Повезане вести
Фал продужио уговор са Барселоном
Спортски журнал 19.08.2025
Сенегалац стигао прошле године. Сенегалски кошаркаш Јусуфа Фал продужио је уговор са Барселоном до јуна 2026. године, саопштио је данас каталонски клуб. Фал (30) је у Барселону стигао у августу прошле године из Асвела. Прошле… »
Фол и наредне сезоне у Барселони
РТС 19.08.2025
Сенегалски кошаркаш Јусуфа Фол продужио је уговор са Барселоном до јуна 2026. године, саопштио је каталонски клуб. Фол (30) је у Барселону стигао у августу прошле године из Асвела. Прошле сезоне је одиграо 63 меча у свим… »
Каталонци завршили велики посао: Јусуфа Фал продужио уговор са Барселоном
Курир 19.08.2025
"Кулерси, веома сам срец́ан што ц́у наставити да играм у Барселони следец́е сезоне. Дац́у све од себе за вас и за тим", рекао је Фал (30) у поруци упућеној навијачима Барселоне, а пренео сајт клуба. Сенегалски центар, висок 221… »
Наваро продужио Фала, па кукао како је тешко саставити тим
Спорт клуб 19.08.2025
Барселона и Јусуфа Фал договорили су се о томе да 221 цм високи центар игра за Каталонце и наредне сезоне. Сенегалац је срећан, а генерални менаџер Барселоне, легендарни Хуан Карлос Наваро дао је… па, необичну изјаву. Почело је… »
Јусуфа Фал продужио уговор са Барселоном
Данас 19.08.2025
Кошаркаш Барселоне Јусуфа Фал продужио је уговор са шпанским клубом до завршетка предстојеће сезоне. – Кулерси, веома сам срец́ан што ц́у наставити да играм у Барселони следец́е сезоне. Дац́у све од себе за вас и за тим – рекао… »
Барселона затворила центарску линију, огласио се и Наваро
Нова 19.08.2025
Кошаркаш Барселоне Јусуфа Фал продужио је уговор са шпанским клубом до завршетка предстојеће сезоне. „Кулерси, веома сам срец́ан што ц́у наставити да играм у Барселони следец́е сезоне. Дац́у све од себе за вас и за тим“, рекао је… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 28. јануар: Облачно, понегде пролазна киша
Бета пре 7 сатијош 8 повезаних
Александра Крунић иде по пехар: Са Аном шокирала прве фаворите на Аустралијан опену
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних
На данашњи дан: Исланд први легализовао абортус, преминуо Душко Трифуновић
Радио 021 пре 47 минутајош 4 повезане