Povezane vesti
Lista najplaćenijih košarkaša sa Evrobasketa! Srbin suvereno drži prvo mesto
Večernje novosti pre 6 sati
Evrobasket je sve bliži, a Nikola Jokić će biti najplaćeniji od svih košarkaša na velikoj evropskoj smotri. FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ Srbija je prvi favorit, a ono po čemu srpski centar predvodi grupu najkvalitetnijih pojedinaca ogleda se i u plati… »
Jokić najplaćeniji košarkaš na Evrobasketu 2025 - na listi je još jedan Srbin
B92 pre 7 sati
Evrobasket je sve bliži, a na turniru će biti veliki broj NBA zvezda, a među njima najveću pažnju privlači Nikola Jokić. Srbija je prvi favorit, a ono po čemu srpski centar predvodi grupu najkvalitetnijih pojedinaca ogleda se i u plati koju će… »
Somborac najplaćeniji na EP, Luka četvrti
Sportski žurnal pre 9 sati
Bogdan Bogdanović, kapiten Srbije, 11. je po godišnjim primanjima. Pored umeća Nikole Jokića i „titule” najboljeg, Džoker drži primat i na drugoj listi. Somborac je najplaćeniji pojedinac među asovima na predstojećem Evrobasketu sa neverovatnih 55.2… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 44 povezane

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 7 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Oglasio se Branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde! Kraj saradnje nakon 14 godina: Kapiten Crvene zvezde odlazi iz kluba!
Hot sport pre 37 minutajoš 27 povezanih