Povezane vesti

Fal produžio ugovor sa Barselonom

Fal produžio ugovor sa Barselonom

Sportski žurnal pre 8 sati
Senegalac stigao prošle godine. Senegalski košarkaš Jusufa Fal produžio je ugovor sa Barselonom do juna 2026. godine, saopštio je danas katalonski klub. Fal (30) je u Barselonu stigao u avgustu prošle godine iz Asvela. Prošle sezone odigrao je 63 meča u… »
Fol i naredne sezone u Barseloni

Fol i naredne sezone u Barseloni

RTS pre 9 sati
Senegalski košarkaš Jusufa Fol produžio je ugovor sa Barselonom do juna 2026. godine, saopštio je katalonski klub. Fol (30) je u Barselonu stigao u avgustu prošle godine iz Asvela. Prošle sezone je odigrao 63 meča u svim takmičenjima za Barselonu, a u… »
Katalonci završili veliki posao: Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Katalonci završili veliki posao: Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Kurir pre 10 sati
"Kulersi, veoma sam srećan što ću nastaviti da igram u Barseloni sledeće sezone. Daću sve od sebe za vas i za tim", rekao je Fal (30) u poruci upućenoj navijačima Barselone, a preneo sajt kluba. Senegalski centar, visok 221 centimetara, je u… »
Navaro produžio Fala, pa kukao kako je teško sastaviti tim

Navaro produžio Fala, pa kukao kako je teško sastaviti tim

Sport klub pre 10 sati
Barselona i Jusufa Fal dogovorili su se o tome da 221 cm visoki centar igra za Katalonce i naredne sezone. Senegalac je srećan, a generalni menadžer Barselone, legendarni Huan Karlos Navaro dao je… pa, neobičnu izjavu. Počelo je uobičajeno: „Od prvog… »
Barselona zatvorila centarsku liniju, oglasio se i Navaro

Barselona zatvorila centarsku liniju, oglasio se i Navaro

Nova pre 11 sati
Košarkaš Barselone Jusufa Fal produžio je ugovor sa španskim klubom do završetka predstojeće sezone. „Kulersi, veoma sam srećan što ću nastaviti da igram u Barseloni sledeće sezone. Daću sve od sebe za vas i za tim“, rekao je Fal (30) u poruci… »
Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Danas pre 12 sati
Košarkaš Barselone Jusufa Fal produžio je ugovor sa španskim klubom do završetka predstojeće sezone. – Kulersi, veoma sam srećan što ću nastaviti da igram u Barseloni sledeće sezone. Daću sve od sebe za vas i za tim – rekao je Fal (30) u poruci… »

Vesti dana »