Povezane vesti
Bratina na Informeru: Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1
Cenzolovka 20.08.2025
Ministar informisanja Boris Bratina gostovao je na Informer TV ispod natpisa „Okupacione medijske platforme“ uz logotipe Danasa, N1, Nove S i RTS-a. Ministar Bratina na TV Infomer (snimak ekrana) Između ostalog, rekao je: „Dosta mi je da odgovaram ovim… »
Stanković: Ministar informisanja targetira medije, režim gura građane u podele i nasilje“
Serbian News Media 20.08.2025
Portparol pokreta Kreni-Promeni, Nikola Stanković ocenio je da je gostovanje ministra informisanja i telekomunikacija Borisa Bratine u emisiji na televiziji Informer, pod natpisom „Okupacione medijske platforme“ i uz logotipe N1, Nove S, Danas-a i RTS-a… »
Kreni-Promeni: Ministar informisanja na TV Informer učestvovao u targetiranju i stigmatizaciji novinara
N1 Info 20.08.2025
Pokret Kreni-Promeni optužio je ministra informisanja i telekomunikacija Borisa Bratinu da "umesto da štiti slobodu medija i pluralim, učestvuje u targetiranju i stigmatizaciji novinara". U saopštenju su ocenili da je gostovanje ministra u emisiji… »
Bratina na Informeru: Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1
Danas 20.08.2025
Ministar informisanja Boris Bratina gostovao je na Informer TV ispod natpisa „Okupacione medijske platforme“ uz logotipe Danasa, N1, Nove S i RTS-a. Između ostalog, rekao je: „Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1, kad pričam o Srbima… »
„Ministar informisanja targetira medije, režim gura građane u podele i nasilje“
Nova 20.08.2025
Portparol pokreta Kreni-Promeni, Nikola Stanković ocenio je da je gostovanje ministra informisanja i telekomunikacija Borisa Bratine u emisiji na televiziji Informer, pod natpisom „Okupacione medijske platforme“ i uz logotipe N1, Nove S i RTS-a… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 230 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
Južne vesti pre 3 satajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 27. jun: Sunčano i veoma toplo, popodne kiša na planinama
Serbian News Media pre 1 satjoš 42 povezane
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 56 minutajoš 12 povezanih
Težak žreb za Novaka Đokovića na Vimbldonu, Teodora Kostović ide na najbolju
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih