Povezane vesti
Misteriozno ubistvo bez epiloga Kamere su snimile jezivi zločin
Alo 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Muškarac sa fantomkom i crnim mantilom ga prebio nasmrt pred kućnim pragom: Vladanova majka neutešna 5 meseci užasa u Tešiću…
Blic 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je Slavica Cenić, majka Vladana Cenića… »
Misterija ubistva u aleksinačkom selu duga 5 meseci: Vladan prebijen nasmrt u sačekuši, a o ubici se znaju samo tri stvari!
Kurir 20.08.2025
- Živim kako moram. Danas je pet punih meseci kako sam sahranila sina, i šta da kažem? Živim, kao da ne živim. Jao bože, samo ovo što ja preživljavam da nikome bog ne da. Idem na groblje i mnogo mi je teško - rekla je za Kurir Slavica Cenić, majka… »
Vesti dana »

Boban Rajović na punoletstvu sina Viki Miljković s porodicom: Žena KIDA koliko je lepa, a tek da vidite sina FOTO
Svet & Skandal pre 24 minutajoš 43 povezane

Izrael deportovao još 171 aktivistu, među njima i Ognjen Marković
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih

Imaš dva dana da sastaviš vladu! Makron zatražio od Lekornija da još jednom pregovara sa partijama
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih