Povezane vesti
Sankcije SAD protiv četiri zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda
Radio 021 pre 20 dana
Međunarodni krivični sud (MKS) saopštio je danas da američke sankcije usmerene na četiri zvaničnika predstavljaju flagrantan napad na nezavisnost te institucije. "Te sankcije su očigledan napad na nezavisnost i nepristrasnost sudske institucije", navodi… »
Međunarodni krivični sud izrazio žaljenje zbog novih američkih sankcija sudijama i tužiocima
Politika pre 20 dana
HAG – Međunarodni krivični sud (ICC) saopštio je danas da izražava žaljenje zbog odluke administracije predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa da uvede nove sankcije protiv još dvoje sudija i dvoje zamenika tužilaca tog suda. „Ove sankcije… »
Međunarodni krivični sud osudio nove američke sankcije sudijama i tužiocima
RTV pre 20 dana
HAG - Međunarodni krivični sud (IČ) saopštio je danas da izražava žaljenje zbog odluke administracije predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa da uvede nove sankcije protiv još dvoje sudija i dvoje zamenika tužilaca tog suda. "Ove sankcije… »
MSK: Sankcije SAD protiv četiri zvaničnika - flagrantan napad na našu nezavisnost
N1 Info pre 20 dana
Međunarodni krivični sud (MKS) saopštio je danas da američke sankcije usmerene na četiri zvaničnika predstavljaju flagrantan napad na nezavisnost te institucije. "Te sankcije su očigledan napad na nezavisnost i nepristrasnost sudske institucije, navodi… »
Sankcije SAD dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda: Prošle godine izdali naloge za hapšenje Netanijahua…
Blic pre 20 dana
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa uvela je sankcije dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda (IČ), u okviru pritiska koji na ovaj sud vrši zvanični Vašington zbog podizanja optužnica protiv visokih izraelskih zvaničnika… »
Najavljene nove sankcije SAD protiv zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda
Nedeljnik pre 20 dana
Američke vlasti saopštile su danas da uvode nove sankcije protiv francuskih i kanadskih sudija, kao i protiv dvojice tužilaca, u Međunarodnom krivičnom sudu (MKS), koji je postao meta Trampove administracije. Ta mera dolazi uz sankcije objavljene… »
Tramp uveo sankcije sudijama i tužiocima Međunarodnog krivičnog suda
Vesti online pre 20 dana
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa uvela je sankcije dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda (MKS), dok Vašington nastavlja pritisak zbog postupaka koje tribunal vodi protiv izraelskih lidera. Ministarstvo finansija SAD… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj, kao i ja
Blic pre 20 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da izraelski premijer Benjamin Netanjahu zaslužuje status "ratnog heroja" i da je i sam jedan od njih, zbog odluke da pošalje američke bombardere na iranska nuklearna postrojenja. U… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj - i ja sam
NIN pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da izraelski premijer Benjamin Netanjahu zaslužuje status "ratnog heroja" i da je i sam jedan od njih, zbog odluke da pošalje američke bombardere na iranska nuklearna postrojenja. U… »
Tramp ponovo šokira: "On je ratni heroj, kao i ja"
B92 pre 21 dana
Tramp nazvao Netanjahua „ratnim herojem“ uprkos optužbama za ratne zločine, pa pohvalio i sebe
Nova pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se smatra „ratnim herojem“ i istovremeno pohvalio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, nazivajući ga „dobrim čovekom“ i kolegom „ratnim herojem“. Ove izjave dao je tokom razgovora sa konzervativnim… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj ‒ i ja sam
Politika pre 21 dana
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da izraelski premijer Benjamin Netanjahu zaslužuje status "ratnog heroja" i da je i sam jedan od njih, zbog odluke da pošalje američke bombardere na iranska nuklearna… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj... a pretpostavljam da sam i ja
N1 Info pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp, koji tvrdi da je okončao sedam ratova, proglasio se „ratnim herojem“ i pohvalio Bendžamina Netanjahua kao „dobrog čoveka“ i kolegu „ratnog heroja“ tokom radio intervjua u utorak uveče. U razgovoru sa konzervativnim i… »
Tramp priznao Lično sam naredio napad na Iran: "Netanjahu i ja smo ratni heroji!"
Alo pre 21 dana
Vesti dana »

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 2 satajoš 40 povezanih

Mogući efekti rasprave u EP: Kritički stav Evropske narodne partije najznačajnija vest
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih