Povezane vesti
Ljajić: Vređaju me priče o novcu
Sputnik pre 2 sata
Adem Ljajić, bivši fudbalski reprezentativac Srbije, obratio se povodom navoda da je iz Novog Pazara otišao u Sarajevo zbog novca. Ljajić je nedavno odlučio da promeni sredinu i napusti klub u kom je nosio kapitensku traku. „Rekao da me ta vrsta priče… »
Ljajić odgovorio na priče da je u Sarajevo došao zbog novca
Danas pre 3 sata
Fudbaler Adem Ljajić rekao je nije vođen novcem došao u Sarajevo iz Novog Pazara. Veliku pažnju javnosti izazvao je njegov odlazak u Sarajevo gde je pre nekoliko dana zaigrao protiv Posušja u svojoj prvoj utakmici. U razgovoru za „ Klix.ba“ rekao je da… »
Adem Ljajić: Vrijeđaju me priče da sam u Sarajevo došao zbog novca
Sandžak press pre 4 sati
Fudbaler Adem Ljajić rekao je nije vođen novcem došao u Sarajevo iz Novog Pazara. Pričalo se o njegovom potencijalnom odlasku iz Pazara, ali delovalo je da su veće šanse da će on ostati u klubu iako je ekipa eliminisana u kvalifikacijama za Ligu… »
"To mi je bio motiv, a ne novac!" Adem LJajić o prelasku u Sarajevo
Večernje novosti pre 4 sati
Doskorašnji fudbaler Novog Pazara, Adem Ljajić, odlučio je da karijeru ne nastavi u "njegovom" Partizanu kao ni u Pazaru, već u redovima Sarajeva. Foto: Nebojsa Parausic Veliku pažnju javnosti izazvao je njegov odlazak u glavni grad Bosne i Hercegovine… »
Adem Ljajić: "Vređaju me priče da sam u Sarajevo došao zbog novca"
Sportske.net pre 5 sati
Srpski fudbaler Adem Ljajić rekao je nije vođen novcem došao u Sarajevo iz Novog Pazara. Pričalo se o njegovom potencijalnom odlasku iz Pazara, ali delovalo je da su veće šanse da će on ostati u klubu iako je ekipa eliminisana u kvalifikacijama za Ligu… »
Ljajić "zagrmeo": "Ta priča me vređa - i kao sportistu, i kao čoveka!"
B92 pre 5 sati
Adem Ljajić je govorio o razlozima zašto je izabrao Sarajevo kao novu sredinu. Adem Ljajić, koji je ovog leta stigao iz Novog Pazara, potpisao je za Sarajevo i postao najveće pojačanje u istoriji kluba sa Koševa. Iskusni fudbaler istakao je za sarajevski… »
Adem Ljajić odgovorio na priče o novcu koji mu je Sarajevo dalo: "To me vreća kao sportistu i kao čoveka"
Telegraf pre 6 sati
Doskorašnji fudbaler Novog Pazara, Adem Ljajić, promenio je ovog leta sredinu i potpisao je za Sarajevo. Postao je najveće pojačanje u istoriji bordo kluba, a sada je u razgovoru za Klix.ba poručio da je došao u ovaj tim jer prepoznao projekat i zbog… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih

Miroslav Aleksić Dačiću: Sram te bilo, da je tvoja ćerka bila na mestu Nikoline da li bi rekao da laže?
Glas Šumadije pre 49 minutajoš 35 povezanih

Bele kuće koordiniraju pripreme za sastanak Putina i Zelenskog u sledećoj fazi mirovnog procesa
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 297 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 43 povezane