Povezane vesti
Zvanično: Novi centar Crvene zvezde stigao u Beograd! Rana kandidatura za čempionšip: Vest Hem pregažen peške od Čelsija!
Hot sport pre 22 dana
Glavni grad Srbije mu nije nepoznanica! Crvena zvezda je zvanično dočekala novo pojačanje u svojim redovima – Ebuka Izundu, koji je nedavno potpisao ugovor sa crveno-belim timom. Izundu, koji je prethodno igrao za FMP, Galatasaraj, Oldenburg, Strazbur i… »
Ostaje na ostrvu: Bivši vezista Zvezde ima novi klub – Menja državu, ali ne i ligu! Rana kandidatura za čempionšip: Vest Hem…
Hot sport pre 22 dana
Interesantan transfer! Marko Stamenić, 23-godišnji vezista rođen u Velingtonu, potpisao je za Svonsi ugovor na četiri godine uz opciju produžetka, i postao pravo pojačanje za sredinu terena ovog kluba. Објава коју дели Swansea City AFC (@swansofficial)… »
Crvena zvezda dočekala centra
Sputnik pre 21 dana
Novi košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu doputovao je u Beograd, saopštio je beogradski klub. Izundu (29) je krajem juna potpisao ugovor sa „crveno-belima“, a prošle sezone je igrao za Galatasaraj. Crvena zvezda je podsetila da je Semi Odželej u utorak… »
Zvezdino pojačanje sletelo u Beograd
Sport klub pre 21 dana
Novi centar Crvene zvezde Ebuka Izundu sleteo je u Beograd, a beogradski crveno-beli su predstavili 29-godišnjeg Nigerija s kojim su potpisali "1+1" ugovor krajem juna. Izundu se istakao dobrim partijama u reketu za Galatasaraj prošle sezone, a neće mu… »
Delije su ovo čekale... Novi košarkaš Zvezde stigao u Beograd! Crveno-beli objavili moćan snimak i raspametili navijače! Video…
Kurir pre 21 dana
Izundu je stigao u Beograd, a košarkaški klub sa Malog Kalemegdana je na Instagramu objavio snimak sa aerodroma. Jedan od najboljih skakača FIBA Lige Šampiona i turske lige potpisao je sa crveno-belima dvogodišnji ugovor (1+1) i predstavljaće veliko… »
Zvezda se kompletira: Izundu doputovao u Beograd
Sportski žurnal pre 21 dana
Crvena zvezda će 30. septembra u prvom kolu Evrolige dočekati Olimpiju iz Milana. Novi košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu doputovao je u Beograd, saopštio je beogradski klub. Izundu (29) je krajem juna potpisao ugovor sa crveno-belima, a prošle sezone… »
Još jedan Zvezdin Nigerijac stigao u Beograd!
Sportske.net pre 21 dana
Novajlije Crvene zvezde polako pristižu u Beograd. Juče je u srpsku prestonicu doputovao bivši košarkaš Valensije Semi Odželej, a danas je Zvezda objavila da je sleteo još jedan Nigerijac Ebuka Izundu, koji je prošle sezone nosio dres Galatasaraja… »
Zvezdin novi centar stigao u Beograd: Jedva čekam da se pridružim timu
Dnevnik pre 21 dana
Novi košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu doputovao je u Beograd, saopštio je beogradski klub. Izundu (29) je krajem juna potpisao ugovor sa crveno-belima, a prošle sezone je igrao za Galatasaraj. – Srećan sam što sam ponovo u Beogradu. Jedva čekam da se… »
Zvezda polako kompletira tim - Izundu ponovo u Beogradu
RTS pre 21 dana
Novi košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu doputovao je u Beograd, saopštio je beogradski klub. Izundu (29) je krajem juna potpisao ugovor sa crveno-belima, a prošle sezone je igrao za Galatasaraj. "Srećan sam što sam ponovo u Beogradu. Jedva čekam da se… »
Zvezdin novajlija stigao u Beograd! Centar na raspolaganju Janisu Sferopulosu
Večernje novosti pre 21 dana
Novi košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu doputovao je u Beograd, saopštio je danas beogradski klub. FOTO: M. Vukadinović Izundu (29) je krajem juna potpisao ugovor sa "crveno-belima", a prošle sezone je igrao za Galatasaraj. - Srećan sam što sam ponovo u… »
Zvezdin centar stigao u Beograd VIDEO
B92 pre 21 dana
Ebuka Izundu, novi centar Crvene zvezde, stigao je u Beograd. Ebuka Izundu je novi centar KK Crvena zvezda, a bivši igrač FMP, Galatasaraja, Oldenburga, Strazbura i Betisa potpisao je jednogodišnji ugovor sa opcijom da se isti produži na još godinu dana… »
Novo pojačanje Zvezde stiglo u Beograd
Telegraf pre 21 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda pred kraj kompletiranja ekipe je i gotovo svi novi igrači su objavljeni, a sada sledi period kada će se igrači sastati i sa klubom krenuti na pripreme. Tokom utorka u Beograd je stigao Semi Odželej, a samo dan kasnije na… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane