Povezane vesti
Prekid u isporuci toplotne energije Toplana izvodi planirane radove na obaveznoj reviziji trafostanica
Dnevnik pre 2 sata
U četvrtak, 21. avgusta, od 8 sati, zbog planiranih radova na obaveznoj reviziji trafostanica na TO „Jug“, doći će do prekida u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na konzumnom području TO „Jug“. Normalizacija u isporuci… »
Limani 3 i 4 sutra bez tople vode
NoviSad.com pre 7 sati
Novi Sad – Stanovnici Limana 3 i 4 u četvrtak, 21. avgusta neće imati tople vode. Kako je saopšteno iz Novosadske toplane, tople vode će nestati oko 8 časova. Do isključenja će doći zbog obavezne revizije trafostanica na Toplani „Jug“. Potrošači u ovim… »
Delovi Novog Sada u četvrtak bez tople vode
Moj Novi Sad pre 7 sati
U četvrtak, 21. avgusta, od 8 sati, zbog planiranih radova na obaveznoj reviziji trafostanica na TO "Jug", doći će do prekida u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na konzumnom području TO "Jug". Normalizacija u isporuci… »
Limani 3 i 4 u četvrtak bez tople vode
Radio 021 pre 8 sati
Limani 3 i 4 u četvrtak, 21. avgusta neće imati tople vode. Kako navodi Novosadska toplana, ovi delovi grada bez tople vode će biti od 8 časova. Razlog je obavezna revzija trafostanica na TO "Jug". Potrošači u ovim delovima grada će toplu vodu dobiti… »
Vesti dana »

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 1 satjoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Krvava kolena, slomljene reklame i dres natopljen znojem: Zvezda je bila onakva kakav je bio Branko Lazić
Mondo pre 10 minutajoš 30 povezanih