Povezane vesti

Film koji Kventin Tarantino smatra najboljim koji je ikada napravio

Film koji Kventin Tarantino smatra najboljim koji je ikada napravio

N1 Info pre 1 sat
Čak i legendarni reditelj Kventin Tarantino ima svoje omiljene filmove, a sada je konačno otkrio koji su to naslovi. Tokom pojavljivanja u podkastu "The Church of Tarantino", Kventin Tarantino, dvostruki dobitnik Oskara, podelio je koji film smatra… »
Kventin Tarantino otkrio koji su mu omiljeni filmovi iz njegovog opusa: "Dejvid Finčer i ja smo dva najbolja reditelja"

Kventin Tarantino otkrio koji su mu omiljeni filmovi iz njegovog opusa: "Dejvid Finčer i ja smo dva najbolja reditelja"

Euronews pre 5 sati
Koji je najbolji film Kventina Tarantina pitanje je koje se često postavlja velikanima i poznavaocima sveta filma, a sada je i sam reditelj konačno dao svoj odgovor. Govoreći za podkast "The Church of Tarantino", 62-godišnji reditelj je rekao da je… »
Kventin Tarantino o pitanju koje deli filmofile: Koji je najbolji Tarantinov film?

Kventin Tarantino o pitanju koje deli filmofile: Koji je najbolji Tarantinov film?

RTS pre 9 sati
Jedno od najčešćih pitanja koje izaziva žustre polemike među filmofilima jeste: koji je najbolji film Kventina Tarantina? Sada imamo i odgovor samog reditelja. Tačnije, više odgovor – koji mu je najbolji film, koji omiljeni, kao i za koji film je „rođen… »
Kventin Tarantino otkriva koji mu je omiljeni film koji je snimio

Kventin Tarantino otkriva koji mu je omiljeni film koji je snimio

Telegraf pre 15 sati
Poznati režiser Kventin Tarantino je otkrio koji mu je omiljeni film koji je snimio. Reditelj, koji je tokom godina radio na brojnim kultnim projektima, uključujući Reservoir Dogs, Pulp Fiction i Inglourious Basterds, poslednji film Once Upon a Time in… »

Vesti dana »