Povezane vesti
Deo Futoga danas bez vode
Radio 021 20.08.2025
Deo Futoga u četvrtak, 21. avgusta neće imati vode. FUTOG Bez vode će od 8 do 16 časova biti leva strana Ulice Rade Kondića, od Grmečke do Njegoševe. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Zbog radova na mreži Deo Futoga u četvrtak bez vode
Dnevnik 20.08.2025
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u četvrtak će bez vode od 8 do 16 sati biti leva strana Ulice Rade Kondića (od Grmečke do Njegoševe) u Futogu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Ulica u Futogu u četvrtak osam sati bez vode
Moj Novi Sad 20.08.2025
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra, 21. avgusta, od 8 do 16 sati biti leva strana Ulice Rade Kondića (od Grmečke do Njegoševe) u Futogu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Vesti dana »

Objavljena vremenska prognoza do 15. novembra: Za vikend stiže razočaranje, a posle toga…
Nova pre 22 minutajoš 15 povezanih

"Ne znam koliko ću još biti trener Zvezde" Vladan Milojević otvorio dušu: Želja mi je da budem selektor!
Kurir pre 12 minutajoš 16 povezanih

Od danas do 20. oktobra pojačene kontrole u saobraćaju u zonama pešačkih prelaza
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih

Hamas predao tela 2 taoca, poručio da treba vremena da se iz ruševina izvuče još tela
Nedeljnik pre 37 minutajoš 9 povezanih

Lavrov upozorio: Ako SAD pošalju rakete Ukrajini, odnosi Moskva–Vašington biće uništeni
Večernje novosti pre 37 minutajoš 10 povezanih