Povezane vesti

Tramp: Želim da pokušam da odem u raj, čujem da mi ne ide dobro

Tramp: Želim da pokušam da odem u raj, čujem da mi ne ide dobro

Vesti online pre 2 sata
Donald Tramp, predsednik SAD, rekao je u emisiji Fox & Friends u utorak da mu je cilj da spase živote u ratom razorenoj Ukrajini i da kao rezultat toga završi pred rajskim vratima. – Ako mogu da spasim 7.000 ljudi nedeljno od ubistava, mislim da je to… »
Makron: Možda sam pesimista, ali Putin sada nije spreman na mir

Makron: Možda sam pesimista, ali Putin sada nije spreman na mir

Nedeljnik pre 3 sata
Francuski predsednik Emanuel Makron ne veruje da je Putin „baš spreman da postigne mir“ u Ukrajini nakon sastanka u Beloj kući u ponedeljak, javlja mreža NBC. Makron je u intervjuu američkoj mreži rekao da bi, ako ne bude napretka u pregovorima, Rusija… »
Ako mogu… Tramp se nada da će otići u raj

Ako mogu… Tramp se nada da će otići u raj

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp je u intervjuu za Foks njuz rekao da želi da pokuša da ode u raj. Foto: Profimedia -Ako mogu da uradim da 7.000 ljudi ne umire svake nedelje, mislim da bi to bilo dobro. Ako mogu da stignem u raj, to (mir u Ukrajini - prim… »
Makron: Naredne dve nedelje ključne za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu

Makron: Naredne dve nedelje ključne za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu

NIN pre 6 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da će naredne dve nedelje biti "ključne" za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu nakon mirovnih pregovora održanih u ponedeljak. "Pred nama je celokupan posao koji mora da bude obavljen unapred u… »
Makron: "Naredne dve nedelje ključne za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu"

Makron: "Naredne dve nedelje ključne za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu"

Telegraf pre 6 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da će naredne dve nedelje biti "ključne" za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu nakon mirovnih pregovora održanih u ponedeljak. "Pred nama je celokupan posao koji mora da bude obavljen unapred u… »

RTV pre 7 sati
PARIZ - Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da će naredne dve nedelje biti "ključne" za definisanje bezbednosnih garancija za Ukrajinu nakon mirovnih pregovora održanih u ponedeljak. "Pred nama je celokupan posao koji mora da bude obavljen… »
Makron: Naredne dve nedelje su ključne za Ukrajinu

Makron: Naredne dve nedelje su ključne za Ukrajinu

Nova pre 7 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da će naredne dve nedelje biti „kritične“ za definisanje bezbednosnih garancija Ukrajini nakon važnih mirovnih pregovora održanih u ponedeljak. „Postoji sav posao koji mora biti obavljen unapred u vezi sa… »
Makron otkrio šta je cilj za Ukrajinu Sledeće dve nedelje su ključne! Evo zbog čega

Makron otkrio šta je cilj za Ukrajinu Sledeće dve nedelje su ključne! Evo zbog čega

Alo pre 7 sati
Naredne dve nedelje ključne

Naredne dve nedelje ključne

Politika pre 6 sati

Vesti dana »