Povezane vesti
"Tri puta sam se šišala na ćelavo" Jedna od naših najlepših glumica godinama pokušavala da prevaziđe jedno
Kurir 20.08.2025
Glumica Srna Lango svoju karijeru započela je ulogom u popularnoj seriji "Srećni ljudi", gde je pažnja publike često bila usmerena na njen fizički izgled. I zbog toga, ali i zbog činjenice da potiče iz poznate porodice, glumici je dugo trebalo da… »
“Mislila sam da sam jeftina spodoba, 3 puta sam se šišala na ćelavo”: Glumica (56) grmi u haljini bez brusa
Telegraf 20.08.2025
Glumica Srna Lango (53) veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom napravila je pometnju. Naime, Srna Lango je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenoj haljini sa čipkom, njoj je spala bretela dok se slikala, pa se… »
"Tri puta sam se ošišala na ćelavo, mislila sam da sam jeftina spodoba": Srpska glumica (53) pozira u haljini bez brushaltera…
Blic 20.08.2025
Glumica Srna Lango (53) veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom napravila je pometnju. Naime, Srna Lango je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenoj haljini sa čipkom, njoj je spala bretela dok se slikala, pa se… »
Vesti dana »

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, u Ivanjici vanredna situacija
NIN pre 6 minutajoš 124 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Predsednik: Putin rekao ono što znamo, hvala mu na oceni i proceni; Rešićemo probleme oko goriva
RTV pre 11 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Radio sto plus pre 16 minutajoš 16 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi neće nikome da dopuste da preuzme kompaniju
N1 Info pre 10 minutajoš 14 povezanih