Повезане вести
Санкције САД против четири званичника Међународног кривичног суда
Радио 021 20.08.2025
Међународни кривични суд (МКС) саопштио је данас да америчке санкције усмерене на четири званичника представљају флагрантан напад на независност те институције. "Те санкције су очигледан напад на независност и непристрасност… »
Међународни кривични суд изразио жаљење због нових америчких санкција судијама и тужиоцима
Политика 20.08.2025
ХАГ – Међународни кривични суд (ИЦЦ) саопштио је данас да изражава жаљење због одлуке администрације председника Сједињених Држава Доналда Трампа да уведе нове санкције против још двоје судија и двоје заменика тужилаца тог… »
Међународни кривични суд осудио нове америчке санкције судијама и тужиоцима
РТВ 20.08.2025
ХАГ - Међународни кривични суд (ИЧ) саопштио је данас да изражава жаљење због одлуке администрације председника Сједињених Држава Доналда Трампа да уведе нове санкције против још двоје судија и двоје заменика тужилаца тог… »
МСК: Санкције САД против четири званичника - флагрантан напад на нашу независност
Н1 Инфо 20.08.2025
Међународни кривични суд (МКС) саопштио је данас да америчке санкције усмерене на четири званичника представљају флагрантан напад на независност те институције. "Те санкције су очигледан напад на независност и непристрасност… »
Санкције САД двојици судија и двојици тужилаца Међународног кривичног суда: Прошле године издали налоге за хапшење Нетанијахуа…
Блиц 20.08.2025
Администрација председника САД Доналда Трампа увела је санкције двојици судија и двојици тужилаца Међународног кривичног суда (ИЧ), у оквиру притиска који на овај суд врши званични Вашингтон због подизања оптужница против… »
Најављене нове санкције САД против званичника Међународног кривичног суда
Недељник 20.08.2025
Америчке власти саопштиле су данас да уводе нове санкције против француских и канадских судија, као и против двојице тужилаца, у Међународном кривичном суду (МКС), који је постао мета Трампове администрације. Та мера долази уз… »
Трамп увео санкције судијама и тужиоцима Међународног кривичног суда
Вести онлине 20.08.2025
Администрација председника САД Доналда Трампа увела је санкције двојици судија и двојици тужилаца Међународног кривичног суда (МКС), док Вашингтон наставља притисак због поступака које трибунал води против израелских лидера… »
Трамп: Нетањаху је ратни херој, као и ја
Блиц 20.08.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да израелски премијер Бењамин Нетањаху заслужује статус "ратног хероја" и да је и сам један од њих, због одлуке да пошаље америчке бомбардере на иранска… »
Трамп: Нетањаху је ратни херој - и ја сам
НИН 20.08.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да израелски премијер Бењамин Нетањаху заслужује статус "ратног хероја" и да је и сам један од њих, због одлуке да пошаље америчке бомбардере на иранска… »
Трамп поново шокира: "Он је ратни херој, као и ја"
Б92 20.08.2025
Трамп назвао Нетањахуа „ратним херојем“ упркос оптужбама за ратне злочине, па похвалио и себе
Нова 20.08.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да се сматра „ратним херојем“ и истовремено похвалио израелског премијера Бењамина Нетањахуа, називајући га „добрим човеком“ и колегом „ратним херојем“. Ове изјаве дао је током разговора… »
Трамп: Нетањаху је ратни херој ‒ и ја сам
Политика 20.08.2025
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да израелски премијер Бењамин Нетањаху заслужује статус "ратног хероја" и да је и сам један од њих, због одлуке да пошаље америчке бомбардере на… »
Трамп: Нетањаху је ратни херој... а претпостављам да сам и ја
Н1 Инфо 20.08.2025
Председник САД Доналд Трамп, који тврди да је окончао седам ратова, прогласио се „ратним херојем“ и похвалио Бенџамина Нетањахуа као „доброг човека“ и колегу „ратног хероја“ током радио интервјуа у уторак увече. У разговору са… »
Трамп признао Лично сам наредио напад на Иран: "Нетањаху и ја смо ратни хероји!"
Ало 20.08.2025
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић разговарала са највећим трговцима нафте
Радио сто плус пре 3 сатајош 25 повезаних
И сељаци под надзором: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Радио 021 пре 3 сатајош 8 повезаних
Партизанов апел: ''Навијачи, не заборавите колико труда је уложено у добијање евролигашке лиценце!''
Спортске.нет пре 1 сатјош 31 повезана