Povezane vesti

Nemanja Stevanović bio žrtva crne magije? Nakon deset godina progovorio o vezi sa Milenom Ćeranić: "Svašta mi je padalo na…

Nemanja Stevanović bio žrtva crne magije? Nakon deset godina progovorio o vezi sa Milenom Ćeranić: "Svašta mi je padalo na…

Alo pre 4 sati
Prema tvrdnjama Zijada Majdančića, koji se bavi skidanjem crne magije, Milena i Nemanja su ga posetili u Tuzli kako bi pevaču navodno uklonili navodnu crnu magiju. Nemanja Stevanović povukao se iz medijskog sveta, a sada je nakon deset godina progovorio… »
Naš pevač opleo po ženama svojih kolega: „Ako su oni ponosni na to kako se one puće – svaka čast“

Naš pevač opleo po ženama svojih kolega: „Ako su oni ponosni na to kako se one puće – svaka čast“

Nova pre 6 sati
Pevač je posle mnogo godina otkrio nepoznate detalje veze sa koleginicom Milenom Ćeranić, kao i velikim promenama koje je doživeo tokom karijere. Nemanja Stevanović pre više od decenije bio je u vezi sa koleginicom Milenom Ćeranić, a njihovu ljubav… »
"Kao da me je neko polio vodom" Nemanja Stevanović prvi put o turbulentnoj vezi sa Milenom Ćeranić: Svašta sam pomišljao....…

"Kao da me je neko polio vodom" Nemanja Stevanović prvi put o turbulentnoj vezi sa Milenom Ćeranić: Svašta sam pomišljao....…

Kurir pre 7 sati
Više od deceniju kasnije Nemanja Stevanović prvi put odgovara na pitanja na koja nikada nije odgovorio – a to je da li je veza sa Milenom Ćeranić bila pod uticajem “crne magije”? Naime, on za Scandal kaže da je samo jednom na obali mora osvestio i… »
"Na svašta sam pomišljao": Nemanja Stevanović prvi put progovorio o vezi sa Milenom Ćeranić, žestoko udario na bivšu

"Na svašta sam pomišljao": Nemanja Stevanović prvi put progovorio o vezi sa Milenom Ćeranić, žestoko udario na bivšu

Mondo pre 7 sati
Pre 15 godina, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, uzdanice "Zvezda Granda" bili su "it" par. Lepi, mladi, popularni... ljudi su ih obožavali. Činilo se da sve ide u dobrom smeru, no sudbina je imala druge planove. Njihova veza nije izdržala pritisak… »
"Bio sam neprepoznatljiv, desio se neki odron kod mene" Nemanja Stevanović prvi put o vezi sa Milenom Ćeranić

"Bio sam neprepoznatljiv, desio se neki odron kod mene" Nemanja Stevanović prvi put o vezi sa Milenom Ćeranić

Telegraf pre 7 sati
Pevač Nemanja Stevanović ne voli previše da priča u javnosti o privatnom životu, a sada je otkrio brojne detalje o sebi. Nemanja je prvo odgovorio na pitanje da li smatra da je njegova veza sa Milenom Ćeranić bila pod uticajem “crne magije”: - Sedao sam… »
"Bio sam neprepoznatljiv, kao da mi je neko sklonio kamen sa glave": Nemanja Stevanović prvi put o vezi sa Milenom Ćeranić i…

"Bio sam neprepoznatljiv, kao da mi je neko sklonio kamen sa glave": Nemanja Stevanović prvi put o vezi sa Milenom Ćeranić i…

Blic pre 8 sati
Pevač Nemanja Stevanović ne voli previše da priča u javnosti o privatnom životu, a sada je otkrio brojne detalje o sebi. Nemanja je prvo odgovorio na pitanje da li smatra da je njegova veza sa Milenom Ćeranić bila pod uticajem “crne magije”: – Sedao sam… »

Vesti dana »