Povezane vesti
Dončić uhvatio zalet za Srbiju /video/
Sputnik pre 5 sati
Košarkaši Slovenije pobedili su Veliku Britaniju rezultatom 93:81, dva dana pred gostovanje Srbiji u generalnoj probi za Evropsko prvenstvo za obe selekcije. Luka Dončić je predvodio Slovence ka prvoj pobedi u pripremama za Evrobasket sa 28 poena, šest… »
Izdaja o kojoj bruji košarkaški svet! Prijatelj Nikole Jokića brutalno razapet
Večernje novosti pre 6 sati
Košarkaška reprezentacija Slovenije konačno je prethodne večeri prekinula "crni niz" na pripremama i savladala je Veliku Britaniju 93:81 u Stožicama. foto: Tviter Bila je to prva pobeda za "zmajčeke" u pripremnom periodu za Eurobasket 2025, naravno uz… »
Cela Slovenija udarila na jokićevog druga! Izdao naciju i Luku Dončića, region bruji o jednom potezu: "Nije ti ovo trebalo! Mi…
Kurir pre 6 sati
Ne stišava se bura u košarkaškoj reprezentaciji Slovenije pred Eurobasket. Zoran Dragić otpao je sa spiska i to je izazvalo brojne reakcije, a haos se nastavio i zbog Vlatka Čančara. Veliki prijatelj Nikole Jokića i bivši as Denver Nagetsa, vratio se u… »
Čeka nas NBA šou u Beogradu - Dončić se poigravao sa Britancima VIDEO
B92 pre 6 sati
Luka Dončić briljirao je pred dolazak na spektakl u Beogradskoj Areni (četvrtak, 20h). Kapitan Slovenije prevodio je reprezentaciju do pobede nad Velikom Britanijom 93:81 u Ljubljani. Dončić je za 28 minuta postigao je 28 poena (7/17 iz igre, 2/11… »
Luka se igrao sa Britancima pred dolazak u Beograd (VIDEO)
Vesti online pre 8 sati
Košarkaši Slovenije pobedili su Veliku Britaniju rezultatom 93:81, dva dana pred gostovanje Srbiji u generalnoj probi za Evropsko prvenstvo za obe selekcije. Luka Dončić je predvodio Slovence ka prvoj pobedi u pripremama za Evrobasket sa 28 poena, šest… »
Dončić maestralno protiv Britanije pred duel protiv Srbije (video)
Sportski žurnal pre 9 sati
„Previše mu je lako, treba mu novi izazov“. Kapiten Slovenije Luka Dončić u pripremnom meču za Evrobasket u Ljubljani predvodio je tim do trijumfa nad Britanijom 93:81. Za nešto manje od pola sata igre ubacio je 28 poena, podelio 10 asistencija i uhvatio… »
"Mi ti nećemo oprostiti": Izdao je i Luku Dončića, cela Slovenija ustala protiv Jokićevog druga
Mondo pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Slovenije konačno je prethodne večeri prekinula "crni niz" na pripremama i savladala je Veliku Britaniju 93:81 u Stožicama. Bila je to prva pobeda za "zmajčeke" u pripremnom periodu za Eurobasket 2025, naravno uz fantastičnu… »
Vesti dana »

"Najveća bezbednosna kriza u Srbiji od početka protesta": Petrov o situaciji na ulicama: "Ovo je najavljeno još u aprilu"
Blic pre 22 minutajoš 41 povezana

Procurela prepiska naprednjaka pred kontramiting: Kako se režira bunt protiv blokada
Luftika pre 2 satajoš 50 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Marija, Lazar i Lado još 90 dana bez slobode, produžen im kućni pritvor
Luftika pre 3 satajoš 10 povezanih