрању са Николом Јокићем. Кошаркашка репрезентација Србије улази у… »
Какве речи Богдана Богдановића о Николи Јокићу: "Кад играм с њим, имам највеће самопоуздање икада"
Телеграф 19.08.2025
Кошаркашка репрезентација Србије главни је фаворит за освајање титуле на Еуробаскету и према кладионицама, али и према ранг листама које прави ФИБА. Никола Јокић, Богдан Богдановић и остали играчи предвођени Светиславом Пешићем… »
Не, где баш сада!? Никола Јокић чуо лоше вести пред старт Евробаскета
Вечерње новости 19.08.2025
КОШАРКАШКА репрезентација Србије се спрема за наступ на Европском првенству. ФОТО: Бегум Унал/КСС Изабраници Светислава Пешића вођени масетралним Николом Јокићем делују попут казнане експедиције и све осим злата на ЕП било би… »
Вести дана »
Детаљи ланчаног судара код Лознице: Повређено 5 особа, од којих једна теже, ауто одбачен на насип
Телеграф пре 2 сатајош 33 повезане
(Фото) "У том случају би се подигла радиоактивна прашина" Шири се страх од катастрофе из 1986! Ситуација је озбиљна, ИАЕА издала хитно упозорење
Блиц пре 4 минутајош 37 повезаних
Зеленски дуго разговарао са Трамповим тимом, па се огласио... Крај крвопролића?
Б92 пре 8 минутајош 35 повезаних
Неуобичајена појава ће се десити на крају године: Чубрило открио хоће ли децембар проћи без праве зиме
Мондо пре 4 сатијош 30 повезаних