Povezane vesti
15 žena se našlo na meti Igora Miloševića! Pola života proveo u zatvoru, a uvek napada po istom receptu
Mondo pre 9 sati
Igor Milošević je uhapšen 18. avgusta, nakon što je napao radnicu foto-radnje na Zelenom vencu, udarao je pesnicom i makazama pretio, nakon čega je napao i frizerku u jednom salonu na Zvezdari, od čega su, na svu sreću, žrtve uspele da se odbrane i… »
Na meti serijskog silovatelja bilo 15 žena! Recept užasa mu je uvek isti Prvi put napao sa 14 godina, pola života proveo na…
Kurir pre 11 sati
Jučerašnji napad, nažalost, nije prvi put da je Igor Milošević (46) uhapšen zbog teških krivičnih dela. Njegovo ime se decenijama vezuje za silovanja po istom receptu, razbojništva i pretnje, a svaki izlazak iz zatvora značio je novu opasnost za građane… »
"Zatvorio je vrata, izvadio makaze i tražio ovo od mene": Ispovest frizerke koju je napao serijski silovatelj Igor Milošević…
Blic pre 18 sati
Igor Milošević, višestruki povratnik i serijski silovatelj, sumnjiči se da јe 18. avgusta u Brankovoј ulici u јednu foto-radnji naјpre ušao da fotokopira lični dokument, a potom se vratio u i fizički napao radnicu, udario јe pesnicom u glavu, počupao јoј… »
Vesti dana »

Završena blokada novosadskog suda, protest ispred Prekršajnog zbog privođenja studenta
RTV pre 1 satjoš 41 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane

Lazić se oglasio o odlasku iz Zvezde: Poruka za Čovića i trenera kome je najviše zahvalan
Mondo pre 24 minutajoš 23 povezane