Povezane vesti
Naoružani ekstremisti napali džamiju! Broj žrtava porastao na 50!
Alo 20.08.2025
Svedoci tvrde da su naoružani napadači stigli na motociklima. Broj žrtava napada naoružanih ekstremista na džamiju u severozapadnom delu nigerijske države Katsina porastao je na najmanje 50, a 60 ljudi je oteto, potvrdili su danas lokalni zvaničnici… »
Raste crni bilans masakra u džamiji: 50 mrtvih
B92 20.08.2025
Broj žrtava napada naoružanih ekstremista na džamiju u severozapadnom delu nigerijske države Katsina porastao je na najmanje 50, a 60 ljudi je oteto, potvrdili su danas lokalni zvaničnici. Oni su ubijeni tokom molitve u utorak oko 4 časova po lokalnom… »
Napad na džamiju u Nigeriji: Najmanje 27 osoba ubijeno
Euronews 20.08.2025
Najmanje 27 osoba ubijeno je u napadu naoružanih muškaraca na džamiju u pokrajini Katsina na severu te zemlje. Oni su ubijeni tokom molitve u utorak oko 04 časova po lokalnom vremenu, kada su naoružani muškarci otvorili vatru, prenosi Reuters. Lokalni… »
Nigerija: Najmanje 27 osoba ubijeno u napadu na džamiju
RTV 20.08.2025
MAIDUGURI - Najmanje 27 osoba ubijeno je u napadu naoružanih muškaraca na džamiju u pokrajini Katsina na severu te zemlje. Oni su ubijeni tokom molitve u utorak oko 04 lasova po lokalnom vremenu, kada su naoružani muškarci otvorili vatru, prenosi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 6 satijoš 6 povezanih
Skupština Srbije počinje vanredno zasedanje, na dnevnom redu 25 tačaka
RTV pre 3 satajoš 5 povezanih