Povezane vesti

Sankcije SAD protiv četiri zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda

Sankcije SAD protiv četiri zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda

Radio 021 pre 2 sata
Međunarodni krivični sud (MKS) saopštio je danas da američke sankcije usmerene na četiri zvaničnika predstavljaju flagrantan napad na nezavisnost te institucije. "Te sankcije su očigledan napad na nezavisnost i nepristrasnost sudske institucije", navodi… »
Međunarodni krivični sud izrazio žaljenje zbog novih američkih sankcija sudijama i tužiocima

Međunarodni krivični sud izrazio žaljenje zbog novih američkih sankcija sudijama i tužiocima

Politika pre 2 sata
HAG – Međunarodni krivični sud (ICC) saopštio je danas da izražava žaljenje zbog odluke administracije predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa da uvede nove sankcije protiv još dvoje sudija i dvoje zamenika tužilaca tog suda. „Ove sankcije… »
Međunarodni krivični sud osudio nove američke sankcije sudijama i tužiocima

Međunarodni krivični sud osudio nove američke sankcije sudijama i tužiocima

RTV pre 3 sata
HAG - Međunarodni krivični sud (IČ) saopštio je danas da izražava žaljenje zbog odluke administracije predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa da uvede nove sankcije protiv još dvoje sudija i dvoje zamenika tužilaca tog suda. "Ove sankcije… »
MSK: Sankcije SAD protiv četiri zvaničnika - flagrantan napad na našu nezavisnost

MSK: Sankcije SAD protiv četiri zvaničnika - flagrantan napad na našu nezavisnost

N1 Info pre 3 sata
Međunarodni krivični sud (MKS) saopštio je danas da američke sankcije usmerene na četiri zvaničnika predstavljaju flagrantan napad na nezavisnost te institucije. "Te sankcije su očigledan napad na nezavisnost i nepristrasnost sudske institucije, navodi… »
Sankcije SAD dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda: Prošle godine izdali naloge za hapšenje Netanijahua…

Sankcije SAD dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda: Prošle godine izdali naloge za hapšenje Netanijahua…

Blic pre 4 sati
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa uvela je sankcije dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda (IČ), u okviru pritiska koji na ovaj sud vrši zvanični Vašington zbog podizanja optužnica protiv visokih izraelskih zvaničnika… »
Najavljene nove sankcije SAD protiv zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda

Najavljene nove sankcije SAD protiv zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda

Nedeljnik pre 4 sati
Američke vlasti saopštile su danas da uvode nove sankcije protiv francuskih i kanadskih sudija, kao i protiv dvojice tužilaca, u Međunarodnom krivičnom sudu (MKS), koji je postao meta Trampove administracije. Ta mera dolazi uz sankcije objavljene… »
Tramp uveo sankcije sudijama i tužiocima Međunarodnog krivičnog suda

Tramp uveo sankcije sudijama i tužiocima Međunarodnog krivičnog suda

Vesti online pre 4 sati
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa uvela je sankcije dvojici sudija i dvojici tužilaca Međunarodnog krivičnog suda (MKS), dok Vašington nastavlja pritisak zbog postupaka koje tribunal vodi protiv izraelskih lidera. Ministarstvo finansija SAD… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj, kao i ja

Tramp: Netanjahu je ratni heroj, kao i ja

Blic pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da izraelski premijer Benjamin Netanjahu zaslužuje status "ratnog heroja" i da je i sam jedan od njih, zbog odluke da pošalje američke bombardere na iranska nuklearna postrojenja. U… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj - i ja sam

Tramp: Netanjahu je ratni heroj - i ja sam

NIN pre 12 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da izraelski premijer Benjamin Netanjahu zaslužuje status "ratnog heroja" i da je i sam jedan od njih, zbog odluke da pošalje američke bombardere na iranska nuklearna postrojenja. U… »
Tramp ponovo šokira: "On je ratni heroj, kao i ja"

Tramp ponovo šokira: "On je ratni heroj, kao i ja"

B92 pre 12 sati
Tramp nazvao Netanjahua „ratnim herojem“ uprkos optužbama za ratne zločine, pa pohvalio i sebe

Tramp nazvao Netanjahua „ratnim herojem“ uprkos optužbama za ratne zločine, pa pohvalio i sebe

Nova pre 14 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se smatra „ratnim herojem“ i istovremeno pohvalio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, nazivajući ga „dobrim čovekom“ i kolegom „ratnim herojem“. Ove izjave dao je tokom razgovora sa konzervativnim… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj ‒ i ja sam

Tramp: Netanjahu je ratni heroj ‒ i ja sam

Politika pre 14 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da izraelski premijer Benjamin Netanjahu zaslužuje status "ratnog heroja" i da je i sam jedan od njih, zbog odluke da pošalje američke bombardere na iranska nuklearna… »
Tramp: Netanjahu je ratni heroj... a pretpostavljam da sam i ja

Tramp: Netanjahu je ratni heroj... a pretpostavljam da sam i ja

N1 Info pre 14 sati
Predsednik SAD Donald Tramp, koji tvrdi da je okončao sedam ratova, proglasio se „ratnim herojem“ i pohvalio Bendžamina Netanjahua kao „dobrog čoveka“ i kolegu „ratnog heroja“ tokom radio intervjua u utorak uveče. U razgovoru sa konzervativnim i… »
Tramp priznao Lično sam naredio napad na Iran: "Netanjahu i ja smo ratni heroji!"

Tramp priznao Lično sam naredio napad na Iran: "Netanjahu i ja smo ratni heroji!"

Alo pre 15 sati

Vesti dana »