Povezane vesti

(Foto) psi lutalice napali stado ovaca i napravili pokolj Ljubinko se hvata za glavu, deo ovaca stradao, deo pobegao

(Foto) psi lutalice napali stado ovaca i napravili pokolj Ljubinko se hvata za glavu, deo ovaca stradao, deo pobegao

Dnevnik pre 8 sati
PRIBOJ: Jeziv pokolj dogodio se u domaćinstvu Pjanovića iz Priboja, gde je čitavo stado ovaca napala čopor pasa lutalica. Nesrećni domaćin, koji od stočarstva izdržava svoju porodicu, doživeo je tragediju po treći put. - Teško mi je, ne mogu da pričam… »
Jeziv pokolj u Priboju, psi lutalice rastrgli osamnaest ovaca: Ljubinku Pjanoviću treći put uništeno stado ovaca (FOTO)

Jeziv pokolj u Priboju, psi lutalice rastrgli osamnaest ovaca: Ljubinku Pjanoviću treći put uništeno stado ovaca (FOTO)

RINA pre 9 sati
Jeziv pokolj u Priboju, psi lutalice rastrgli osamnaest ovaca: Ljubinku Pjanoviću treći put uništeno stado ovaca (FOTO) Priboj – Jeziv pokolj dogodio se u domaćinstvu Pjanovića iz Priboja, gde je čitavo stado ovaca napala čopor pasa lutalica. Nesrećni… »

RINA pre 9 sati
Jeziv pokolj u Priboju, psi lutalice rastrgli osamnaest ovaca: Ljubinku Pjanoviću treći put uništeno stado ovaca (FOTO) Priboj – Jeziv pokolj dogodio se u domaćinstvu Pjanovića iz Priboja, gde je čitavo stado ovaca napala čopor pasa lutalica. Nesrećni… »
"Duša me boli, ovo se već treći put dešava, jedva pričam...": Meštani sela oko Prijepolja očajni, psi lutalice im rastrgli…

"Duša me boli, ovo se već treći put dešava, jedva pričam...": Meštani sela oko Prijepolja očajni, psi lutalice im rastrgli…

Blic pre 9 sati
Psi lutalice sve češće napadaju stada u selima oko Prijepolja, Priboja i Nove Varoši. Meštani se već godinama bore sa ovim problemom, posebno odgajivači sitne stoke, ali bez uspeha. Poslednji slučaj desio se Ljubinku Pjanoviću iz prijepoljskog sela… »

Vesti dana »