Повезане вести

Трамп рекао да америчке трупе неће ићи у Украјину

Трамп рекао да америчке трупе неће ићи у Украјину

Н1 Инфо 19.08.2025
Председник САД Доналд Трамп је данас уверавао да америчке трупе нец́е бити послате у Украјину да је бране од Русије, пошто је дан раније изгледа оставио отворену ту могуц́ност. Трамп је такође у јутарњем ТВ интервјуу рекао да су… »
Трамп: Желим да покушам да одем у рај, чујем да ми не иде добро

Трамп: Желим да покушам да одем у рај, чујем да ми не иде добро

Вести онлине 19.08.2025
Доналд Трамп, председник САД, рекао је у емисији Фокс & Фриендс у уторак да му је циљ да спасе животе у ратом разореној Украјини и да као резултат тога заврши пред рајским вратима. – Ако могу да спасим 7.000 људи недељно од… »
Макрон: Можда сам песимиста, али Путин сада није спреман на мир

Макрон: Можда сам песимиста, али Путин сада није спреман на мир

Недељник 19.08.2025
Француски председник Емануел Макрон не верује да је Путин „баш спреман да постигне мир“ у Украјини након састанка у Белој кући у понедељак, јавља мрежа НБЦ. Макрон је у интервјуу америчкој мрежи рекао да би, ако не буде… »
Ако могу… Трамп се нада да ће отићи у рај

Ако могу… Трамп се нада да ће отићи у рај

Вечерње новости 19.08.2025
ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трамп је у интервјуу за Фокс њуз рекао да жели да покуша да оде у рај. Фото: Профимедиа -Ако могу да урадим да 7.000 људи не умире сваке недеље, мислим да би то било добро. Ако могу да стигнем у рај, то… »
Макрон: Наредне две недеље кључне за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину

Макрон: Наредне две недеље кључне за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину

НИН 19.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да ће наредне две недеље бити "кључне" за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину након мировних преговора одржаних у понедељак. "Пред нама је целокупан посао који мора да… »
Макрон: "Наредне две недеље кључне за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину"

Макрон: "Наредне две недеље кључне за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину"

Телеграф 19.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да ће наредне две недеље бити "кључне" за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину након мировних преговора одржаних у понедељак. "Пред нама је целокупан посао који мора да… »

РТВ 19.08.2025
ПАРИЗ - Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да ће наредне две недеље бити "кључне" за дефинисање безбедносних гаранција за Украјину након мировних преговора одржаних у понедељак. "Пред нама је целокупан посао који… »
Макрон: Наредне две недеље су кључне за Украјину

Макрон: Наредне две недеље су кључне за Украјину

Нова 19.08.2025
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да ће наредне две недеље бити „критичне“ за дефинисање безбедносних гаранција Украјини након важних мировних преговора одржаних у понедељак. „Постоји сав посао који мора бити… »
Макрон открио шта је циљ за Украјину Следеће две недеље су кључне! Ево због чега

Макрон открио шта је циљ за Украјину Следеће две недеље су кључне! Ево због чега

Ало 19.08.2025
Наредне две недеље кључне

Наредне две недеље кључне

Политика 19.08.2025

Вести дана »