Povezane vesti
Sa 58 godina izgleda kao devojka: Danijela supruga pokojnog Dina Dvornika pokazala vitku liniju! (foto)
Kurir 19.08.2025
Danijela Dvornik, supruga legendarnog Dina Dvornika, oduševila je svoje pratioce novom fotografijom sa treninga. U uskoj sportskoj opremi pokazala je neverovatnu liniju i vitku figuru.. -Trening, moja jutarnja misa. Uvijek me pitaju “ kako ti se da?”… »
"Prepadnem se spoznaje da imam 58 godina": Udovica pevača trenira punom parom, a kad se utegne u triko izgleda mnogo mlađe
Blic 19.08.2025
Danijela Dvornik, supruga pokojnog Dina Dvornika vodi jedan organizovan život, a pored toga što je posvećena svom imanju, nalazi vremena i da trenira. Danijela ima 58 godina i u odličnoj je formi, a mnogi se iznenade kada vide kako izgleda u uskom… »
Vesti dana »

Po ovom jutru se dan ne poznaje: Biće hladno, ponegde magla, tokom dana pretežno sunčano, do 20 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

"Pretpostavljamo da tamo ima pametnih ljudi": Lavrov: Isporuka "Tomahavka" Ukrajini nanela bi kolosalnu štetu odnosima Rusije i SAD
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

18 Tužnih godina bez tošeta proeskog Glasom je širio ljubav i pomerao granice: Poginuo u stravičnom udesu - ceo region zavio u crno (foto/video)
Kurir pre 35 minutajoš 3 povezane

Oštre primedbe i Vučićevo korišćenje terminologije Kremlja: Politico o poseti Ursule fon der Lajen Beogradu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana