Povezane vesti

Đurić ukazao da su Evropske demokrate stavile sliku njegovog hapšenja uz tekst podrške Nikolini

Đurić ukazao da su Evropske demokrate stavile sliku njegovog hapšenja uz tekst podrške Nikolini

Beta pre 8 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić ukazao je danas na pogrešnu sliku koju su Evropske demokrate objavile na društvenim mrežama uz tekst da su "svi oni uhapšena srpska aktivistkinja Nikolina Sinđelić", a da je to zapravo slika kako njega hapse… »
Ministar Đurić optužuje “Evropske demokrate” za dezinformacije

Ministar Đurić optužuje “Evropske demokrate” za dezinformacije

Serbian News Media pre 8 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, danas je ukazao na, kako tvrdi, pogrešnu sliku koju su objavile “Evropske demokrate” na društvenim mrežama. Uz tekst podrške uhapšenoj studentkinji Nikolini Sinđelić, objavljena je fotografija hapšenja koja… »

Radio sto plus pre 7 sati
Evropske demokrate objavile su sinoć na mreži Iks vest da je Nikolina Sinđelić u beogradskoj policijskoj stanici uhapšena, tučena i da joj je prećeno silovanjem zbog toga što se “usudila da podigne svoj glas”. Oni su naznačili da su sinoć hiljade… »

Danas pre 8 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić ukazao je danas na pogrešnu sliku koju su Evropske demokrate objavile na društvenim mrežama uz tekst da su „svi oni uhapšena srpska aktivistkinja Nikolina Sinđelić“, a da je to zapravo slika kako njega hapse… »
Evropske demokrate objavile sliku hapšenja Marka Ðurića na Kosovu uz poruku podrške studentkinji Nikolini Sinđelić: Ministar…

Evropske demokrate objavile sliku hapšenja Marka Ðurića na Kosovu uz poruku podrške studentkinji Nikolini Sinđelić: Ministar…

Blic pre 9 sati
Evropske demokrate objavile su sliku hapšenja Marka Ðurića na Kosovu uz poruku podrške studentkinji Nikolini Sinđelić, koja se žalila na postupanje policijskih službenika tokom protesta u subotu uveče. Ministar spoljnih poslova je reagovao i poručio da… »
Ministar Đurić raskrinkao lažnu vest: EDP pomešala hapšenje Nikoline Sinđelić sa njegovim hapšenjem na Kosmetu

Ministar Đurić raskrinkao lažnu vest: EDP pomešala hapšenje Nikoline Sinđelić sa njegovim hapšenjem na Kosmetu

Euronews pre 9 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić reagovao je na grešku Evropske demokratske stranke (EDP) na društvenoj mreži X. EDP je, u pokušaju da prikaže nedavna hapšenja studenata tokom protesta u Beogradu, greškom podelila fotografiju Đurićevog… »
Đurić: Evropske demokrate objavile moje hapšenje kao navodno privođenje aktivistkinje

Đurić: Evropske demokrate objavile moje hapšenje kao navodno privođenje aktivistkinje

Politika pre 9 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić reagovao je na društvenoj mreži „X“ povodom skandalozne objave Evropskih demokrata, koji su fotografiju njegovog hapšenja na Kosovu i Metohiji 2018. godine predstavili kao navodno privođenje jedne političke… »
Marko Đurić: Fotošopirali moje hapšenje iz 2018. i proglasili ga za političko hapšenje u Beogradu 2025.

Marko Đurić: Fotošopirali moje hapšenje iz 2018. i proglasili ga za političko hapšenje u Beogradu 2025.

Telegraf pre 9 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurićprokomentarisao je objavu na kojoj je fotografija njegovog privođenja 2018. godine iskorišćena za montažu slike podrške privedene Nikoline Siđelić. "Hmm. Zanimljivo. Prema @democrats_eu, moje nezakonito i… »

Vesti dana »