Povezane vesti
Evroposlanik: Gospodine Vučiću, naučite da je promena vlade - deo demokratije
Novi magazin 19.08.2025
Evroposlanik Helmut Brandšteter kaže za N1 da ga veoma tužnim čine slike koje dolaze iz Srbije poslednjih dana, koje karakteriše policijska brutalnost i sukobi sa demonstrantima, kao i da je razočaran što nije bilo dovoljno oštre reakcije iz EU na ono… »
Evroposlanik: Gospodine Vučiću, naučite da je promena vlade deo demokratije
Radio 021 19.08.2025
Evroposlanik Helmut Brandšteter kaže da ga veoma tužnim čine slike koje dolaze iz Srbije poslednjih dana, koje karakteriše policijska brutalnost i sukobi sa demonstrantima. Navodi i da je razočaran što nije bilo dovoljno oštre reakcije iz EU na ono što… »
Evroposlanik: Gospodine Vučiću, naučite da je promena vlade - deo demokratije
N1 Info 19.08.2025
Evroposlanik Helmut Brandšteter kaže za N1 da ga veoma tužnim čine slike koje dolaze iz Srbije poslednjih dana, koje karakteriše policijska brutalnost i sukobi sa demonstrantima, kao i da je razočaran što nije bilo dovoljno oštre reakcije iz EU na ono… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle 7 meseci
Novi magazin pre 39 minutajoš 52 povezane

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 2 satajoš 50 povezanih

Nova misterija u vezi "pretučene studentkinje": Instagram nalog nije validan?!
Pravda pre 44 minutajoš 26 povezanih

"Radi se o osetljivoj temi": Skupština završila rad, nastavak u četvrtak: Raspravljalo se o legalizaciji, expo i navodnoj otmici studentkinje, pala i prva opomena
Blic pre 49 minutajoš 29 povezanih

Putin se sastao sa sirijskim predsednikom: Razgovarali o sudbini Asada, traži se izručenje
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane