Povezane vesti
Misteriozno ubistvo bez epiloga Kamere su snimile jezivi zločin
Alo 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Muškarac sa fantomkom i crnim mantilom ga prebio nasmrt pred kućnim pragom: Vladanova majka neutešna 5 meseci užasa u Tešiću…
Blic 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je Slavica Cenić, majka Vladana Cenića… »
Misterija ubistva u aleksinačkom selu duga 5 meseci: Vladan prebijen nasmrt u sačekuši, a o ubici se znaju samo tri stvari!
Kurir 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Vesti dana »
(Foto) Pomoć građanima: Vojska Srbije angažovala dodatne cisterne zbog nestašice vode u Čačku
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 54 povezane
Aleksić: Ko je zataškao ubistva navijača Velibora Dunjića i pevačice Jelene Marjanović
Vreme pre 1 satjoš 37 povezanih
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio trenažni helikopter, istražuje se uzrok
RTS pre 42 minutajoš 44 povezane
Tomić otvorio dušu posle ispadanja! Trener ili sportski direktor Zvezde, evo šta mu je draže!
Večernje novosti pre 17 minutajoš 50 povezanih