Povezane vesti
Italijanska asocijacija trenera traži suspenziju Izraela
Sportski žurnal 20.08.2025
Azuri i Izrael trebalo bi da se sastanu 8. septembra u Debrecinu. Italijanska asocijacija fudbalskih trenera (AIAC) zatražila je danas da Izrael bude suspendovan iz međunarodnih fudbalskih takmičenja zbog rata u Gazi. Uoči kvalifikacionih utakmici za… »
Italijani traže suspenziju Izraela iz međunarodnih takmičenja
Danas 20.08.2025
Italijanska asocijacija fudbalskih trenera (AIAC) zatražila je danas da Izrael bude suspendovan iz međunarodnih fudbalskih takmičenja zbog rata u Gazi. Uoči kvalifikacionih utakmici za Svetsko prvenstvo između Italije i Izraela, zakazanih za septembar i… »
Italijanska asocijacija fudbalskih trenera traži suspenziju Izraela iz međunarodnih takmičenja
Radio sto plus 20.08.2025
Uoči kvalifikacionih utakmici za Svetsko prvenstvo između Italije i Izraela, zakazanih za septembar i oktobar, AIAC je poslao pismo Fudbalskom savezu Italije sa zahtevom da se taj apel prosledi Uefa-i i Fifa-i. “Izrael mora da stane. Fudbal takođe mora… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 44 minutajoš 46 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane