Povezane vesti
"Tri puta sam se šišala na ćelavo" Jedna od naših najlepših glumica godinama pokušavala da prevaziđe jedno
Kurir pre 16 sati
Glumica Srna Lango svoju karijeru započela je ulogom u popularnoj seriji "Srećni ljudi", gde je pažnja publike često bila usmerena na njen fizički izgled. I zbog toga, ali i zbog činjenice da potiče iz poznate porodice, glumici je dugo trebalo da… »
“Mislila sam da sam jeftina spodoba, 3 puta sam se šišala na ćelavo”: Glumica (56) grmi u haljini bez brusa
Telegraf pre 18 sati
Glumica Srna Lango (53) veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom napravila je pometnju. Naime, Srna Lango je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenoj haljini sa čipkom, njoj je spala bretela dok se slikala, pa se… »
"Tri puta sam se ošišala na ćelavo, mislila sam da sam jeftina spodoba": Srpska glumica (53) pozira u haljini bez brushaltera…
Blic pre 18 sati
Glumica Srna Lango (53) veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom napravila je pometnju. Naime, Srna Lango je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenoj haljini sa čipkom, njoj je spala bretela dok se slikala, pa se… »
Vesti dana »

Jtok: spise predmeta "Zvučni top" vratio na postupanje Prvom ojt u Beogradu
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak, 21. avgust: toplo i sunčano vreme, uveče kiša
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Referendum o presudi Suda BiH i odluci CIK-a protiv Dodika zakazan za oktobar
Danas pre 5 satijoš 2 povezane