Povezane vesti

Ljajić: Vređaju me priče o novcu

Ljajić: Vređaju me priče o novcu

Sputnik pre 2 sata
Adem Ljajić, bivši fudbalski reprezentativac Srbije, obratio se povodom navoda da je iz Novog Pazara otišao u Sarajevo zbog novca. Ljajić je nedavno odlučio da promeni sredinu i napusti klub u kom je nosio kapitensku traku. „Rekao da me ta vrsta priče… »
Ljajić odgovorio na priče da je u Sarajevo došao zbog novca

Ljajić odgovorio na priče da je u Sarajevo došao zbog novca

Danas pre 3 sata
Fudbaler Adem Ljajić rekao je nije vođen novcem došao u Sarajevo iz Novog Pazara. Veliku pažnju javnosti izazvao je njegov odlazak u Sarajevo gde je pre nekoliko dana zaigrao protiv Posušja u svojoj prvoj utakmici. U razgovoru za „ Klix.ba“ rekao je da… »
Adem Ljajić: Vrijeđaju me priče da sam u Sarajevo došao zbog novca

Adem Ljajić: Vrijeđaju me priče da sam u Sarajevo došao zbog novca

Sandžak press pre 4 sati
Fudbaler Adem Ljajić rekao je nije vođen novcem došao u Sarajevo iz Novog Pazara. Pričalo se o njegovom potencijalnom odlasku iz Pazara, ali delovalo je da su veće šanse da će on ostati u klubu iako je ekipa eliminisana u kvalifikacijama za Ligu… »
"To mi je bio motiv, a ne novac!" Adem LJajić o prelasku u Sarajevo

"To mi je bio motiv, a ne novac!" Adem LJajić o prelasku u Sarajevo

Večernje novosti pre 4 sati
Doskorašnji fudbaler Novog Pazara, Adem Ljajić, odlučio je da karijeru ne nastavi u "njegovom" Partizanu kao ni u Pazaru, već u redovima Sarajeva. Foto: Nebojsa Parausic Veliku pažnju javnosti izazvao je njegov odlazak u glavni grad Bosne i Hercegovine… »
Adem Ljajić: "Vređaju me priče da sam u Sarajevo došao zbog novca"

Adem Ljajić: "Vređaju me priče da sam u Sarajevo došao zbog novca"

Sportske.net pre 5 sati
Srpski fudbaler Adem Ljajić rekao je nije vođen novcem došao u Sarajevo iz Novog Pazara. Pričalo se o njegovom potencijalnom odlasku iz Pazara, ali delovalo je da su veće šanse da će on ostati u klubu iako je ekipa eliminisana u kvalifikacijama za Ligu… »
Ljajić "zagrmeo": "Ta priča me vređa - i kao sportistu, i kao čoveka!"

Ljajić "zagrmeo": "Ta priča me vređa - i kao sportistu, i kao čoveka!"

B92 pre 5 sati
Adem Ljajić je govorio o razlozima zašto je izabrao Sarajevo kao novu sredinu. Adem Ljajić, koji je ovog leta stigao iz Novog Pazara, potpisao je za Sarajevo i postao najveće pojačanje u istoriji kluba sa Koševa. Iskusni fudbaler istakao je za sarajevski… »
Adem Ljajić odgovorio na priče o novcu koji mu je Sarajevo dalo: "To me vreća kao sportistu i kao čoveka"

Adem Ljajić odgovorio na priče o novcu koji mu je Sarajevo dalo: "To me vreća kao sportistu i kao čoveka"

Telegraf pre 6 sati
Doskorašnji fudbaler Novog Pazara, Adem Ljajić, promenio je ovog leta sredinu i potpisao je za Sarajevo. Postao je najveće pojačanje u istoriji bordo kluba, a sada je u razgovoru za Klix.ba poručio da je došao u ovaj tim jer prepoznao projekat i zbog… »

Vesti dana »