Povezane vesti
Misteriozno ubistvo bez epiloga Kamere su snimile jezivi zločin
Alo 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Muškarac sa fantomkom i crnim mantilom ga prebio nasmrt pred kućnim pragom: Vladanova majka neutešna 5 meseci užasa u Tešiću…
Blic 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je Slavica Cenić, majka Vladana Cenića… »
Misterija ubistva u aleksinačkom selu duga 5 meseci: Vladan prebijen nasmrt u sačekuši, a o ubici se znaju samo tri stvari!
Kurir 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Vesti dana »
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 25 minutajoš 4 povezane
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 1 satjoš 1 povezana