Повезане вести

„То је моје ремек-дело“: Квентин Тарантино открио који филм сматра најбољим који је направио

„То је моје ремек-дело“: Квентин Тарантино открио који филм сматра најбољим који је направио

Нова пре 27 дана
Квентин Тарантино створио је многе култне филмове, а сада је открио и који од њих сматра најбољим. Неки од најпознатијих филмова Квентина Тарантина јесу „Улични пси“, „Петпарачке приче“, „Џеи Браун“, „Килл Билл“… »
Филм који Квентин Тарантино сматра најбољим који је икада направио

Филм који Квентин Тарантино сматра најбољим који је икада направио

Н1 Инфо пре 28 дана
Чак и легендарни редитељ Квентин Тарантино има своје омиљене филмове, а сада је коначно открио који су то наслови. Током појављивања у подкасту "Тхе Цхурцх оф Тарантино", Квентин Тарантино, двоструки добитник Оскара, поделио… »
Квентин Тарантино открио који су му омиљени филмови из његовог опуса: "Дејвид Финчер и ја смо два најбоља редитеља"

Квентин Тарантино открио који су му омиљени филмови из његовог опуса: "Дејвид Финчер и ја смо два најбоља редитеља"

Еуроневс пре 28 дана
Који је најбољи филм Квентина Тарантина питање је које се често поставља великанима и познаваоцима света филма, а сада је и сам редитељ коначно дао свој одговор. Говорећи за подкаст "Тхе Цхурцх оф Тарантино", 62-годишњи… »
Квентин Тарантино о питању које дели филмофиле: Који је најбољи Тарантинов филм?

Квентин Тарантино о питању које дели филмофиле: Који је најбољи Тарантинов филм?

РТС пре 28 дана
Једно од најчешћих питања које изазива жустре полемике међу филмофилима јесте: који је најбољи филм Квентина Тарантина? Сада имамо и одговор самог редитеља. Тачније, више одговор – који му је најбољи филм, који омиљени, као… »
Квентин Тарантино открива који му је омиљени филм који је снимио

Квентин Тарантино открива који му је омиљени филм који је снимио

Телеграф пре 28 дана
Познати режисер Квентин Тарантино је открио који му је омиљени филм који је снимио. Редитељ, који је током година радио на бројним култним пројектима, укључујући Ресервоир Догс, Пулп Фицтион и Инглоуриоус Бастердс, последњи… »

Вести дана »