Повезане вести

Огласио се Звездан Терзић: „Уверен сам да смо бољи тим од Пафоса и да ћемо следећег уторка победити!“ рана кандидатура за…

Огласио се Звездан Терзић: „Уверен сам да смо бољи тим од Пафоса и да ћемо следећег уторка победити!“ рана кандидатура за…

Хот спорт 20.08.2025
Верује у свој тим! Црвена звезда је јуче мало изненађујуће поражена од Пафоса на свом терену 1:2. Такав резултат изазвао је бројне коментаре бројне Звездине публике, јер се чинило да су ‘црвено-бели’ озбиљни фаворити. Дан након… »
Стање српског фудбала забрињавајуће након пораза звезде од пафоса: Клубови из Финске и Андоре зарадиле више исти број бодова…

Стање српског фудбала забрињавајуће након пораза звезде од пафоса: Клубови из Финске и Андоре зарадиле више исти број бодова…

Хот спорт 20.08.2025
Поново лоши наступи у европским квалификацијама за наше клубове! Српски фудбалски клубови овог лета нису имали превише разлога за славље у европским такмичењима. Раднички из Крагујевца испао је већ у првој рунди квалификација… »
Терзиц́ самоуверен: Звездина права мера је Лига шампиона!

Терзиц́ самоуверен: Звездина права мера је Лига шампиона!

Спутник 20.08.2025
„У спорту је најлепше јутро после победе и најтеже јутро после пораза. Тако је одувек било и биц́е, али сам ево данас кад је све преноц́ило, уверенији него икад да ц́емо и ове године играти Лигу шампиона“, рекао је генерални… »
Огласио Марко Арнаутовић после пораза од Пафоса: Највеће појачање Звезде послао снажну поруку Делијама!

Огласио Марко Арнаутовић после пораза од Пафоса: Највеће појачање Звезде послао снажну поруку Делијама!

Курир 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Пафоса на свом терену у 1. утакмици плеј -офа за Лигу шампиона. Црвено-бели су непријатно изненадили своје навијаче, а после меча Делијама се обратио Марко Арнаутовић и послао снажну поруку… »
Како стоји српски фудбал после пораза Звезде од Пафоса? Андора узела исти број бодова, Хрвати остали испред

Како стоји српски фудбал после пораза Звезде од Пафоса? Андора узела исти број бодова, Хрвати остали испред

Телеграф 20.08.2025
Није ово било баш берићетно лето за српски фудбал до сада. Фудбалери Радничког из Крагујевца су уз један реми и пораз испали одмах у квалификацијама за Лигу конференција од КИ Клаксвика са Фарских острва, а ни Нови Пазар није… »

Вести дана »