Povezane vesti
Bivši 1. teniser sveta zagrmeo, igra najgori tenis u karijeri, ali poručuje: "Slušajte, bojkotovaću mečeve..."
Telegraf 19.08.2025
Ruski teniser Danil Medvedev sigurno prolazi kroz jedan od najtežih izazova u karijeri. Nekada prvi teniser sveta imao je veliki broj neuspeha, te je dva Grend slema u nizu završavao u prvim kolima, dok je i na mastersima epilog bio skoro identičan… »
Medvedev: "Neću da igram te mečeve, predaću ih"
Sportske.net 19.08.2025
Danil Medvedev je, kao i uvek, zanimljiv u svojim izjavama. Sada je govorio o mečevima koji su rano ujutru, po njegovom mišljenju. "Pričao sam sa svojim timom i rekao sam im 'Slušajte, kada napunim 35 godina, bojkotovaću mečeve koji se igraju u 11… »
Medvedev: "Bojkotovaću te mečeve, neću da igram"
B92 19.08.2025
Ruski teniser Danil Medvedev je imao zanimljivu izjavu o karijeri u budućnosti. Medeved je govorio o mečevima koji se igraju rano ujutru i istakao da će u budućnosti predati te duele. "Pričao sam sa svojim timom i rekao sam im 'Slušajte, kada napunim 35… »
Vesti dana »

Ubistvo u Beogradu: Telo na dečjem igralištu, uhapšen muškarac sa dve puške - prve slike i snimak
Kurir pre 49 minutajoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 14 minutajoš 2 povezane

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata
Politika pre 14 minutajoš 4 povezane