Povezane vesti
Bivši 1. teniser sveta zagrmeo, igra najgori tenis u karijeri, ali poručuje: "Slušajte, bojkotovaću mečeve..."
Telegraf pre 4 sati
Ruski teniser Danil Medvedev sigurno prolazi kroz jedan od najtežih izazova u karijeri. Nekada prvi teniser sveta imao je veliki broj neuspeha, te je dva Grend slema u nizu završavao u prvim kolima, dok je i na mastersima epilog bio skoro identičan… »
Medvedev: "Neću da igram te mečeve, predaću ih"
Sportske.net pre 5 sati
Danil Medvedev je, kao i uvek, zanimljiv u svojim izjavama. Sada je govorio o mečevima koji su rano ujutru, po njegovom mišljenju. "Pričao sam sa svojim timom i rekao sam im 'Slušajte, kada napunim 35 godina, bojkotovaću mečeve koji se igraju u 11… »
Medvedev: "Bojkotovaću te mečeve, neću da igram"
B92 pre 5 sati
Ruski teniser Danil Medvedev je imao zanimljivu izjavu o karijeri u budućnosti. Medeved je govorio o mečevima koji se igraju rano ujutru i istakao da će u budućnosti predati te duele. "Pričao sam sa svojim timom i rekao sam im 'Slušajte, kada napunim 35… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Vučić se oglasio na Instagramu: “Pobedićemo ovo zlo”
Serbian News Media pre 50 minutajoš 31 povezana

Diplomatski napori za mir u Ukrajini: Orban o neuspehu izolacije Rusije, planovi za samit u Ženevi i razgovori o teritorijama
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 265 povezanih