Povezane vesti
"Tri puta sam se šišala na ćelavo" Jedna od naših najlepših glumica godinama pokušavala da prevaziđe jedno
Kurir 20.08.2025
Glumica Srna Lango svoju karijeru započela je ulogom u popularnoj seriji "Srećni ljudi", gde je pažnja publike često bila usmerena na njen fizički izgled. I zbog toga, ali i zbog činjenice da potiče iz poznate porodice, glumici je dugo trebalo da… »
“Mislila sam da sam jeftina spodoba, 3 puta sam se šišala na ćelavo”: Glumica (56) grmi u haljini bez brusa
Telegraf 20.08.2025
Glumica Srna Lango (53) veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom napravila je pometnju. Naime, Srna Lango je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenoj haljini sa čipkom, njoj je spala bretela dok se slikala, pa se… »
"Tri puta sam se ošišala na ćelavo, mislila sam da sam jeftina spodoba": Srpska glumica (53) pozira u haljini bez brushaltera…
Blic 20.08.2025
Glumica Srna Lango (53) veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom napravila je pometnju. Naime, Srna Lango je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenoj haljini sa čipkom, njoj je spala bretela dok se slikala, pa se… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Italija odlučila da isporuči Nemačkoj osumnjičenog za diverziju gasovoda Severni tok 1 i 2
Danas pre 4 satijoš 1 povezana