Povezane vesti
Misteriozno ubistvo bez epiloga Kamere su snimile jezivi zločin
Alo 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Muškarac sa fantomkom i crnim mantilom ga prebio nasmrt pred kućnim pragom: Vladanova majka neutešna 5 meseci užasa u Tešiću…
Blic 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je Slavica Cenić, majka Vladana Cenića… »
Misterija ubistva u aleksinačkom selu duga 5 meseci: Vladan prebijen nasmrt u sačekuši, a o ubici se znaju samo tri stvari!
Kurir 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 19 povezanih
"Znam za tri partnera sa kojima pregovaraju": Vučić: Nemamo pravo preče kupovine za NIS, ishod o novoj licenci u narednih 48 sati (video)
Blic pre 39 minutajoš 36 povezanih
Poljski ambasador napadnut u Rusiji na putu do crkve! Grupa ljudi ga okružila i pokušala da ga udari, obezbeđenje hitno reagovalo
Kurir pre 29 minutajoš 42 povezane
Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
Danas pre 3 satajoš 23 povezane