Povezane vesti
Misteriozno ubistvo bez epiloga Kamere su snimile jezivi zločin
Alo 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Muškarac sa fantomkom i crnim mantilom ga prebio nasmrt pred kućnim pragom: Vladanova majka neutešna 5 meseci užasa u Tešiću…
Blic 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je Slavica Cenić, majka Vladana Cenića… »
Misterija ubistva u aleksinačkom selu duga 5 meseci: Vladan prebijen nasmrt u sačekuši, a o ubici se znaju samo tri stvari!
Kurir 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti FDU-a objavili lokaciju subotnjeg protesta: Jaćimović 9. dan štrajkuje glađu, đaci škole u koju ide njegov sin izglasali trodnevni bojkot nastave
Nova pre 51 minutajoš 48 povezanih
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Biznis.rs pre 1 satjoš 37 povezanih
Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje
Ozon press pre 46 minutajoš 64 povezane