Povezane vesti

Fal produžio ugovor sa Barselonom

Fal produžio ugovor sa Barselonom

Sportski žurnal pre 23 dana
Senegalac stigao prošle godine. Senegalski košarkaš Jusufa Fal produžio je ugovor sa Barselonom do juna 2026. godine, saopštio je danas katalonski klub. Fal (30) je u Barselonu stigao u avgustu prošle godine iz Asvela. Prošle sezone odigrao je 63 meča u… »
Fol i naredne sezone u Barseloni

Fol i naredne sezone u Barseloni

RTS pre 23 dana
Senegalski košarkaš Jusufa Fol produžio je ugovor sa Barselonom do juna 2026. godine, saopštio je katalonski klub. Fol (30) je u Barselonu stigao u avgustu prošle godine iz Asvela. Prošle sezone je odigrao 63 meča u svim takmičenjima za Barselonu, a u… »
Katalonci završili veliki posao: Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Katalonci završili veliki posao: Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Kurir pre 23 dana
"Kulersi, veoma sam srećan što ću nastaviti da igram u Barseloni sledeće sezone. Daću sve od sebe za vas i za tim", rekao je Fal (30) u poruci upućenoj navijačima Barselone, a preneo sajt kluba. Senegalski centar, visok 221 centimetara, je u… »
Navaro produžio Fala, pa kukao kako je teško sastaviti tim

Navaro produžio Fala, pa kukao kako je teško sastaviti tim

Sport klub pre 23 dana
Barselona i Jusufa Fal dogovorili su se o tome da 221 cm visoki centar igra za Katalonce i naredne sezone. Senegalac je srećan, a generalni menadžer Barselone, legendarni Huan Karlos Navaro dao je… pa, neobičnu izjavu. Počelo je uobičajeno: „Od prvog… »
Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Jusufa Fal produžio ugovor sa Barselonom

Danas pre 23 dana
Košarkaš Barselone Jusufa Fal produžio je ugovor sa španskim klubom do završetka predstojeće sezone. – Kulersi, veoma sam srećan što ću nastaviti da igram u Barseloni sledeće sezone. Daću sve od sebe za vas i za tim – rekao je Fal (30) u poruci… »
Barselona zatvorila centarsku liniju, oglasio se i Navaro

Barselona zatvorila centarsku liniju, oglasio se i Navaro

Nova pre 23 dana
Košarkaš Barselone Jusufa Fal produžio je ugovor sa španskim klubom do završetka predstojeće sezone. „Kulersi, veoma sam srećan što ću nastaviti da igram u Barseloni sledeće sezone. Daću sve od sebe za vas i za tim“, rekao je Fal (30) u poruci… »

Vesti dana »